- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
tamam canım doğrusun
nasıl davranayım sence ne diyeyim dün hayal kuruo işi bi bulim şöle olcak böle olcak falan dio bende dedimki boşuna hayal kurma dedim bu da ağır oldu sanırımmafoldumben
ağır olmuş canım keşke öyle söyemeseydin
aşkım sen gel biraz kafasını dağıt askerlik psikolojisini üzerinden at ondan sonra planlar yapmaya başalayalım beraber de sonuçta hayal kurupda suya düşürse ikimizi içinde üzücü olur diye konuşabilirsin tatlım.
ay ne güzel konuştun cnm işte bunu deme lazım benim yaa bide üzerine gittim rezillik ama dünkü rezilliğimi nasıl düzeltsem yaa ısrar ettim gibi oldu ofof keşke demeseydim babamı biraz daha idare ederiz sen gel dinlen düşünme bunları demem lazımdı ama dedim bikere kötü sözler ay b,lmiom nolcak
hayırlı olsun canım ne güzel bişidir bu yaa inşallahh bebişinizle bi ömrü mutlu olun canım allah kazasız aldırsın kucağınabizim de bebişimiz oldu(hamileyim)...şimdi sıra bebeğimin gelişini saymada :CüvCüv: Allahım sağ salim,sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım inşallah :Saruboceq:
artık sıra düğün şafağımdazemuszemus
şimdi ikimizde merakla düğün tarihimizi bekliyoruz.:dance:
bakalım ne zaman konuşulmaya başlanıcak
hayırlı olsun canım ne güzel bişidir bu yaa inşallahh bebişinizle bi ömrü mutlu olun canım allah kazasız aldırsın kucağına
amin canım inşallahhhh :Saruboceq: çok teşekkür ederim,evet ya çok güzel bir duygu inanamıyorum şuanda içimde iki kalp var biri bebişimin biri benimdarısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah, Allahım aratmadan versin herkese :Saruboceq: bu arada sende sıkma canını :teselli: ilk başta bizde hep kavga ediyorduk ama sonra düzeldi şükür biraz zaman biraz da sabır yerimseniben
biz ayrıldık...
sankim biraz düzeldi gibi burayımı okudu neee :)
7 yıllık bir ilişkiydi ama annesi o askere gideceği zamanlar istememeye başladı beni canım.gelince halletcem falan diyip duruyodu.gelince ayrıldı işte...ne günler beklemiştik snle gamzecim hiç unutmadım...
bu halime de şükür canım..kırgınım kızgınım...ama hiç hakkımı helal etmedim,etmeyeceğim de...
dediğin gibi ilerde daha kötüsü olabilirdi.en iyisi buydu belkide...sitede görüyoruz aile sözüne bakanların en halde olduğunu.şükür bu halime de şükür...kandırmış beni..ama hakkım haram olsun.sadece o kadarını söyleyebilirim...
üzerinden 1sene geçti..araya ne barışmalar ayrılıklar girdi bida bida...ama bitti o adam benim için artık..çok üzgünüm ama bitti...
gamzecim benimde şafağımı yazmıştın hiç unutmuyorum..ama işte insanın umduğu gibi olmuyor herşey..hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?