SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu diyenler icin ozellikle paylastim zten inanmiyordum artk eminim metrobuslere dezenfektan bosuna mi koyuyolar hepsinin bir amaci var iste herkeste kndine dikkat etsin onlem aliyorlardir belki evet ama bilgi sıfır
Bunca olanlara rağmen dahada bu koşulsuz sadakate ben virüsten daha çok şaşırıyorum
O kadar bilgi kirliliği var ki insanlar nerden inceyse ordan kopsun kıvamındalar

Olsa devlet açıklar önlemler alınır sosyal medyadan duyulur diyorlardı
Virüs var dediğimizde
Ne hikmetse singapura giden uçakla çıktı
Ekonomisi bizim gibi pamuk ipliğine bağlı ülkeler bu durumu gizleyebildiği kadar gizler
Açıklamak öyle basit bişey değildi ta başından beri

Yakin zamanda cikacagini aciklayan bakan insanlarin duyacagini sosyal medya gibi buyuk bir bilgi akisinin olduğunun farkinda oldugu icin yaptigini dusunuyorum ben saklayabildikleri son nokta buydu son noktada iste yakinda bizde de olur ayaklari bu nasil birseydir akil isi deil herkesin dusuncesi kendine bnmkine inanin die sizi zorlayan yok bnde sizinkine inanmk zorunda deilim sadece birbirimizin dusuncesine saygi gosterip inandikalrimizi dusuncelerimizi tartisip konusuyoruz burda

Bunca olanlara rağmen dahada bu koşulsuz sadakate ben virüsten daha çok şaşırıyorum
O kadar bilgi kirliliği var ki insanlar nerden inceyse ordan kopsun kıvamındalar
Sen mi ben mi canim ne sadakatmis burda insan hayati soz konusu herkesin siyasi fikri inandığı kndisine bizi ilgilendirmez ama insanima zarar gelmesin onlar saklayabildikleri kadar saklamaya calissinlar bir skeilde ayaklarina dolaniyor yalanlari

ü ee duyuldu iste. siz degil bunu söyleyenler haklı çıkmış oluyor bu durumda.

Turkler sari irk degil ayol , onu nerden çıkardın sekerim

Whatsappta bir tane ses kaydı dolaşıyor yine, bursa şehir hastanesinde vakalar olduğu, gizli tutulduğu ile ilgili. Bu hafta randevum vardı korkuyorum gitmeye. Avrupa ülkelerinde bu kadar yoğunken ülkemizde olmaması imkansız kızlar. Büyük ihtimalle enfekte biri acile gitmiştir ve grip teşhisiyle antibiyotikle ağrı kesici verilip eve yollamıştır çantanızdan kolonya, ıslak mendil, sabun ve varsa dezenfektan gibi şeyleri eksik etmeyin. Oytun hoca tuzlu su ile ağız burun gargarasi öneriyor, çok basit ve kesin korunma yöntemiymis bu. Umarım kayıpsız atlatırız

yine panikledim bak şimdi gece gece

Turkler sari irk degil ayol , onu nerden çıkardın sekerim
Espiri mi yaptın anlamadım ben
Türkiyede ki türkler doğru asimile olmuştur belki gen haritalarında %20 türk geni yoktur
Ama türkler orta asyadan gelirken sarı ırktı
Bugün özbekler kırgızlar diğer türk boyları halen sarı ırka mensup özelliklerinin lduğunu görebilirsin
Orta anadoluda halen daha orjinal türkler vardır:)))

Son dakika haberlerinde gordum simdi istanbuldan singapura giden ucaktaki yolcularin hepsi karantinaya alinmis ve koronovirisu tespit edilmis acaba burda da var soylemiyorlarmi diyordum ama suan artk eminim var ve biz gene kandiriliyoruz
Ama singapur sağlık bak. Resmi sitesinde böyle bir haber yok veya daha güncellemediler bilemeyeciğim

Dün hiç uyuyamadim korkmaya basladim

din min Allah aşkına milletde aslı var sanacak. geleceği Allah tan başkası göremez. sende 2,5 yıl sonra rotadan çıkcam dıyosun. bari dini karıştırma.

ölümcül virüsü dalgaya alırsak gelmez tabi.

E zaten önlemler alınıyor bakan bas bas bağırıyor dikkat edin diye o uçaktaki kişi aktarmalı gitmişte olabilir henüz bir kesinlik yokki. Ben siyasetten anlamam sevmem ama bir sağlıkçı olarak azıcıkta teşekkür etmeyi öğrense insanlar ne güzel olacak. Sanıldığı gibi olsaydı çoktan hastalıktan kırılırdık sınıra kadar gelince mantıken zaten girecekti ülkeye ve kimse bu ülkeye virüs gelmeyecek garantisi vermedi insanları korkutmayın bu kadar

Zaten var. Ülkede ciddi birşey olsun, yeni şehit haberi yada insanların sinirlenecekleri bir durum, gündemi değiştirmek için açıklayacaklar. Hep yaptıkları şey. 33 şehit oldu ki 33 sayısı da yalan, hop salarız Suriyelileri üstünüze, hop değişti gündem. Yarın birşey olur, hop corona var şu şu şehirlerde, değişti gündem.

din min Allah aşkına milletde aslı var sanacak. geleceği Allah tan başkası göremez. sende 2,5 yıl sonra rotadan çıkcam dıyosun. bari dini karıştırma.
konu astroloji değil din de değil burada sohbet ederken biri o ne dedi sonra biri yok saçmalık dedi ben ona cevap verdim konumuz korona virüs yazacaksan onunla ilgili yaz görmüyo musun onu konuşalı çok oldu geçti gitti.

Ne önlemi
Ben vanda yaşıyorum az önce hastahaneden geldim önlem falan görmedim
Sadece sağlık personelinin maske taktığını gördüm
Kusura bakmada neyine tekşekür edeceğim benin senin vergilerinle yapılan hizmetler onların görevi
Colay gelsin en fazla
Sen marketten sakız aldığında teşekkür edermisin
Corona virüsün abartıldığı gibi olduğunu düşünmüyorum bende ama bu ülkede çarpıklıktan gizlilikten herdurumda halktan öok hükümetin menfaatini gözetmelerinden nefret ediyorum
Adam kalkıyor elli yıl öncesi sağlık sektörü ile günümüzü kıyaslıyor
Vay sıra vardı tedavi olamıyorduk bla bla
Elli yıl önce dünyada bu durumdaydı be uyanık(sizi kastedmiyorum)
Şimdi sen ülkeni diğer ülkelerin sağlık sektörü ile kıyasla bakalım kaçıncısın nerdesin

Velhasıl o kadar çarpıklık varki corona vız gelir ülkem insanına

50 değil 90larda evet sıra oluyordu artık öyle değil. Dünyanın o çok beğendiğiniz hangi ülkelerinde kanser ücretsiz tedavi ediliyor ya da ambulans helikopter ücretsiz? Her fırsatta bu devlet düşmanlığınizi dile getirmek için fırsat kollamaniz olmuyor. Hükümet demiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…