Burnunuz sola doğru kaymış tekrar deri alışkanlığı oluyormuş ve ameliyat sonrasında burun hangi tarafa kayıksa sonrasında deri burnu tekrar o tarafa çekiyormuş ilk kontrollerimde doktor benimde burnumun eski eğik olduğu tarafa alışık olduğu için o tarafa eğilebileceğini söyleyip masaj vermişti sizin doktorunuz masaj önermesini?Merhabalar, ameliyat olalı üç ay oldu. Hem estetik oldum hem de nefes problemim düzeltildi. Fakat şuan burnumun sol ve sağ deliği eşit değil. Burnum alttan bakınca yamuk görünüyor. Karşıdan bakıncada burnum sola doğru bakıyor çünkü sağ taraf daha düz sol tarafım bombeli. Bu arada ameliyattan önce de burnum sola bakıyordu.Sağ burun deliğim daha küçük şuan. Ameliyattan önce kıkırdağım sağ burun deliğimden çıkıktı. Doktor kıkırdağımı aldığını söyledi, orası şiş zamanla inicek dedi ama dokununca şiş gibi değil hala kıkırdak var sanki. Doktorum 6 aya oturur dedi ve yamukluk yok diyip durdu görüleni devamlı reddetti. Ve sağ burnumu silerken burnumun ucundaki kemik oynuyo sanki 'kıt kıt' ses çıkıyor. Burun sırtımda üste doğru sivilce şeklinde çıkıntı var ama pek belli değil. Solda burnumun yanında gözümün altına doğru kemik çıkıntım mevcut ve ödem indikçe belirginleşiyo sanki. Başka bi doktora yeni göründüm revizyon ameliyatı önerdi. Burun sırtımdaki çıkıntıya çok takıldı kendisi.Sağ deliğimden hala nefes alamıyorum. Fotoğraflarımı ekliyorum. Fikirlerinizi yazın nolur, çok ihtiyacım var ameliyat olanların yorumlarına. Eki Görüntüle 2239349 Eki Görüntüle 2239350
Burnunuz sola doğru kaymış tekrar deri alışkanlığı oluyormuş ve ameliyat sonrasında burun hangi tarafa kayıksa sonrasında deri burnu tekrar o tarafa çekiyormuş ilk kontrollerimde doktor benimde burnumun eski eğik olduğu tarafa alışık olduğu için o tarafa eğilebileceğini söyleyip masaj vermişti sizin doktorunuz masaj önermesini?
Benimde ameliyattan önce hafif yılıkmış sola ameliyattan sonra hala öleydi şişlikler inince belirdi ama dr kabul etti zaten kendiside söledi burun köküne müdahale etmedik olabilir demişti ,geçmez sanıyordum ama masaj yaptım elim sürekli burnumda hafif ters yöne kaktırarak düzeldi şimdi çok şükür doktorumda geçen hafta gördü evet düzelmiş dedi masaj işe yarıyor öneririm 3 ay oldu benimde
Bant çıktığında benimkide aya eğilmeye başlamıştı ama yaklaşık 1.5 aydır masaj yapıyorum düzeldi çok az kaldı dikkat etmezsem hiç fark edilmiyorKendisi ısrarla burnumun yamuk olmadığını söylediği için artık muhattap olmuyorum. Ki yeni göründüğüm doktorumda yamuk değil eşitsizlik mevcut dedi. Bi taraf bombeli kalmış.Sizin burnunuz toparladımı?
Siz üç ay boyunca yaptınızmı masajı nekadar süre yaptınız?Benimde ameliyattan önce hafif yılıkmış sola ameliyattan sonra hala öleydi şişlikler inince belirdi ama dr kabul etti zaten kendiside söledi burun köküne müdahale etmedik olabilir demişti ,geçmez sanıyordum ama masaj yaptım elim sürekli burnumda hafif ters yöne kaktırarak düzeldi şimdi çok şükür doktorumda geçen hafta gördü evet düzelmiş dedi masaj işe yarıyor öneririm 3 ay oldu benimde
Bant çıktığında benimkide aya eğilmeye başlamıştı ama yaklaşık 1.5 aydır masaj yapıyorum düzeldi çok az kaldı dikkat etmezsem hiç fark edilmiyor
Siz eğer masajlı bir durumunuz varsa doktorunuzla görüşün çünkü herkesin geçirdiği operasyon çeşidi farklı oluyor burnunuz hasar görebilir eğriliğim sağ tarafa doğruydu burun ucumun sağ tarafını sol tarafa doğru masaj yaptımAmeliyattan ne kadar süre sonra başladınız? Nasıl bi masaj yaptınız acaba?
Yok o kadar uzun değil zaten şişlikler inince belli oluyor ya eğiklik 2. Aydan sonra bir ay kadar yapmışımdır sorun sizde ama revizyon luk bir durumunuz yok bence dikkatle burnunuzu inceleyecek değiller ya girmeyin bu riskeSiz üç ay boyunca yaptınızmı masajı nekadar süre yaptınız?
Yok o kadar uzun değil zaten şişlikler inince belli oluyor ya eğiklik 2. Aydan sonra bir ay kadar yapmışımdır sorun sizde ama revizyon luk bir durumunuz yok bence dikkatle burnunuzu inceleyecek değiller ya girmeyin bu riske
Üstüne falanmı yattın yada darbe falan aslında düzelebilir ama başka doktor gördü diyorsun revizyonluk demiş sanırım demekki var bir sıkıtıBen olmuşken düzgün olsun istiyorum açıkcası. Zaten yamuktu burnum hala yamuk olucaksa neden ameliyat oldum ben. Fotoğraflarda falan çok belli. İnsanlarda farkediyo. Sağ burun deliğimden de nefes alamıyorum hala. Düzelmezse düşünüyorum revizyonu ama çok korkuyorum burnumun toparlaması için bi çare arıyorum. Ameliyat sırasında doktorum fotoğraflarımı çekmiş, çok düzgün ve güzeldi ama şuan gerçekten rahatsız oluyorum.
bak böyleydi yamuk orantısızÜstüne falanmı yattın yada darbe falan aslında düzelebilir ama başka doktor gördü diyorsun revizyonluk demiş sanırım demekki var bir sıkıtı
Şimdi düzeldiEki Görüntüle 2239385 bak böyleydi yamuk orantısız
Şimdi düzeldi
Delikler eşitsiz evet ama burun önden o kadar kötü durmuyor.
Kızlar benim 6. Ay doldu masaj yapıyorum ama 6.aydan sonra masaj fayda edermi sizce ?
Bence eder şurdan anlıyorum devamlı taktıgım yüzzük bile parmak kemiğimin şeklini değiştirdi hafif ve devamlı masajlar bunu başarabilir çökme kemikte kanamama gibi sorunlar değilse tabiDelikler eşitsiz evet ama burun önden o kadar kötü durmuyor.
Kızlar benim 6. Ay doldu masaj yapıyorum ama 6.aydan sonra masaj fayda edermi sizce ?
Bence eder şurdan anlıyorum devamlı taktıgım yüzzük bile parmak kemiğimin şeklini değiştirdi hafif ve devamlı masajlar bunu başarabilir çökme kemikte kanamama gibi sorunlar değilse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?