Teşekkürler yorumunuz için.a.s.Gerçekten çok farklı döşemişsiniz. Çok fazla sade. Mutfağınız güzel.
İyi günlerde mutlulukla oturun. a.s.
gulbeyaz_31
herşey çok hoş çok değişik ve güsel bi evin var güle güle oturun.. özellikle mutfak çok hoşuma gitt
Evet göz yormaması benim için ilk önce geliyor seviyorum sadeliği.tşk ederim a.s.kusko
güle güle oturun canım.sade ,göz yormayan bir ev.benim sevdiğim tarz
Teşekkür ederim canım a.s.loversound
mutfağın çok güzelmiş.çok beğendim.
diğer odalar pek tarzım değil ama güle güle otur.
Sanada teşekkür ederim mızmızcım a.s.MIZMIZ
güle güle oturun.mutfağınız çok güzel
Sagol canım iyi dileklerin için.a.s.ayşel
Mutfak ,duvar kağıdından dolayı karmaşık görünüyo ama tertemiz ve düzenli.Yatak odanız sade ve hoş .Güle güle yaşayın arkadaşım
tşk ederim. Diger odalar klasik olunca mutfak biraz renkli olsun istedik.a.s.kelebek1238
evinizin en cok mutfak masası bolumune bayıldım bı cafedeymiş hissi veriyor cok guzel ıyı gunlerde oturun...
Sagol canım sevindim fikir olabildigine a.s.cerrah58
güle güle oturun mutluluklarla inşallah ...bizde yeni taşındık fikir oldu saolasın arkadaşım
Sagol canım inşallah daha güzelleri tüm isteyenlerin olur.a.s.On41
evin gerçekten hoş ve değişikmiş cnm..kapılarınız duvar kağıtlarınız çok güzel..mutfağın da ayrı bi güzel.. güle güle oturun inş.
Evet herkesin zevki farklı olabılıyor canım ben eski evleri o yılların kıyafetlerını çok begenirim ama yinede tşk ederim.a.s.eylül166
bana çok kasvetli geldi ,60 lı yılları anımsatıyo sanki ,eski abajurlar ,duvar kağıtları ,oymalı yatak odası ,modern değil daha klasik ,ne bileyim belki ben tüllü perdeli ,halılı, klasik türk evlerini seviyorum belki ondan beğenmedim...
ama tabi sizin zevkiniz ,güle güle oturun ..
ne kadar farklı bır havası var ne degısık dosenmıss
o bı tane koltuk var krem rengı eskı turk fılmlerındekı koltukları andırdı bana.. cok farklı
gule gule oturunnn
mutfak ıse cok cok guzel
Sagol canım duvar kağıtlarını bende çok seviyorum. a.s.34moni53
özellikle duvar kagıtların ve mutfagına bayıldım. güle güle güzel günlerde otur
eviniz sadece kullanım amacı değil gerçekte de otel gibi, özellikle giriş diyeceğim ama her yeri öyle :) eviniz sıımsıcacık geldi bana. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Sagol canım a.s.ozlemarda
güle güle oturun
mutluluklar her şey güzel benimde çogunlukta oldugu gibi mutfak favorim kaydirigubbakcemile5
hadibakem
mutfaktaki dolabın üzerindeki çiçekler hoşuma gitmedi.
rengi desenleri çok güzel mutfagınızın.
güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?