- 22 Haziran 2025
- 9
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi hipokondriyak1
Merhaba, yaklaşık 1 senedir hastalık korkusuyla yaşıyorum.Vücudumda her gün ayrı bir şikayet veya belirti buluyorum.İlk olarak hpv korkusuyla başladı üstelik hpv bulaşmasına sebep olacak herhangi birşey yaşamadığım halde.Sonra meme kanseri, kolon kanseri, cilt kanseri böbrek yetmezliği hepsini aynı gün içinde düşündüğüm ve korktuğum bile oldu.En son da bacaklarımda çıkan morlukların tekrar etmesi nedeniyle lösemi korkusu yaşadım.1 ay arayla 2 kez tam kan tahlili yaptırdım.Dahiliyeye gittim diğer testlerime bakıldı doktor pco için kullandığım ilacın sebep olabileceğini söyledi.Ama asla içim rahat etmiyor.Her gün her dakika aklımda hastalık düşüncesi mutlu bi hayatım var yıllardır beklediğim şey oldu atandım ama ben hastalık dışında hiçbir şey düşünemiyorum.Her seferinde bu sefer kuruntu değil de gerçekten hastaysam korkusu var gün içinde sürekli bacaklarımı morlukları kontrol ediyorum.Terapiye maddi sebeplerden 1 ay sonra başlayabilirim.Buna benzer sorunları yaşayıp atlatabilen yada farklı çözüm önerileri olanlar var mı diye bu konuyu açmak istedim.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler