- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
sağol canım inşallah bu topikte şafak sayanlar kadar olumlu ve güzel olsun....
bi kere çok sinirli artık nerdeyse beni hiç dinlemiyor öncedende sinirliydi zaten ama şimdi daha kötü en ufak bişi anlatmak istesem dinlemiyor bağırıp kalbimi kırıyor eskiden herşeyi konuşurduk dinlerdi konuşarak halledemedimiz birşey yoktu.sonra umursamıyor ilgilenmiyor işe başladı 2 ay oldu işe gidiyor akşam geliyor yorulmadığı halde çok yorgunum die yemek yiyip uyuyor yüzünü bile göremez oldum sadece kahvaltı ve akşam yemeğinde yarım saatten günde 1 saat falan işte izin günlerinde bi çıkıp dolaşsak diyorum istemiyorum diyip çekiliyor böyle işte napiyim bilmiyorum elimden geldiğince sabır gösteriyorum anlamaya çalışıyorum ama 1 yıl olacak nerdeyse geleli düzelmek adına hiç bi çabası yok
allah allah çok ilginç ya insan daha çok bağlanması gerekir beni oralarda yalnız bırakmadı diye acaba işyerinde mi mutsuz canım ya onlar bizim gibi değillerki hep içlerine atıyorlar yani.kimi insan 1 sene kimi insan ise 2-3 ayda düzelir bu insanın yaşadıklarına göre değişir tatlım
umarım bir an önce eski haline döner de sen üzülmezsin canım
işe girmeden öncede böyleydi zaten gene sinirli gene bağırıyordu kırıyordu beni.işle bi alakası yok.nedenini bilemedim soruyorum söylemiyo konuşmaya çalışyıorum dinlemiyor.eminimki benim gibi olanlar vardır onlarda anlatırsa belki çözüm bulabilirim die düşündüm.
Okul dert, askere gitmesi dert, askerliği dert, gelmesi dert, iş bulması dert
tepem atıyor artık ya hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
bunca emeklerimizin karşılığı böyle mi olmalı ya
benimde sevgilim tuncelide ve size okadar katılıyorumki kızlar.konusması bile değişti.neyseki az kaldı 15 gün sonra bende gamze gibi alıyorum sevdicegimi tunceliden:) büyük zorlugun ardından güzel günler yasamak varken niye daha zor günler gecirelim yaaa.ben de onun pskljisinin bozuldugunun farkındayım ve bi yardım alalım diyorum.ikimizde gidelim diyorum ikna etmeye calısıyorum.baakalım kızlar hayırlısıyla bi gelsinde...Allah hepimizin yardımcısı olsun.hep katlanan biziz bu hayatta .sabrımıza hayranım.erkekler alışverişte kadının peşinde dolanmayı sabır sanıyolar biraz bizim acımızdan baksalar sabır ne anlarlar ama nerdeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?