Saftirik'in evi :)

anam aynı düşüncedeymişiz. bende mutfak yaptırıyorum şu an sanırım yıl basından sonra takılır. halımıda alıp yorumlarınıza sunucam :hulya:

o alakasız olan dolabın kapaklarını boyattırabılırsın aslında. gerçi benım gıbı meraklıysan sende boyayabılırsın. üstüne hafif bi zımpara, sonrada krem rengi boyayı vur gıtsın. tabı takımınla aynı tonu ve kalıteyı yakalamazsın ama en azından bukadar alakasız olmaz. ne cici yaptırmıssın herseyı bunuda yapsan keske.

Hayır hiç kızmadım evet çiçekleri seviyorum ve sevdiğim şeylerinde evimde olması beni mutlu ediyor.Teşekkürler.a.s.
asmin44
mutfağını çok beğendim güle güle kullan
Teşekkür ederim a.s.

çok değişik cnm gerçekten..güle güle otur..mutfağın çok hoş..perdeler çok sade herhalde orda hep öyle perdeler var..cam sehpanı da beğendim kullanışlıya benziyor....güle güle oturum..Allah mutluluk versin..:1rolleyes:

Aslında aklıma gelmedi değil ama vakit bulursam yaparım belki ilerde.

herşey çok hoş çok değişik ve güsel bi evin var güle güle oturun.. özellikle mutfak çok hoşuma gitti

güle güle oturun canım.sade ,kaydirigubbakcemile5göz yormayan bir ev.benim sevdiğim tarz.

evinizin en cok mutfak masası bolumune bayıldım bı cafedeymiş hissi veriyor cok guzel ıyı gunlerde oturun...

Mutfak ,duvar kağıdından dolayı karmaşık görünüyo ama tertemiz ve düzenli.Yatak odanız sade ve hoş .Güle güle yaşayın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…