Bunca olanlara rağmen dahada bu koşulsuz sadakate ben virüsten daha çok şaşırıyorumBunu diyenler icin ozellikle paylastim zten inanmiyordum artk eminim metrobuslere dezenfektan bosuna mi koyuyolar hepsinin bir amaci var iste herkeste kndine dikkat etsin onlem aliyorlardir belki evet ama bilgi sıfır
Olsa devlet açıklar önlemler alınır sosyal medyadan duyulur diyorlardıVirüs olmayacak diyen yoktuki zaten yakın zamanda çıkabileceğini bakan geçtiğimiz günlerde açıkladı. Herkes biliyor irandan sonra çıkacağını zaten. 60 küsür ülkede iki aydır neler oluyor türkiye saklasa öteki ülkeler susmaz haberde de görüldüğü gibi. Ben insanları yok gizleniyor yok bilmem ne diye korkutmaya çok kızıyorum
Yakin zamanda cikacagini aciklayan bakan insanlarin duyacagini sosyal medya gibi buyuk bir bilgi akisinin olduğunun farkinda oldugu icin yaptigini dusunuyorum ben saklayabildikleri son nokta buydu son noktada iste yakinda bizde de olur ayaklari bu nasil birseydir akil isi deil herkesin dusuncesi kendine bnmkine inanin die sizi zorlayan yok bnde sizinkine inanmk zorunda deilim sadece birbirimizin dusuncesine saygi gosterip inandikalrimizi dusuncelerimizi tartisip konusuyoruz burdaVirüs olmayacak diyen yoktuki zaten yakın zamanda çıkabileceğini bakan geçtiğimiz günlerde açıkladı. Herkes biliyor irandan sonra çıkacağını zaten. 60 küsür ülkede iki aydır neler oluyor türkiye saklasa öteki ülkeler susmaz haberde de görüldüğü gibi. Ben insanları yok gizleniyor yok bilmem ne diye korkutmaya çok kızıyorum
Sen mi ben mi canim ne sadakatmis burda insan hayati soz konusu herkesin siyasi fikri inandığı kndisine bizi ilgilendirmez ama insanima zarar gelmesin onlar saklayabildikleri kadar saklamaya calissinlar bir skeilde ayaklarina dolaniyor yalanlariBunca olanlara rağmen dahada bu koşulsuz sadakate ben virüsten daha çok şaşırıyorum
O kadar bilgi kirliliği var ki insanlar nerden inceyse ordan kopsun kıvamındalar
ee duyuldu iste. siz degil bunu söyleyenler haklı çıkmış oluyor bu durumda.Olsa devlet açıklar önlemler alınır sosyal medyadan duyulur diyorlardı
Virüs var dediğimizde
Ne hikmetse singapura giden uçakla çıktı
Ekonomisi bizim gibi pamuk ipliğine bağlı ülkeler bu durumu gizleyebildiği kadar gizler
Açıklamak öyle basit bişey değildi ta başından beri
Türkiyede bir tek ırk olsa hak vereceğim
Lakin sarı ırk ari ırk siyah ırk mevcuttur
İranlılarla akraba genlere sahip kürtler var
Türkler sarı ırk nasıl çin kırılırken diğer sarı ırklara birşey olmuyor
Ki diğer avrupa ülkeleriylede akrabayız
Bilgi kirliliği bence
Espiri mi yaptın anlamadım benTurkler sari irk degil ayol , onu nerden çıkardın sekerim
Evet öyleyizBiz o kadar iğrenç miyiz, neden öyle diyorsunuz...
Ama singapur sağlık bak. Resmi sitesinde böyle bir haber yok veya daha güncellemediler bilemeyeciğimSon dakika haberlerinde gordum simdi istanbuldan singapura giden ucaktaki yolcularin hepsi karantinaya alinmis ve koronovirisu tespit edilmis acaba burda da var soylemiyorlarmi diyordum ama suan artk eminim var ve biz gene kandiriliyoruz
Evet öyleyiz
din min Allah aşkına milletde aslı var sanacak. geleceği Allah tan başkası göremez. sende 2,5 yıl sonra rotadan çıkcam dıyosun. bari dini karıştırma.Astrolojinin gereksiz bilgi yığınından ibaret olduğunu düşünüyorsanız temiz yanılıyorsunuz Bu olayın dini boyutunu anlatıp din içeriği dolayısıyla ban yemek istemem herkesin doğrusu yanlışı gereklisi gereksizi kendinedir inanıp inanmama konusunda herkes özgür
E zaten önlemler alınıyor bakan bas bas bağırıyor dikkat edin diye o uçaktaki kişi aktarmalı gitmişte olabilir henüz bir kesinlik yokki. Ben siyasetten anlamam sevmem ama bir sağlıkçı olarak azıcıkta teşekkür etmeyi öğrense insanlar ne güzel olacak. Sanıldığı gibi olsaydı çoktan hastalıktan kırılırdık sınıra kadar gelince mantıken zaten girecekti ülkeye ve kimse bu ülkeye virüs gelmeyecek garantisi vermedi insanları korkutmayın bu kadarOlsa devlet açıklar önlemler alınır sosyal medyadan duyulur diyorlardı
Virüs var dediğimizde
Ne hikmetse singapura giden uçakla çıktı
Ekonomisi bizim gibi pamuk ipliğine bağlı ülkeler bu durumu gizleyebildiği kadar gizler
Açıklamak öyle basit bişey değildi ta başından beri
konu astroloji değil din de değil burada sohbet ederken biri o ne dedi sonra biri yok saçmalık dedi ben ona cevap verdim konumuz korona virüs yazacaksan onunla ilgili yaz görmüyo musun onu konuşalı çok oldu geçti gitti.din min Allah aşkına milletde aslı var sanacak. geleceği Allah tan başkası göremez. sende 2,5 yıl sonra rotadan çıkcam dıyosun. bari dini karıştırma.
Ne önlemiE zaten önlemler alınıyor bakan bas bas bağırıyor dikkat edin diye o uçaktaki kişi aktarmalı gitmişte olabilir henüz bir kesinlik yokki. Ben siyasetten anlamam sevmem ama bir sağlıkçı olarak azıcıkta teşekkür etmeyi öğrense insanlar ne güzel olacak. Sanıldığı gibi olsaydı çoktan hastalıktan kırılırdık sınıra kadar gelince mantıken zaten girecekti ülkeye ve kimse bu ülkeye virüs gelmeyecek garantisi vermedi insanları korkutmayın bu kadar
50 değil 90larda evet sıra oluyordu artık öyle değil. Dünyanın o çok beğendiğiniz hangi ülkelerinde kanser ücretsiz tedavi ediliyor ya da ambulans helikopter ücretsiz? Her fırsatta bu devlet düşmanlığınizi dile getirmek için fırsat kollamaniz olmuyor. Hükümet demiyorum.Ne önlemi
Ben vanda yaşıyorum az önce hastahaneden geldim önlem falan görmedim
Sadece sağlık personelinin maske taktığını gördüm
Kusura bakmada neyine tekşekür edeceğim benin senin vergilerinle yapılan hizmetler onların görevi
Colay gelsin en fazla
Sen marketten sakız aldığında teşekkür edermisin
Corona virüsün abartıldığı gibi olduğunu düşünmüyorum bende ama bu ülkede çarpıklıktan gizlilikten herdurumda halktan öok hükümetin menfaatini gözetmelerinden nefret ediyorum
Adam kalkıyor elli yıl öncesi sağlık sektörü ile günümüzü kıyaslıyor
Vay sıra vardı tedavi olamıyorduk bla bla
Elli yıl önce dünyada bu durumdaydı be uyanık(sizi kastedmiyorum)
Şimdi sen ülkeni diğer ülkelerin sağlık sektörü ile kıyasla bakalım kaçıncısın nerdesin
Velhasıl o kadar çarpıklık varki corona vız gelir ülkem insanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?