Saffet Örs'e ameliyat olan arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
Bugün Saffet Bey'le randevum var, forumda gördüğüm kadarıyla ameliyat olan arkadaşlar çok memnun ama fotoğraflarını göremiyorum:( Ben de bugün görüşeceğim ameliyat tarihi almak için, korkuyorummmm çok zor bir karar arkadaşlar bana yardımcı olun.

bugün saffet bey'le randevum var, forumda gördüğüm kadarıyla ameliyat olan arkadaşlar çok memnun ama fotoğraflarını göremiyorum:( ben de bugün görüşeceğim ameliyat tarihi almak için, korkuyorummmm çok zor bir karar arkadaşlar bana yardımcı olun.

öncelikle hayırlı olsun inş.bende saffet beye oldum ameliyatımı.7 .aya girdim. Ve çok memnunum.bir problemle karşılaşmadım çok şükür. Gerçekten çok becerekli bir doktor.hiç korkma.inşallah sonuç istedğin gibi olur.

Teşekkürler suay, bugün görüşmeye gittim ve haftaya salı günü ameliyat tarihim:S aslında perşembe günü yapabilirim istersen dedi heyecanlandım korktum:D haftaya olsun istedim. sen hangi hastanede oldun, ben güneş hastanesinde olacağım. bir de fotoğrafın varsa görebilir miyim? profiline baktım göremedim gizli galiba ya da yok. inşallah benim ameliyatım da sizinkiler gibi iyi geçer.

teşekkürler suay, bugün görüşmeye gittim ve haftaya salı günü ameliyat tarihim:s aslında perşembe günü yapabilirim istersen dedi heyecanlandım korktum:d haftaya olsun istedim. Sen hangi hastanede oldun, ben güneş hastanesinde olacağım. Bir de fotoğrafın varsa görebilir miyim? Profiline baktım göremedim gizli galiba ya da yok. Inşallah benim ameliyatım da sizinkiler gibi iyi geçer.

çok sevindim.hadi hayırlısı.ben güneş hastanesinde oldum.fotoyu kaldırmıştım .senin için tekerar koyarım bakarsın.inş. Sende çok mutlu olursun.

mrb suay ben bugün tekrar görüştüm saffet bayle, acıbademde olmaya karar verdim. birde sana ameliyat olmadan önce tasarımını gösterdi mi? ben bugün görmek için gittim fotoğraflarımı çekti yalnız burdakinden çok daha düzgün olur sonuçta fotoğraf üzerinden gösteriyorum 3 boyutlu bir görüntü değil dedi. bende o yüzden çok fazla üstüne düşmedim tasarımın, doktora bıraktım sonuçta o kadar tecrübesi var yüzüme en iyi gidecek şekilde yapar diye düşündüm. şimdiden çok heyecanlıyım, umarım sonuçtan memnun kalırım. benim asıl sorunum nefes alamamak aslında ama ameliyat olmuşken dıştaki eğiklikte düzelsin istedim:) teşekkür ederim ilgilendiğin için...

mrb suay ben bugün tekrar görüştüm saffet bayle, acıbademde olmaya karar verdim. birde sana ameliyat olmadan önce tasarımını gösterdi mi? ben bugün görmek için gittim fotoğraflarımı çekti yalnız burdakinden çok daha düzgün olur sonuçta fotoğraf üzerinden gösteriyorum 3 boyutlu bir görüntü değil dedi. bende o yüzden çok fazla üstüne düşmedim tasarımın, doktora bıraktım sonuçta o kadar tecrübesi var yüzüme en iyi gidecek şekilde yapar diye düşündüm. şimdiden çok heyecanlıyım, umarım sonuçtan memnun kalırım. benim asıl sorunum nefes alamamak aslında ama ameliyat olmuşken dıştaki eğiklikte düzelsin istedim:) teşekkür ederim ilgilendiğin için...

gerçekten tasarıma o kadar dikkat etmiyor.en iyisi tabii doktora bırakmak.inş. iyi olacak. meraklanma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X