SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
suan icin türkiyede yok Listeden görebiliyorum rahat olun !

alamyada 150 kisi positiv cikti her posotov cikan hastalancak veya ölücek anlamina gelmiyor Influenza gripbi gibi düsnün

Olay küresel bir durum, DSÖ vs işin içinde. Ben Türkiye'nin böyle bir şeyi gizleyeceğini zannetmiyorum. Ha haber çıksa abartır mıyız, abartırız, seviyoruz çünkü...

Kendini sakin tut. Olcak dersen gelir seni bulur. Bende kötü zamanlar geçiriyorum yıllardır ama napalım sabrediyoruz. Haritama bende baktım ama hiç bişe anlamadım allah yardımcımız olsun canım

Kendini sakin tut. Olcak dersen gelir seni bulur. Bende kötü zamanlar geçiriyorum yıllardır ama napalım sabrediyoruz. Haritama bende baktım ama hiç bişe anlamadım allah yardımcımız olsun canım
Amin yaa Aminnn

Olay küresel bir durum, DSÖ vs işin içinde. Ben Türkiye'nin böyle bir şeyi gizleyeceğini zannetmiyorum. Ha haber çıksa abartır mıyız, abartırız, seviyoruz çünkü...
Olay hastalik degil siyaset zaten nisanda bitecegi soyleniyor ya maglum virusu yonetenler cikma bitme tarihi veriyor zaten

Hastanelere girerken maske kullanabilorse kesinlikle kullanin
Maskem yok almak lazım bu yazıyı okuyunca tedirgin oldum anne olmadan ölmek istemiyorum ama yabancılar olduğu sürece yaşam da zorlasiyo

Ay nasıl bakılıyor buna?

Ben prensip olarak kışın kimseye sarılmam öpmem diğer zamanlarda da öyle çok sarılayım bir tip değilim çocuklarım hariç (onlarda abartıyor olabilirim)
Bi zahmet herkes dikkkat edecek böyle zamanlarda can var ucunda sonuçta.
Umre bile iptal olmuş diyanet risk gördüğü için hala düğün nişan devam ediyor herkes havasız salonlarda. Corona olmasa da pek çok ağır gribe maruz kalıyoruz. Zaten risk grubu genelde aynı yaşlılar solunum sıkıntısı çekenler hamileler vb. Yani her halükarda dikkat etmesi gerekenler. Biz de böyle kriz anlarında dikkat etmeliyiz hijyene

attığım videoyu izlediniz mi ?

E tabi ki arkadaşlar, yayılacak. Bakan anormal bir şey söylememiş. Tüm komşu ülkelerde mevcut, bize de bugün gelmese yarın gelecek. Gene iyi durdu. :)

Arkadaşlar el ve ağız hijyeninize çok dikkat etmek ve öksürük, ateş vb. belirtileri olanlardan en az 1 metre mesafede durmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Korona virüs herkesi aynı şekilde etkilemiyor, herkesi de öldürmüyor. Belki içimizde ayakta atlatanlar dahi oldu, haberimiz yok. Sakin olun, yaz geliyor zaten, insanlar açık havada daha çok duracak kapalı alanda hava sirkülasyonu olmayacak.

Tüm dunyaya yayilmisken Türkiye önlem almadı diyemeyiz .en son nerdeyse bize geliyor.
Aslında belkide çoktan geldi. Türkiye olduğumuz için diğer ülkeler gibi tespit edemiyoruz. Yani hastanelerde kim neden ölüyor. Neler oluyor. Belki tespit edilmiyor. Belki haber verilmiyor.
en son bize gelmesi mümkün mü. Hele de bizim gibi bir ülkede. Gireni çıkanı belli değil. Hele de sağlık sistemimiz çok çökük. Asla inanmıyorum. Malesef .
keşke kimseye bişey olmasa.çok çok üzülüyorum. Asla böyle birşeyin bir insanın başına gelmesini istemem.çok çok üzücü.

Şaşırdık mı ? HAYIR

beynim yandı
İnsanoğlu( bana göre) ne kadar gereksiz bilgiler toplayabiliyor kafasında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…