Ben devletime düşman değilim hükümet devlet değildir hükümetler gelip geçer ki umarım buda geçer50 değil 90larda evet sıra oluyordu artık öyle değil. Dünyanın o çok beğendiğiniz hangi ülkelerinde kanser ücretsiz tedavi ediliyor ya da ambulans helikopter ücretsiz? Her fırsatta bu devlet düşmanlığınizi dile getirmek için fırsat kollamaniz olmuyor. Hükümet demiyorum.
Hangi kanser hastaligi tedavisi ucretsiz hanfendi siz bence yalnis biliyorsunuz omuriligimde bir tumorle yasiyorum ve cok tehlikeli bir yerde hic bseyimi ucretsiz yaptiramiorum param yok suan die bir doktora gidemiyorum neden devlet hastanesindeki omurilik doktorlari yok bilgisiz kndini bu ameliyati yapan guvenli bir profa emanet et diyor hepsi kanser hastaligindaki ilaclari saymiorum bile ben ates pahali insanlar evlerini arabalarini satiyorlar tedawi olsunlar die50 değil 90larda evet sıra oluyordu artık öyle değil. Dünyanın o çok beğendiğiniz hangi ülkelerinde kanser ücretsiz tedavi ediliyor ya da ambulans helikopter ücretsiz? Her fırsatta bu devlet düşmanlığınizi dile getirmek için fırsat kollamaniz olmuyor. Hükümet demiyorum.
Devlet Hastanesi'ndekiler bilgisiz demişsiniz yaşadığım şehirde çok iyi özel hastaneler varken kanser hastaları tıp fak. Tercih eder isterseniz size önerebilirim kayınvalidem de kanser hastasıydı tıp fak. Tedavi gördü kurtuldu. Zaten nereye giderseniz gidin sonunda ozeldeko doktorların da önerdiği bir hastane.Hangi kanser hastaligi tedavisi ucretsiz hanfendi siz bence yalnis biliyorsunuz omuriligimde bir tumorle yasiyorum ve cok tehlikeli bir yerde hic bseyimi ucretsiz yaptiramiorum param yok suan die bir doktora gidemiyorum neden devlet hastanesindeki omurilik doktorlari yok bilgisiz kndini bu ameliyati yapan guvenli bir profa emanet et diyor hepsi kanser hastaligindaki ilaclari saymiorum bile ben ates pahali insanlar evlerini arabalarini satiyorlar tedawi olsunlar die
konu astroloji değil din de değil burada sohbet ederken biri o ne dedi sonra biri yok saçmalık dedi ben ona cevap verdim konumuz korona virüs yazacaksan onunla ilgili yaz görmüyo musun onu konuşalı çok oldu geçti gitti.
[/QUOTE
yorumlarda bas bas harita ,ölüm ,meridyen demen coğrafya konusuydu galiba. haklısın görmemişim.
Cerrahpasaya gidiyorum ama ordaki profla gorusmek imkansiz asistanlarla muhattap oluyorsun ve dedikleri sey hep ayni hocama gosterecegim bekleyin gosterip geliyor ve prof olan hocasi kndisine omurilik tumoru ameliyati yapan bir doktor bulmasi ve müdahalesini asla baska bir doktora yaptirmamasi oluyor arastirdigimda omurilik tumor ameliyati yapan doktorlar hep ozelde devlette deil asla devlet uni hastaneleri kotu demiyorum ama yetersiz hala asistanlarla muhattap oluyorsunDevlet Hastanesi'ndekiler bilgisiz demişsiniz yaşadığım şehirde çok iyi özel hastaneler varken kanser hastaları tıp fak. Tercih eder isterseniz size önerebilirim kayınvalidem de kanser hastasıydı tıp fak. Tedavi gördü kurtuldu. Zaten nereye giderseniz gidin sonunda ozeldeko doktorların da önerdiği bir hastane.
Ayrıca çok geçmiş olsun
Bence bu konu kapatilmali ve böyle konular (Deprem, virus gibi) yasaklanmali ya.
Ya da siyaset bölümünde bu başlık altında konu açılsın..
ben bu tür konularin acilmasini hic dogru bulmuyor elinde sonunda kapaniyor üstelik.
Ne desem boş madem bu kadar eminsiniz herkes gizliyor o zaman siz bişeyler yapınNe önlemi
Ben vanda yaşıyorum az önce hastahaneden geldim önlem falan görmedim
Sadece sağlık personelinin maske taktığını gördüm
Kusura bakmada neyine tekşekür edeceğim benin senin vergilerinle yapılan hizmetler onların görevi
Colay gelsin en fazla
Sen marketten sakız aldığında teşekkür edermisin
Corona virüsün abartıldığı gibi olduğunu düşünmüyorum bende ama bu ülkede çarpıklıktan gizlilikten herdurumda halktan öok hükümetin menfaatini gözetmelerinden nefret ediyorum
Adam kalkıyor elli yıl öncesi sağlık sektörü ile günümüzü kıyaslıyor
Vay sıra vardı tedavi olamıyorduk bla bla
Elli yıl önce dünyada bu durumdaydı be uyanık(sizi kastedmiyorum)
Şimdi sen ülkeni diğer ülkelerin sağlık sektörü ile kıyasla bakalım kaçıncısın nerdesin
Velhasıl o kadar çarpıklık varki corona vız gelir ülkem insanına
Konunu iceriginde sıkıntı yok..Ben mesela sosyal medya kullanmıyorum vaktim de yok ama burada atılan linklerden istifade ettim.
Bu başlığı siyasete getirmenin amacı nedir diye düşünüyorum? Propaganda mi? olsa bile kimseye faydası yok. Sadece ayrılıkları güçlendiriyor. Çünkü yeri değil samimi gelmiyor .
Ne desem boş madem bu kadar eminsiniz herkes gizliyor o zaman siz bişeyler yapın
65 ülkede görüldü neden saklansın hadi inanmıyorlar dünya sağlık örgütü an an yayınlıyor dur Türkiyeye kıyak geçip saklayalım mı diyecekler hangi sebeple birde?bende inanmiyorum ciksa bile gecte olsa mecbur kalip söyleyecekler. REsmi bir acikla gelmedikce ben inanmiyorum. Bazi insanlar illa cikmasini ister gibi bir isrardalar.
65 ülkede görüldü neden saklansın hadi inanmıyorlar dünya sağlık örgütü an an yayınlıyor dur Türkiyeye kıyak geçip saklayalım mı diyecekler hangi sebeple birde?
65 ülkede görüldü neden saklansın hadi inanmıyorlar dünya sağlık örgütü an an yayınlıyor dur Türkiyeye kıyak geçip saklayalım mı diyecekler hangi sebeple birde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?