Saftirik'in evi :)

bana çok küçük geldi büyük evde kaldığım için akannehir
güle güle oturun heleki çalışan olursa
küçük ev daha kulanışlı oluyorrr mutfanız çok harikaaa a.s.

mutfağı güzel dekore etmişsin beğendim.
yatak odası takımın da güzelmiş.
ama salon biraz yavan geldi.
bende de tv ünitesi üstündeki çiçekleri aşağı alamlısın yerde dursa daha iyi.
Bir de sanırımkilimde olsa duvardan duvara halılar üzerine atmalısın.
hareket katar temizliği de kolay.
bizim salon seninki gibi ama sehba altında ufak bi krem kilimizim var daha iyi duruyor o şekilde

evin güzel canım hoşuma gitti girişteki duvar kağıtları ve kapılar bende otel izlenimi uyandırdı güzel ama,mutfağını çok beğendim oturma odandaki koltuklar bana 1980 lerdeki modelleri çağrıştırdı,güzeldi ama sehpanı beğenmedim pek (benim zevkim tabi)yatak odan güzel güle güle otur canım

Cok farkli dösenmis bir evin var.Holdeki duvar kagidin ne kadar tarz bisey.
Mutfagini cok begendim.Beyaz ve kirmizinin uyumu ne kadar hos olmus.Hele o cicekli duvar kadigina bittim.

Yatak odandaki gömme dolabini mobilya kaplama kagitlari var,onlarla kaplarsan harika olur.Bende kahverengi konsolumu beyaz kapladim.Herkes yeni aldim zannetti.
Huzurla otur canim.

mutfak güzel onun dışında diğerleri benim tarzım değil ,bir de kiracı olunca malesef bu tip şeyler yapılamıyor

Sade hoş bir eviniz var beğendim
Ama mutfağınız ayrı bir güzel , sadece o dolapların üstündeki yapraklar olmamış..

Teşekkürler canım a.s.
SAgol canım işte öyle bir ev bizim ev :) a.s.
Bende duvar kagıtlarına bayılıyorum.Bazen duvar kagıdı satılan yerlere gidiyorum sırf bakmak için :) Teşekkür ederim.a.s.
selin1986
canım mutfağın çok hoş çok beyendim
ama diğer odaların sanki bana biraz ofisi anımsattı
Mersi :) a.s.
lilya
cok begendim eviniz farklı ve güzel
mutfak harika sadece dolapların üstündeki o plastik cicekleri begenmedim
onun dısında cok güzel dekore edilmis
Teşekkürler a.s.
sugarwomen
Evinizi çok güzel dekore edilmiş güle güle oturun
Sogol canım a.s.
aSkiTo
salonunuz haric cok asil bir ev.
güle güle oturun.
Salonumu pek sevmiyorum orayada bir el atmak lazım balakalım seneye.Teşekkürler a.s.
mutfak_robotu_muyum_neyim
mutfak güzel onun dışında diğerleri benim tarzım değil ,bir de kiracı olunca malesef bu tip şeyler yapılamıyor
Teşekkürler.a.s.
SADRAZM_33
mutfak harikaaaa
Teşekkür ederim canıma.s.
Haklısın canım o kağıtlarla olabilir inşallah yapmaya çalışcam.
Teşekkür ederim.a.s.
gulanne
evin güzel canım hoşuma gitti girişteki duvar kağıtları ve kapılar bende otel izlenimi ................
Teşekkürler a.s.
Evet olabilir aslında salonu değiştirmek istediğimiz için pek fazla ugraşmak istemiyorum ama haklısın yere klim olabilir.teşekkür ederim a.s.
sonbahar14
mutfağın çok gzlmiş güle güle otur
Teşekkür ederim.a.s.
bana çok küçük geldi büyük evde kaldığım için
güle güle oturun heleki çalışan olursa
küçük ev daha kulanışlı oluyorrr mutfanız çok harikaaa
Evet küçük evi toplamak ve temizlemek çok kolay.Teşekkür ederima.s.
Gamiş
çok hoş tarzımız birbirine yakın güle güle otur cnm
Teşekkür ederim a.s.
senda
güzel sıradışı bir ev.
Sağol canım :)) a.s.
kumsalll
güle güle oturun canım.cok güzelmiş evin...
Sağol canım a.s.

çok değişik bi dizaynı var
tarzım değil bana ağır geldi mobilyalr falan
Ama siz çok güzel uydurmuşsunuz herşeyi
herşey birbirine çok yakışmış
güle güle oturun

Buradaki evlerin aksine çok farklı dizayn edilmiş hoş bir ev.Mutfak çok güzel restorant havasında yatak odası sade.mutlulukla oturun...

Burda gördüğüm evler çoğunlukla birbirine benziyor.Şık,hoş belki ama özgün değil.Senin evinde bir özgün hava var.Mesela ev,renk açısından son derece farklı.Japon esintisi duvar kağıdı çok hoş.Mutfağındaki oturma yeri çok hoş...Hiçbir evde dikey perde görmemiştim.Amerika'daki evlerde en çok tercih edilenmiş.Diyorum ya,bizde biri ne yaparsa öteki de onu yaptığı için piyasada da ona göre alternatifler çoğalıyor.Mutlu oturun inşallah evinizde...

Buradaki evlerin aksine çok farklı dizayn edilmiş hoş bir ev.Mutfak çok güzel restorant havasında yatak odası sade.mutlulukla oturun...

Teşekkür ederim canım güzel gileklerin için.a.s.
heker
giriş ve mutfağı beğendim,diğer bölümler için beklentimi yükseltti ama beklediğim gibi olmadı.
güle güle oturun.
Mutfagı daha modern olsun istedik ama yatak odasında klasik olmasını çok istedim huzur veriyor.a.s.
Haklısın canım Teşekkür ederim farkı farkettiğin için .a.s.
Birde bu perdeler çok kullanışlı bence güneşlikti,tüldü uğraşmaya gerek kalmıyor.

güle güle oturun canım.otel gibi kullanıyoruz evimizi demişsin.gerçektende ben bir otele benzettim evinizi.çok hoş.ama güzelim, o mutfaktaki asma ney ya hoş değil.

arkadaş yurtdışında canım.tabikide farklı olacak evi.oradaki evlerin tarzı bu.burdakilerin de birbirine benzemesi doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…