Sağ yumurtalık ta pko ve kilo sorunuuuu

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
Kızlar sağ yumurtalığımda pko varmıs kılom 74 boyum 1.67 zayıfla dedi. Bunun Bi ortalaması var mı mesela ben ne kadar olmalıyım aslında şişman da değilim bilgisi tecrübesi fikri olan varmı bu arada gebelık istıorum

Kızlar sağ yumurtalığımda pko varmıs kılom 74 boyum 1.67 zayıfla dedi. Bunun Bi ortalaması var mı mesela ben ne kadar olmalıyım aslında şişman da değilim bilgisi tecrübesi fikri olan varmı bu arada gebelık istıorum
Vücut Yüzey Alanınız: 1,83 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg (Yağ oranınızı daha hassas hesaplamak için buraya tıklayın)
İdeal Kilonuz: 59 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 26,5 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
İnternetten hesaplayabilirsin ben hesapladım canım senin için

Vücut Yüzey Alanınız: 1,83 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg (Yağ oranınızı daha hassas hesaplamak için buraya tıklayın)
İdeal Kilonuz: 59 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 26,5 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
İnternetten hesaplayabilirsin ben hesapladım canım senin için
Ayy canım cok tsk ederimmm hakkını helal et :) on kg kadar mutlak vermem lazım sanırım

Back
X