- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
boşverin kızlar beni :)
sen nasılsın muhammed enişte napıyor :)
bişeyler yazmışsın değişti falan diye nie noldu ki...
beni sinir etmekle meşgul kendileri ne yapsın bikaç gündür sakin azıcık bakalım kuzuların sessizliği faln belkide bilmiyorum artıkCADIARZUkötükedihüso
kızlar cok mutluyum...bitanem geldi tunceliden...hemde ben perşembe günü gelcek zannederken babası pazartesi günü beni aradı dükkana gelirmisin bişey konusmamız lazım dedi..ben tin tin giderken birden karsıma canım bitanem aşkım cıktı.okadar sasırdımki...ilk iki gün afalladım biraz.hatta inanmıcaksınız ama halüsinasyon falan görüodum..nezaman ona sarılıp suratına baksam gözümün önünde bıyıklı şişman yaslı adam beliriyodu..cok korktum düzelmicez artık konuscak bişey bulamıcaz ve sogucaz zannettim.neyseki hersey yolunda simdilik.Allah herkese nasip etsin...kader arkadaşlarım benim..:)
118 gün sonra bende yazacağım buraya inşallah olumlu şeyler yazarım..
Bende tam 113 gun sonra yazarim bisey.. :lepi:turkbayragibende tam 20 gün sonra güzel şeyler yazarım inş:lepi:
gamzeeeeee kuşum ne bu başlık bu topik çok şaşırdım çokta üzüldüm.neler çektin neler yaşadım en iyi bilinlerden biride bendim.sabahlara kadar dertleştik biticek geçicek dedik geçti çok şükür ama bu günleri görmek içinmiydi.dua et canım arkadaşım al karşına konuş.o sinirliyken sessiz kal hiç konuşma en iyi cevap susmaktır unutma.buda geçicek düzelicek herşey
benimkine gelince askerden geldiğinde sinirli olmadı hiç ilk zamanlar herşey çok güzeldi uçuyordum sanki birde üstüne hamile kaldım rüya gibiydi.ama benim hamilelikte değişen hormonlarımla herşey değişmeye başladı birde ailesi bizim uzun süre ayrı kaldığımızı yalnız kalmak isteyeceğimizin farkında olamadılar durmadan çağırıyorlardı ve bizim kavgalar başladı hatta 4 aylık hamileyken yani eşim 5 ay olmuştu geleli ayrılmanın eşiğine geldik o deli hasretle beklediğim hergün gözyaşı döktüğüm insandan ayrılmayı istiyordum 5 ay yokluğunda yataklara düşen ben ömrümün geri kalanında onsuz olmaya karar vermiştim aileler geldi.sonra düzeldi çok şükür.askerden geldiğinde ben eşimde sinir değil ama tahammülsüzlük gördüm.şimdi kızımız var hira'mız.çok şükür düzeldi herşey.zaman zaman kavgalar oluyor tabi ama ben kızım doğduktan sonra kavgalar içimi acıtmıyor sinirli olduğumda onuda takmıyorum daha çok üstüme düşüyor sen beni sevmiyorsun artık bile diyor:)) yani gamzecim onsuzda yaşabiilirsin izlenimi ver canımcım eminim seni kırmaya korkar hale gelicektir
bu arada ben MAVİYESHİLL nickimi değiştirdim.seninle koptuğumuz ayrı kaldığımız zamanı özetlemek istedim:)))
çok şükür benimde askerim geldi 48 gün oldu herşey eskisi gibi devam ediyor çok şükür :)
MaaşAllah SubhanAllah, mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?