şafaklar bitti tezkere güzelleri.. döndüğünde neler oldu anlatmak isteyenler buraya

beni sinir etmekle meşgul kendileri ne yapsın bikaç gündür sakin azıcık bakalım kuzuların sessizliği faln belkide bilmiyorum artıkCADIARZUkötükedihüso

ahh gamze alemsin kuzuların sessizliği lafına koptumkaydirigubbakcemile3
canım sevgisinden eminsen hareketlerini, davranışlarını çok kafana takma seni yıpratmaktan başka bişeye yaramıyo..
inşallah en kısa zamanda senin istediğin hale döner sevdiceğin, inşallah çok mutlu olursun canım:1hug:

kızlar cok mutluyum...bitanem geldi tunceliden...hemde ben perşembe günü gelcek zannederken babası pazartesi günü beni aradı dükkana gelirmisin bişey konusmamız lazım dedi..ben tin tin giderken birden karsıma canım bitanem aşkım cıktı.okadar sasırdımki...ilk iki gün afalladım biraz.hatta inanmıcaksınız ama halüsinasyon falan görüodum..nezaman ona sarılıp suratına baksam gözümün önünde bıyıklı şişman yaslı adam beliriyodu..cok korktum düzelmicez artık konuscak bişey bulamıcaz ve sogucaz zannettim.neyseki hersey yolunda simdilik.Allah herkese nasip etsin...kader arkadaşlarım benim..:)

oyy oyy amin inşAllah hepimize hayırlısıyla

gamzeeeeee kuşum ne bu başlık bu topik çok şaşırdım çokta üzüldüm.neler çektin neler yaşadım en iyi bilinlerden biride bendim.sabahlara kadar dertleştik biticek geçicek dedik geçti çok şükür ama bu günleri görmek içinmiydi.dua et canım arkadaşım al karşına konuş.o sinirliyken sessiz kal hiç konuşma en iyi cevap susmaktır unutma.buda geçicek düzelicek herşey

benimkine gelince askerden geldiğinde sinirli olmadı hiç ilk zamanlar herşey çok güzeldi uçuyordum sanki birde üstüne hamile kaldım rüya gibiydi.ama benim hamilelikte değişen hormonlarımla herşey değişmeye başladı birde ailesi bizim uzun süre ayrı kaldığımızı yalnız kalmak isteyeceğimizin farkında olamadılar durmadan çağırıyorlardı ve bizim kavgalar başladı hatta 4 aylık hamileyken yani eşim 5 ay olmuştu geleli ayrılmanın eşiğine geldik o deli hasretle beklediğim hergün gözyaşı döktüğüm insandan ayrılmayı istiyordum 5 ay yokluğunda yataklara düşen ben ömrümün geri kalanında onsuz olmaya karar vermiştim aileler geldi.sonra düzeldi çok şükür.askerden geldiğinde ben eşimde sinir değil ama tahammülsüzlük gördüm.şimdi kızımız var hira'mız.çok şükür düzeldi herşey.zaman zaman kavgalar oluyor tabi ama ben kızım doğduktan sonra kavgalar içimi acıtmıyor sinirli olduğumda onuda takmıyorum daha çok üstüme düşüyor sen beni sevmiyorsun artık bile diyor:)) yani gamzecim onsuzda yaşabiilirsin izlenimi ver canımcım eminim seni kırmaya korkar hale gelicektir

bu arada ben MAVİYESHİLL nickimi değiştirdim.seninle koptuğumuz ayrı kaldığımız zamanı özetlemek istedim:)))

ahh kuzumm kıyamam yaa bişiler biliyordum bazı sorunlar oldu ama koptuk be güzelim ..ozamanlar ne güzel dertleşirdik ne güzel muhabbetler ederdik.böyle olacağını bilseydim o günlerde kalmak isterdim diyesim geliyor...ama merak etme düzeldi biraz yine sinir ediyo yine üzüyo beniama ilk yazdığım zamanlar kadar değil..bunada şükür napalım ...pek nete giremiyorum ama tel numaram vardı sende girdiğin zaman çaldırırsan bende girerim görüşürüz

sevgilimin geldiği tam 15 gün olmuş ne çabuk geçti zaman yahu-tatlicadiarzu-
değişimler şöyle sürekli buluşup,görüşmek istiyor bu kötü değil ama benide anlamıyor ayrıldık akşamına barıştık ve çok şükür sıkmıyor beni artık sen ayaralıcn fakat herhaftasonu buluşucaz ve az zaman görüşmücez 12-4 sistemi oluşturduk sonunda kabul etti bakalım:dance:

gamze sen bilirsin beni azçok..benimki daha önce gelmişti..keşke gelmeseydi askerde olsaydıda böle olmasaydık çok dedim..bi türlü toparlanamamıştı askerden sonra ilgisizlik doğru düzgün aramamalar..tam 8 ay sürdü böle..çok zorlandım..ayrıldık yeri geldii..çok şükür artık toparlandı geç olsada..aşırı toparlandı hemdee (ii yönde ) bilmiorum evlenince napmak lazım nası geçer o dönemler ama geçio canım aynı kalmıo inş kalmazz...ama şunuda öğrendim askerden sonra insanlar gerçekten deişio iyi yada kötü..

eşim mayısta geldi...onun şafağını sayıyordum...şimdi karnımdaki prensimin şafağını sayıyorum 5 aylık oldu bebişim..inşallah martın sonunda oğluşumuzun gelmesiyle ikinci doğan güneşimiz olacak... darısı tüüüm asker bekleyenlerin ve bebiş isteyenlerin başınaaaaaaaaaaaaaa kızlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…