- Konu Sahibi angelgozde
-
yaa ne güzel yazmış senn kiii susum yaaa :kedi:seninkide öylee:lepi:
ormantik aşklarımız ya:asigim:
bence bir hafta uzun dönem bir hafta kısa dönem arkadaşlardan seçelim
yada karışık olsun kısa dönem ve uzun dönem
cnm karışık olsun ayırmayalım yaaa dediğim gibi gelecek oylaama için özelden isim yollayın bana Şeniz
hemen sana kendimi tanıştırayım o zaman cnm şafak topiğinn namı diyar angelıyım :kedi:kmseyi tanımasamda verdm oyumuu :roflol:
kmseyi tanımasamda verdm oyumuu :roflol:
Aynen bende oyumu verdim ama kimseyi tanımadan kaydirigubbakcemile3
Aynen bende oyumu verdim ama kimseyi tanımadan kaydirigubbakcemile3
nickini beğendiğine mi oy verdin geveze
nickini beğendiğine mi oy verdin geveze
Aynen öyle oldu valla nicke göre oy verdim bu hafta:roflol: bundan sonra artık belki birazda olsa tanıyarak oy kullanırım
estafurullah gülümaltta bi tanrıça gördüm sankimm tanrıçam şeref verdin topiğimizee :hulya:
benden cnm teşekkür ederim olumunekankayizsmile
bende verdim oyumu hayırlı olsun
benim ajkumda jandarma bölük çavuşu bende çavuş jandarma çavuşiye oluyorum bu durumda...
her zaaman beklerizzzzz topiğimizeee oylamaya daaa katıl tanrıçammm olumunekankayizsmileestafurullah gülüm
o şeref bana aitŞenizteşekkür ederim güzel sözlerin için bitanemolumunekankayizsmile
ehehe bilmem çok iyi tanışmıoz ama ara ara ben seni takip ediom tanrıçam çok sıcacıksınnn en azından bnm için :kedi:
kesinlikle çok eğlenceli melekgözdemkaydirigubbakcemile5
çok güzel düşünmüşsün,asker yolu bekleyince,kk ilaç gibi geliyor insanaboshayallersmile
sizin içinde oyalayıcı ve kafa dağıtıcı çok zevkli bi paylaşım olucak şüpesizhihoyyyt
sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.bende takip edicem sizi tatlım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?