erkeklerin geneli hatalarını kabul edecek olgunluğu göstermezler, suç hep karşı taraftadır. ha o olgunluğu gösterebilecek erkek de hata yapmaz zaten.
(yazarken fark ettim fazla mı genelleme yapıyorum ne? feminist damarım mı kabardı nedir?)
merabalar.Forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat gün gelip de böyle bir konuyu açacağımı hayal bile etmezdim.6 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim,eşimin ikinci evliliği ve 3 çocuğu var.Ben her şeye sabır gösterdim,kabullendim,iyi bir eş olmaya çalıştım.Sanıyorum ki mutlu bir evliliğim var,üzerime titreyen bir eşim var.DÜn tevafuk facebook sayfası açık kalmış ben de karıştırdım biraz.1 hafta önce eski karısına yazdığı aşk dolu mesajı gördüm.Neler neler yazmış.Ben onun ikinic eşiymişim,ondan hiö kopmamış,ne yana baksa onu görüyomuş ve daha bir sürü şey...Ben onun için okulumu,ailemi bırakıp bulunduğu şehre geldim.Çocuklarına baktım,maddi manevi her fedakarlığı gösterdim.Bu muydu mükafatı? Şimdi arkamı dönüp gitsem karnımda bebeğim var.Ben babasız büyüdüm,acısı hala içimde.Şimdi çocuğumu daha doğmadan nasıl bırakacağım?Kalsam yüzünü dahi görmek istemiyorum kocamın.Kaldım iki arada bir derede....
eşinden ayrıldıktan ne kadar süre sonra evlendiniz,aklıma ilk gelen boşanmasına rağmen hala eski eşini seviyor olması ,ve bir inat uğruna seninde hayatını mahvederek 2. evliliğini yapmış olması,cok üzgünüm ama baska mantıklı gelen bir cevap bulamadım
her şey bir yana konusahibi hamilesin ve hamileliğinin en hassas dönemlerindesin. şu anda en önemli mevzu bebeğin bence. doğum doktoru ile görüşsen sana yol gösterse. hani belki sorunu bir müddet ertelemeni veya ortam değişikliği yapmanı falan önerebilir. bu stresle hamilelik zor...
yaklaşık bir yıl sonra....
kısaca geçimsizlik denilebilir amakadın eşime çok iftira atmış boşanma sürecinde.Yok dövdü yok evle ilgilenmedi falan filan.Bunların hiç biri doğru değil.Eşim çocuğunun ateşi çıktı diye ağlayan bir insan.Benim de,evin de her ihtiyacını gideriyor.Hiç mağdur olmadım.Hele ki şiddet falan asla yok.Kadın bi garip zaten.en küçük kızı 4 yaşında; çocuk hasta,ağlıyor,aç aç buraya yolluyor.Hangi anne yollayabilir çocuğunu bu vaziyette başka bir kadının yanına.Nasıl için rahat eder?Demem o ki sorumluluk ondan gitsin de nasıl giderse gitsin
kısaca geçimsizlik denilebilir amakadın eşime çok iftira atmış boşanma sürecinde.Yok dövdü yok evle ilgilenmedi falan filan.Bunların hiç biri doğru değil.Eşim çocuğunun ateşi çıktı diye ağlayan bir insan.Benim de,evin de her ihtiyacını gideriyor.Hiç mağdur olmadım.Hele ki şiddet falan asla yok.Kadın bi garip zaten.en küçük kızı 4 yaşında; çocuk hasta,ağlıyor,aç aç buraya yolluyor.Hangi anne yollayabilir çocuğunu bu vaziyette başka bir kadının yanına.Nasıl için rahat eder?Demem o ki sorumluluk ondan gitsin de nasıl giderse gitsin
belki çocuk inat etmiştir yememiştir annede bıkmış göndermiştir.daha siz yeni evlisiniz ön yargıyla yaklaşma olaylara
senın evlenecegın kısının cocugu varmı?
ben mesela bosanmıs ve cocuklu olmama ragmen bu arkadasın konusunda oldugu gıbı bagları hıc bır zaman kopmayacak ıınsanların(ben esıkı esımden haber almıyorum cocuguda gormuyor) arasına gıremezdım gırsem mutlu olamazdım etrafımı huzursuz ederım o yuzden cocukta varsa dusunmek lazım
cunku erkekler bız kadınlar gıbı olamıyor e halıyle karsı tarafıda bılmıyoruz ne olacak ne gıdecek
o yuzden ben bekar bırıyle evlenırım yada cocuksuz bırıyle dedım bekar bırıyle evlendım
nasip meselesi bunlar.
herkes aynı değil sonuçta.
ya da şöyle diyeyim inşallah istisna çıkar.
Yok arkadaşım önyargı değil bunlar.Kadın ilgilenmiyor çocuklarla.Evlerimiz yakın.Görüyorum her şeyi.O gün hasta hsta çocuğu buraya gönderdiği gün gezmeye gittiğini de biliyorum.
Yok arkadaşım önyargı değil bunlar.Kadın ilgilenmiyor çocuklarla.Evlerimiz yakın.Görüyorum her şeyi.O gün hasta hsta çocuğu buraya gönderdiği gün gezmeye gittiğini de biliyorum.
çoook üzüldüm... eski eşiyle huzurlu olmuş olsaydı ayrılıp seninle evlenmezdi dimi şimdi huzuru bulmuşken niye böyle bişey yapmışki! çok kırıcı gercekten cok acı Allah sabır versin umarım senin için en hayırlı kararı verirsin(
kadın bir de yakınınızda mı oturuyor?
sizle karşılaştığında nasıl davranıyor. ben benim ex ile evlenen birini görsem acıyarak bakardım heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?