Mutfağını yeni yaptırmışsın sanırım çünkü evin diğer odalarının yanında daha yeni moda gibi....
Ancak mutfak dolaplarının üzerindeki yapma çiçekler ve Tv ünitesi üzerindeki canlı çiçekleri beğenmedim..
Basitleştirmiş ....
Ama genel anlamda mutfağın güzel, beğendim..
Yatak odan, salonun vs..klasik modeller..ama sade hoş..iyi günlerde kullan..
canım bu resımlerı buraya koyduğuna gore nacizane fikirlerimi kızmazsan soylemek ıstıyorum. mutafağının kombinasyonu cok guzel yemek masası falan ama be canım o mutfak dolabının üstünden dolandırdığın cıcek dalları hıc olmamıs..... o yemek masasının duvarların verdığı modern goruntuyu bır cırpıda söküp almıs sankı. çiçekleri çok sevdiğin bellı. ama mesela tv ünitesinin üstüne koyduğun çiçeklerde bence hıc olmamıs. yoksa dekorasyonun hoş. kızmadın dımı?
Teşekkür ederim a.s.asmin44
mutfağını çok beğendim güle güle kullan
o alakasız olan dolabın kapaklarını boyattırabılırsın aslında. gerçi benım gıbı meraklıysan sende boyayabılırsın. üstüne hafif bi zımpara, sonrada krem rengi boyayı vur gıtsın. tabı takımınla aynı tonu ve kalıteyı yakalamazsın ama en azından bukadar alakasız olmaz. ne cici yaptırmıssın herseyı bunuda yapsan keske.
çok değişik cnm gerçekten..güle güle otur..mutfağın çok hoş..perdeler çok sade herhalde orda hep öyle perdeler var..cam sehpanı da beğendim kullanışlıya benziyor....güle güle oturum..Allah mutluluk versin..:1rolleyes:
dmtlmaz:
koridor, mutfak ve kapılar Japon işi olmuş, değişikve güzel yerimseniben
Çok tşk ederim amin a.s.hazek
bence cok guzel hersey mutlulukla yasayın
Sanada tşk ederim canım amin a.s.sevibade
Mutfağın harika, evinde şık ve güzel çok mutlu yaşa evinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?