- Konu Sahibi angelgozde
-
cnm tanışırızzzz bu oylamdan sonra yavas yavas birbirimizi tanırız zaten kısa dönem uzun dönem faretmio herkese açık bu topikkk olumunekankayizsmilebende kullandım kızlar oyumu tanımasamda kimseyi :))
aynen cnmmm ama çok eğlenceliii olcak bizim için bu sorgu dilediğimiz gibiiii sıkıştırcaz sorgulayacağızzzz şanslııııı kişiyi :roflol:selam kızlarrr 1. sürekli değişiyorr heyecan oluyor:roflol:
evet ilk hafta seni önerdim cnm bir daha ki hafta için kimi bu koltukta görmk istiosan özelden msj at didom kankam bnm =) sağol bu arada hepimze hayırlı olsun cnmm :hulya:Gözdem hayırlı olsun kankam topiğinŞeniz
Anaa bende varmışım listede kıs
Ben oy kullanamıyorum listede olduğum için ama listedeki bütün arkadaşlarımı tanımak isterim zaten kaydirigubbakcemile2
çok hain sorularım olacak babykeee yandın yawruuubabykeyi sıkıştıracak gibi gözüküyoruz
canım kocana söle sonra bize kızmasın sıkıştırıyoruz deyee:icecream::
tanımasamda çok fna sıkıştırcz babyke yi :roflol::roflol:
savunun dostlarr :roflol:
ee bu koltuğa bizde oturcz ama babykemin intikamı acı olur vallaaaa kaydirigubbakcemile3tanımasamda çok fna sıkıştırcz babyke yi :roflol::roflol:
savunun dostlarr :roflol:
eheheeeeee babykem yandın yawru herkesss sana soru düşünüoooboşwr oturana kadr biz patronuz :roflol:
cnm tanışırızzzz bu oylamdan sonra yavas yavas birbirimizi tanırız zaten kısa dönem uzun dönem faretmio herkese açık bu topikkk olumunekankayizsmile
Ewt hepimiz asker bekliyoruz bi şekilde uzun veya kısa hepimiz sevdiceği uzaklarda bu topicler sayesinde de zaman geçiriyoruz bi şekilde iyi geliyo
evet cnm bizim ki biraz uzun işte çok özlüoz tam 15 ay yaaaaaaaaaa :sinifsinif:cnm tanışırızzzz bu oylamdan sonra yavas yavas birbirimizi tanırız zaten kısa dönem uzun dönem faretmio herkese açık bu topikkk olumunekankayizsmile
Ewt hepimiz asker bekliyoruz bi şekilde uzun veya kısa hepimiz sevdiceği uzaklarda bu topicler sayesinde de zaman geçiriyoruz bi şekilde iyi geliyo
cnm tanışırızzzz bu oylamdan sonra yavas yavas birbirimizi tanırız zaten kısa dönem uzun dönem faretmio herkese açık bu topikkk olumunekankayizsmile
daha once hıc gormemıstım senikaydirigubbakcemile5
susum arkadas kısa dönem çünkü ondandır bilmiyorumkismiledaha once hıc gormemıstım senikaydirigubbakcemile5
susum arkadas kısa dönem çünkü ondandır bilmiyorumkismile
Ewt cnm ben kısa dönem formuna yazıyodum bu vesileyle kaynaştık güzel oldualkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?