Saftirik'in evi :)

evin gerçekten hoş ve değişikmiş cnm..kapılarınız duvar kağıtlarınız çok güzel..mutfağın da ayrı bi güzel.. güle güle oturun inş.opuyorumnanaktan

bana çok kasvetli geldi ,60 lı yılları anımsatıyo sanki ,eski abajurlar ,duvar kağıtları ,oymalı yatak odası ,modern değil daha klasik ,ne bileyim belki ben tüllü perdeli ,halılı, klasik türk evlerini seviyorum belki ondan beğenmedim...
ama tabi sizin zevkiniz ,güle güle oturun ..

Gerçekten çok farklı döşemişsiniz. Çok fazla sade. Mutfağınız güzel.
İyi günlerde mutlulukla oturun. a.s.
Teşekkürler yorumunuz için.a.s.
gulbeyaz_31
herşey çok hoş çok değişik ve güsel bi evin var güle güle oturun.. özellikle mutfak çok hoşuma gitt

Herkesin mutfak hoşuna gitti sanırım.Teşekkür ederim.a.s.
kusko
güle güle oturun canım.sade ,göz yormayan bir ev.benim sevdiğim tarz
Evet göz yormaması benim için ilk önce geliyor seviyorum sadeliği.tşk ederim a.s.

loversound
mutfağın çok güzelmiş.çok beğendim.
diğer odalar pek tarzım değil ama güle güle otur.
Teşekkür ederim canım a.s.

MIZMIZ
güle güle oturun.mutfağınız çok güzel
Sanada teşekkür ederim mızmızcım a.s.

ayşel
Mutfak ,duvar kağıdından dolayı karmaşık görünüyo ama tertemiz ve düzenli.Yatak odanız sade ve hoş .Güle güle yaşayın arkadaşım
Sagol canım iyi dileklerin için.a.s.
kelebek1238
evinizin en cok mutfak masası bolumune bayıldım bı cafedeymiş hissi veriyor cok guzel ıyı gunlerde oturun...
tşk ederim. Diger odalar klasik olunca mutfak biraz renkli olsun istedik.a.s.
cerrah58
güle güle oturun mutluluklarla inşallah ...bizde yeni taşındık fikir oldu saolasın arkadaşım
Sagol canım sevindim fikir olabildigine a.s.

On41
evin gerçekten hoş ve değişikmiş cnm..kapılarınız duvar kağıtlarınız çok güzel..mutfağın da ayrı bi güzel.. güle güle oturun inş.
Sagol canım inşallah daha güzelleri tüm isteyenlerin olur.a.s.
Evet herkesin zevki farklı olabılıyor canım ben eski evleri o yılların kıyafetlerını çok begenirim ama yinede tşk ederim.a.s.

ne kadar farklı bır havası var ne degısık dosenmıss
o bı tane koltuk var krem rengı eskı turk fılmlerındekı koltukları andırdı bana.. cok farklı
gule gule oturunnn
mutfak ıse cok cok guzel

ne kadar farklı bır havası var ne degısık dosenmıss
o bı tane koltuk var krem rengı eskı turk fılmlerındekı koltukları andırdı bana.. cok farklı
gule gule oturunnn
mutfak ıse cok cok guzel

Teşekkürler canım a.s.
34moni53
özellikle duvar kagıtların ve mutfagına bayıldım. güle güle güzel günlerde otur
Sagol canım duvar kağıtlarını bende çok seviyorum. a.s.

eviniz sadece kullanım amacı değil gerçekte de otel gibi, özellikle giriş diyeceğim ama her yeri öyle :) eviniz sıımsıcacık geldi bana. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

eviniz sadece kullanım amacı değil gerçekte de otel gibi, özellikle giriş diyeceğim ama her yeri öyle :) eviniz sıımsıcacık geldi bana. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Otel gibi görünmesinin sebebi sanırım fazla eşya ile dolu olmaması,birde ortalıkta fazla kalabalıgın görünmesini sevmediğim için dolapta bol olunca :) yerşey dolapta
Teşekkür ederim Aminn a.s.
ozlemarda
güle güle oturun
Sagol canım a.s.

mutfaktaki dolabın üzerindeki çiçekler hoşuma gitmedi.
rengi desenleri çok güzel mutfagınızın.
güle güle oturun

Sade hoş bir eviniz var beğendim
Ama mutfağınız ayrı bir güzel , sadece o dolapların üstündeki yapraklar olmamış..

canım kusura akma ben nedense otel odalarına benzettım belkı de otel gıbı kullanıyoruz dedın ya
dekorasyonu bana otel odalarıı anımsattı ozellıkle duvar kagıtları ve salondakı koltuklar
gule gule oturun

canım kusura bakma ama ben otel odalrına benzettım ozellıkle duvar kagıtlarını ve koltukları
halı olmamasını da degısık bır ev

bir duvar kağıdı hayranı olarak en çok onları beğendiğimi söyleyebilirim..
1) mutfaktaki güllü desenler
2) koyu gri kanapenin olduğu duvardaki desenler..

gerçekten çok farklı ve hoş olmuş.. güle güle ağız tadıyla oturmanı dilerim..

cok begendim eviniz farklı ve güzel
mutfak harika sadece dolapların üstündeki o plastik cicekleri begenmedim
onun dısında cok güzel dekore edilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…