şafaklar bitti tezkere güzelleri.. döndüğünde neler oldu anlatmak isteyenler buraya

tamam canım doğrusun
nasıl davranayım sence ne diyeyim dün hayal kuruo işi bi bulim şöle olcak böle olcak falan dio bende dedimki boşuna hayal kurma dedim bu da ağır oldu sanırımmafoldumben

ağır olmuş canım keşke öyle söyemeseydin
aşkım sen gel biraz kafasını dağıt askerlik psikolojisini üzerinden at ondan sonra planlar yapmaya başalayalım beraber de sonuçta hayal kurupda suya düşürse ikimizi içinde üzücü olur diye konuşabilirsin tatlım.

ay ne güzel konuştun cnm işte bunu deme lazım benim yaa bide üzerine gittim rezillik ama dünkü rezilliğimi nasıl düzeltsem yaa ısrar ettim gibi oldu ofof keşke demeseydim babamı biraz daha idare ederiz sen gel dinlen düşünme bunları demem lazımdı ama dedim bikere kötü sözler ay b,lmiom nolcak

ayy canım dünki konuşulanları unut sevgilinle aklından uçup gitmiştir bile takma kafana dünki konuşulanlarını yani erkekler bizim gibi değilller o andır konuşulanlar sonra pek takmıyrlar bundan sonrakinde böyle konuşursun canım kendine dert etme yani

artık sıra düğün şafağımdazemuszemus
şimdi ikimizde merakla düğün tarihimizi bekliyoruz.:dance:
bakalım ne zaman konuşulmaya başlanıcak

bizim de bebişimiz oldu(hamileyim) ...şimdi sıra bebeğimin gelişini saymada :CüvCüv: Allahım sağ salim,sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım inşallah :Saruboceq:

bizim de bebişimiz oldu(hamileyim) ...şimdi sıra bebeğimin gelişini saymada :CüvCüv: Allahım sağ salim,sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım inşallah :Saruboceq:
hayırlı olsun canım ne güzel bişidir bu yaa inşallahh bebişinizle bi ömrü mutlu olun canım allah kazasız aldırsın kucağına

artık sıra düğün şafağımdazemuszemus
şimdi ikimizde merakla düğün tarihimizi bekliyoruz.:dance:
bakalım ne zaman konuşulmaya başlanıcak

inşallah canım hayırlısıyla sende al o kadar beklemenin mükafatını inşallah herşey gönlünce olsun canımm

kızlar bu arada askerlik bitti diye topiği boşlamayın biriniz bebiş şafağı sayarsınız biriniz evlilik şafak panosu topiğinde saymaya devam edin çok memnun oluruzzzz

7 yıllık bir ilişkiydi ama annesi o askere gideceği zamanlar istememeye başladı beni canım.gelince halletcem falan diyip duruyodu.gelince ayrıldı işte...ne günler beklemiştik snle gamzecim hiç unutmadım...

Son düzenleme:
7 yıllık bir ilişkiydi ama annesi o askere gideceği zamanlar istememeye başladı beni canım.gelince halletcem falan diyip duruyodu.gelince ayrıldı işte...ne günler beklemiştik snle gamzecim hiç unutmadım...

ahh canım benim oysa biz neler hayal etmiştik ...ama üzülme sakın iyi olmuş bence daha şimdiden annesinin dediğinden çıkamıyor evlenseydiniz ne olacaktı annesi nedeniyle hep huzursuzluk hep laf söz.bazı şeylerin hayırlı olması için bitmesi gerekebilir hayırlı olanda budur inşallah canım.üzülme sakın o seni kaybettiğine sızlansın ..kafa dank eder ama iş işten geçer..bu zamanda herkes senin gibi beklemiyor askerlik falan senin gibi bekleyenini bulmuşlarda bunamışlar hiç canını sıkma geçen zamanına da acıma olacağı varmış o zamanda öyle yazılmış alnına öyle geçmiş..canım benim seni seviyorum olumunekankayizsmile:teselli:a.s.

bu halime de şükür canım..kırgınım kızgınım...ama hiç hakkımı helal etmedim,etmeyeceğim de...
dediğin gibi ilerde daha kötüsü olabilirdi.en iyisi buydu belkide...sitede görüyoruz aile sözüne bakanların en halde olduğunu.şükür bu halime de şükür...kandırmış beni..ama hakkım haram olsun.sadece o kadarını söyleyebilirim...
üzerinden 1sene geçti..araya ne barışmalar ayrılıklar girdi bida bida...ama bitti o adam benim için artık..çok üzgünüm ama bitti...
gamzecim benimde şafağımı yazmıştın hiç unutmuyorum..ama işte insanın umduğu gibi olmuyor herşey..hayırlısı....

Son düzenleme:

aferim kızzz böyle de işte kendini yıpratma değmez onlar ne etseler hakkını ödeyemezler zaten.....canım beniiim her ayrılıkk biraz daha bişeyler alıp götürüyor insandan herseferinde biraz daha kopuyor insanlar birbirinden.senin için sevindim dideminde dediği gibi senin okadar senen o kadar emeğin hakkın annesinin lafına bakıyormuş bi anda silmiş atmış o yüzden ondan sana koca olmazdı.bunu iş işten geçmeden öğrendiğin için sevinmelisin meleğim ...bidaha yazarız şafağını canım ne olacak sen bizimle kal yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…