SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben devletime düşman değilim hükümet devlet değildir hükümetler gelip geçer ki umarım buda geçer
Fişleme yapmayın
Bende bu devletin en az sizin kadar bir parçasıyım

Hangi kanser hastaligi tedavisi ucretsiz hanfendi siz bence yalnis biliyorsunuz omuriligimde bir tumorle yasiyorum ve cok tehlikeli bir yerde hic bseyimi ucretsiz yaptiramiorum param yok suan die bir doktora gidemiyorum neden devlet hastanesindeki omurilik doktorlari yok bilgisiz kndini bu ameliyati yapan guvenli bir profa emanet et diyor hepsi kanser hastaligindaki ilaclari saymiorum bile ben ates pahali insanlar evlerini arabalarini satiyorlar tedawi olsunlar die

Devlet Hastanesi'ndekiler bilgisiz demişsiniz yaşadığım şehirde çok iyi özel hastaneler varken kanser hastaları tıp fak. Tercih eder isterseniz size önerebilirim kayınvalidem de kanser hastasıydı tıp fak. Tedavi gördü kurtuldu. Zaten nereye giderseniz gidin sonunda ozeldeko doktorların da önerdiği bir hastane.
Ayrıca çok geçmiş olsun

Cerrahpasaya gidiyorum ama ordaki profla gorusmek imkansiz asistanlarla muhattap oluyorsun ve dedikleri sey hep ayni hocama gosterecegim bekleyin gosterip geliyor ve prof olan hocasi kndisine omurilik tumoru ameliyati yapan bir doktor bulmasi ve müdahalesini asla baska bir doktora yaptirmamasi oluyor arastirdigimda omurilik tumor ameliyati yapan doktorlar hep ozelde devlette deil asla devlet uni hastaneleri kotu demiyorum ama yetersiz hala asistanlarla muhattap oluyorsun

Maalesef her konu ya dine ya siyasete geliyor..ne acını konuşabiliyorsun, ne de bilgi paylaşabiliyorsun.
Takım tutar gibi de parti tutulunca herkes her şeye saldırıyor.. doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilmek gerek..
arkadaşlar video paylaşmış izledim bilgi edindim linkler atılmıştı gayet de güzel ilerlerken konu nasıl siyasete geliyor anlamıyorum..

ben bu tür konularin acilmasini hic dogru bulmuyor elinde sonunda kapaniyor üstelik.

Konunu iceriginde sıkıntı yok..Ben mesela sosyal medya kullanmıyorum vaktim de yok ama burada atılan linklerden istifade ettim.

Bu başlığı siyasete getirmenin amacı nedir diye düşünüyorum? Propaganda mi? olsa bile kimseye faydası yok. Sadece ayrılıkları güçlendiriyor. Çünkü yeri değil samimi gelmiyor .

Virüs geldiğini bilsek ne yapacağız ben anlamiyorum.Şu an yaptığımızdan daha farklı bir şey mi yapacagiz,hayır.Sadece çok daha fazla panik olacağiz.
Eninde sonunda gelecek zaten.Bu, birilerinin başarı ya da başarısızlığı olmayacak.
Virusun geldiğini ve gizlendigini düşünenler ona göre almak istediği önlemi alsın madem.
Ben şu an yapacagimi yapıyorum,geldiyse de yapabileceğim başka bir şey yok.

Ne desem boş madem bu kadar eminsiniz herkes gizliyor o zaman siz bişeyler yapın

Ben dogru bulmuyor böyle konulari bilincsiz arastirmayan ve provokasyonu seven insanlar yanlis kullaniyor. Ortalikta yanlis bilgiler fake haberler bile dolaniyor. Ben Almanyadayim burada 350 vaka var. Bulundugum yerde 1000 kisiyi karantinaya aldilar insanlar delirdi cildirdi. Fake haberler, arkadasimin arkadasi surda calisiyor söyleymis böyleymis. Bu virus konusundan ben beya s1kldim ve sinirleniyorum özelikle markete gidip bos reyonlar görmekten sürekli bunun konusulmasindan. Yeni bir virus tabiki tedbirli olmaliyiz ciddiye almaliyiz ama korkmak panik yapmak cok asiri ve sacma. Bazi insanlarin, özelikle panik yaratigini düsünüyorum. Bundan beslenen hoslanan insanlarin olmasi yani sira bundan profit kazananlar var cünkü. Ben virusten degil insanlardan korkuyorum.

ne önlemi alacaktık ben en cok onu merak ettim

bende inanmiyorum ciksa bile gecte olsa mecbur kalip söyleyecekler. REsmi bir acikla gelmedikce ben inanmiyorum. Bazi insanlar illa cikmasini ister gibi bir isrardalar.
65 ülkede görüldü neden saklansın hadi inanmıyorlar dünya sağlık örgütü an an yayınlıyor dur Türkiyeye kıyak geçip saklayalım mı diyecekler hangi sebeple birde?

Aynen öyle son yapılan yorumların çoğuna katılıyorum. Devlet saklıyor devlet saklıyor... Başka bişey bildikleri yok devlet saklasa eline ne gecicek veya varsa bile bundan fazla ne yapabiliriz bunu düşünelim koskocaman bı hiç. Şimdi yaptığımızdan aldığımız tedbirlerden fazlasını yapamicaz doktorların dediği kadar yapabilceklerimiz. Üst düzeyde olanlarda ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya da devam ediyolar. Bu neyin ısrarı ben anlamıyorum geldi Allah geldi. E geldiyse şaşırcak misiniz hayır. Dört bir yanımizda var zaten. Zaman kazandık hala gorulmedi vaka buna sevinceklerine felekat tellalligina devam eden bı grup var ve asla anlamıyorum düşünce yapılarını.

65 ülkede görüldü neden saklansın hadi inanmıyorlar dünya sağlık örgütü an an yayınlıyor dur Türkiyeye kıyak geçip saklayalım mı diyecekler hangi sebeple birde?

Aynen öyle saklandı ve ya saklanmadi, ya da şuan mevcut vakalar var ama bı hastane başvurusu olmadı vs herşey olabilir ve gerçekten her durumda yaptıklarımız sınırlı. Dikkat etmek ciddiye almak lazım kabul ama ben herşeyi siyaset yapanlardan gına geldim artık.

dünya saglik örtügüne bildirilen vakalari zaten sanirim aciklamak zorundalar. Uzmanlar diyorlar ciddiye alin ama panik yapmayin. Panik bir halk bana göre virusten tehlikeli yapacaklarindan korkulmali. Burada millet hastanelerin doktorlarin odalarindan desenfektan, eldiven, kiyafet ve maske caliyorlar. Bu nasil bir egoistlik?

Tuvaleten sonra elini bile yikamaya tenezul etmeyen insan evinde desenfektan sokugu yapti litre litre.

Hadi diyelim vaka var bugün olmasa yarin yarin olmasa iki gün sonra o vaka aciklanir. Dünyanin bildigi virusumu mu saklayacaklar aylarca haftalarca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…