şafaklar bitti tezkere güzelleri.. döndüğünde neler oldu anlatmak isteyenler buraya

merhaba canım ben siteye üye olmadan önce senin açtığın başlığı falan çok takip ediodum bende asker bekliorum çünkü kocanın geldiğini falan hatta saçlarını boyadın die sana kızdğını biliorum canım sıkı takipçiydim spra üye oldum canım benim geçmiş olsun inşallah bu da geçer benimde safağım 8 ama çok korkuorum gelince eskisi gibi olucak mı die evet sinirli olmaya başladı telde konuştuğumuzda hissedebiliorum bunu sende hissediomuydun canım gelmeden önce yoksa geldikten sonramı hayal kırıklığına uğradın...of yaa

kızlar peki hiç değişmedi diyen varmı gittiği gibi geldi diyen varmı yaaaa offf şafak 8 bu korku bastı şimdide allahım ne olur hiç bi zaman değişmesin aminn

canım benim askerim askere gidince bana daha çok bağlandı
kendi adıma konuşuyorum bazen ağzından burnundan getiriyorum onun ama yinede hep alttan alıyo yani askerlik bizi daha çok bağladı birbirimize ama gelince değişirmi bilemicem doğrusubilmiyorumkismile

bende bekledm 15 ay.şırnakta yaptı bitanem.
o zaman sevgilimdi tabi. şimdi eşim oldu evlendik fln.
ilk 6 ay çok sinirliydi yavaş yavaş atıyor üstünden hatta attı sayılır.
biraz sabır arkadaşlar.

şimdi ben hamileyim ve ben ona yapıyorum o nazları:)
eee herşeyin bi karşılığı var:)

bu arada 2009 ocakta geldi bnmki.

öylemi canım negüzel umarım değişmez yaa hiç biri

oo baya sıkı takipçimizmişsin gelmeden önce böyle değildi ya geldiğinde oldu bi anda anlayamadım ne olduğunu walla üye olduğuna sevindim ayrıca çok güzel yer burası ama keşke o zamanlarda üye olaydın da konuşsaydık dertleşseydik yaaa ...ayrıca ALLAH SAĞSALİM KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BU SON AYRILIĞINIZ OLSUN

anamm canım beniimm bizim kız asker bekledi şafağı yedi nikahı kıydı bide bebiş oldu haa çok sevindim canım çooookkkk allah kazasız aldırsın kucağına ama sen gelmiyorsun topiğe bebişin şafağını sayardık duygucum opuyorumnanaktan:CüvCüv:

dün askerimle kavga ettik şafağa 5 gün kala
çok sinirli offfff hatta dedimki telde ben kiminle konuşuyorum dedim bu senmisin dedim o derece yani konuysa şu kim haklı arkadaşlar akıl verin bana lütfen;şimdi bu benim çalışmamı istemio evde onu beklememi istio hatta o askerden gelene kadar aöf okuyacaktım gelince bırakacaktım babamlara herşeyi açıklayacaktık bende 1-2 ay önceden iptal ettirdim aöf yi yapamadım çünkü anlaşmamızı bozdum yani onunla bende 1,5 yıldır askerliğini bekledim e 5 gün kaldı...evdede baskı yapıyolar zaten okumuyosun git çalış die babam dün ;seni otele sokcam çalışmaya dedi bende ses çıkarmadım sonra askerim aradı ona dedim böle böle babam çalıştırcak beni dedim ne yap et ikna et evde dur falan dedi bende nezamandır oyalıyom babamı artık bişey demeye korkuyom dedim aöf okuyodum buarada onuda yeni iptal ettirdim onu başıma kakıyo eğer aöfyi iptal ettirmeseydin nasıl olsa bu kız okuyo diyip üstüne gelmezlerdi diyo halledeceksin bu işi dio oruçluyum baba gidemem hiç biyere de diyo..bende dedimki etamam dedim onu kabul etti diyelim dedim ramazandan sonra ne dicem dedim o da dioki ozamanda buluruz bişey diyo...ben isterdimki bayrama kadar iş bulurum hemen nişan takarız ozamanda baban karışmaz sana "nasıl olsa bu kız evlencek der "demesini beklerdim ama yok neymiş ozamanda bişey deriz lafa bak yaa..bende dedimki laf soktum hımm doğru diyosun dedim ozaman şimdiden yalanların listesini hazırlayalım olurmu dedim böle geçinip gideriz her aya başka bi yalanla dedim ..buda laf soktuğumu anladı tabi diyoki"napim ben sana başka ozaman ne istion benden dio az üstüme gelme dedi" şokkkk oldum kızlar ya kendimi nişan için evlilik için ona baskı yapıo gibi hissettim ama lafınıda soktum anladımı bilmiom ama bu lafına çok üzüldüm ne vardı yani bayrama kadar iş bulurum nişan takarız demeye sonra ben çok ağır konuştum "saın korkma evlilik falan derdimyok dedim sana baskı yapmıyorum dedim içini rahat tut dedim bu evde sıkıntıyı ben çekiom dedim napim ben sana başkaymış üstüme gelmemymiş lafa bak yaa dedimm...o da hiç aklıma onları derken evlilik gelmedi yemin ederim dedi sadece babana bahane bulma konusunda napim ben sana başka üstüme gelme dedim dedi offffff nebileyim kızlar çok kafam karıştı yaa....ne bu sinir yaa dedim ayrılalım desem dünden razısın dedim çok üzüldü bu lafıma bunca yıl sonra nasıl bunu diyebiliosun beni çok üzüdn dedi teli kapatırkende bu dediklerini tekrar düşün beni nekdara üzdüğünü dedi bende sende düşün dedim byby dedik kapadık sizce kim haklı soruyom size
senağlamasenağlama

Son düzenleme:
kıskanıo canım ondan istemio evde durcan dio bende alıştım artık evde durmaya ama babamlar baskı yapıo bunun tek ilacı aslında nişan ama bilmiom ya

canım bence nişanla da olmaz sonuçta çeyizine bir takım eşyalar alıcaksın babanın parasıyla mı alıcaksın insan kendi parasıyla alınca ayrı bir güzel oluyor bence sevgilini ikna et çalış bence erkeğin eline bakma.

bu arada kaç yaşındasın canım

canım 20 yaşındayım ben o 22...
canım çalışma konusu geçelim bazı sebepler var...
ama nişan içinde para lazım dimi ozaman o yüzden böle acele etmio zaten dioki bayrama kadar dinlencem sonra iş bulurum çalışırım işler düzene girer para çoğaltırım sonra nişan dio para konusunu düşünüo bense acele ediorum dünde laf soktum bu konuda yazımı okudun dimi canım haksızmıyım ama sadece bi nişan istiorum ona belli etmesemde ama dün ilk defa belli ettim gibi bişey oldu çok şey istemiodum ama ben senağlama nişan da okadar masraf olurmu ki zaten aile arası yapar bi nişanlık bilezik hazır zaten yüzük bide babsı karşılasa olmuomu sanki illa kendisi yapmaya kalkışıo herşeyi nasıl olsa bekleyen var buarada kendi çeyizimi babamlar alır evlenene kadar alınır yavaş yavaş iki aile bir olur bide onunda maaşı var öyle değilmi canım

Son düzenleme:

hımm aynıymışız
konunu o0kudum evet ama kesinlikle erkeğe belli etmemek lazım bende burada yazıyrdum oda okumuş bana niye sölemiyorsun diye felan sonra askerden snra sözleniriz dedi erteledi yani bend ehiç üstelemedim açıkcası.
hem nişanı kız tarafı yapıyor canım ev eşyası felan alıcan edicen canım onada hak ver askerden döndükten sonra açığa kavuşur durum sonuça garantili bir işi yok söz veripde yapamazsa bu sefer daha kötü olucağını bildiğinden konuşmak istemiyordur.

sendemi 20 yaşındasın canım
aa buarada okumasına şaşırdım canım biliomu buraya üye olduğunu
hımm demek üstelemedin bende öle yapıodum ama dün gece biraz patladım gibi bişey oldu canım ev eşyasını kız tarafımı alıyor erkek tarafı değilmi benim bildiğim kız sadece yatak odasını alıyor bide ıvır zıvırı işde evet dediğin gibi kesin şeyler sölemio bi gelimde bakacaz dio ama eskiden herşeyi diyodu askerden gelince hemen söz nişan düğün deyip hevesleniodu ama şimdi o dediği gün yaklaışıo ya korktu şimdi bu klava:

ben 20 sevgilim 22

evet biliyordu ama kullanıcı adımı felan bilmiyordu mail adresimden şifre değiştirmeyi yapmış girip okumuştu izinde baya kızmıştı ama ilk başa benim duymam gerekirken niye ikinci plandayım dedi
bulaşık makinesi yatak odası çeyiz işi kız tarafı alıyor bizde öyle ama zaten tenceresiydi tabağı çanağı baya fazla hemen yapılıcak şeyler deil
korkmuş belli ama ona da zaman tanı üstüne gitme bence.

yokyok daha asla böyle bir konuya girmiyecem herşey oluruna kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…