ohaa bşka yerde dururmu sanki![]()
kızım yavaş git biraz nutelladan sonra bu çok hızlı geldi
![]()
Başka yerde de durmaz ama damarda da durmaz yani akar,süzülürr

Yok kızz yavaşıım zatii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohaa bşka yerde dururmu sanki![]()
kızım yavaş git biraz nutelladan sonra bu çok hızlı geldi
![]()
varya burda ne muhabbetler döner abowww çok fena olur bu olay en çok ümranın hoşuna kaçıcak![]()
Başka yerde de durmaz ama damarda da durmaz yani akar,süzülürr
Yok kızz yavaşıım zatii![]()
neyse iyiki bi çıkalım dedik ayak üstü konuşmalar gibi karılar kapıda başlarya anlatmaya şöyleydi böyleydi bizimkide o hesap allahtan yatıcaz![]()
Kızıım sen ne diyoon bu topiiğee altın çağını,yükselme devrini yaşatıcazz bizzcinsellik bölümüne taşınmazsa tabii
Ümroş evet sevincek lilitthepsycho ve zeynelimsiz de olmaz hanii![]()
onlarıda taşırız bu topiğeartık gelirler arada bi laf atar giderler
![]()
bak onu bilmiyodum![]()
iyi geceler kaçırmışsın kızı![]()
büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sendeToplanalım tekrarrrrrrr![]()
Anammm bu topiğide yeni gördüm kzıımm o zamankii makaraları burda yapaydık yaaa nie söylemedinn![]()
büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sende
artık bel altı muhabbetler burdayeni mekanımız
![]()
geyik sohbeti burda kızlar
![]()
Tamam toplanıpp yapalımm aman bzde dünden razıyızzz![]()
evilik başa bela kızım nutella ve çikolata sosu daha da beter ama nutellayı tavsiye ediyorum biz tuğbaoguzhanla denedik süper yani tadı![]()
![]()
![]()
Nasıl yane ya şakamısınızz kızım nasıl denediniz noluyoruz siz kimsiniz nayır nolamaz sevgilim haklımı çıktı yoksa doğru söyleyin hanginiz erkeekkkkk..![]()
![]()
![]()
ekmek üstü sürdük kızım senn gibi fesat değiliz
![]()
hatta gözleme üstüne sürdük ekmek bile değil
bide güneşe koymuşum ısınıpta erimiş süperdi valla akışkan çikolatasıyla
![]()
tam ağzımın tadına uygundu
![]()
![]()