ama mantikli yani ban yiyecek bisey yok. ulkede ciktigina ve sakladiklarina da inanmiyorum. butun dunya bu virusten kirilirken bize gelmediyse vardir bibsebebiYa aynen size katılıyorum içimden gectide yazamadım ban yiyeceğim diye zaten yeni geldim mapustan
Olay küresel bir durum, DSÖ vs işin içinde. Ben Türkiye'nin böyle bir şeyi gizleyeceğini zannetmiyorum. Ha haber çıksa abartır mıyız, abartırız, seviyoruz çünkü...Suan Turkiyede varsada bu soylenmez inanin cunku halk buyuk bir kargasa cikarir bu yuzden varsada yok telaslanmayin denir.Ama heryere yayilmislen buraya gelmemesi mucize olur .Bizler ellerimizi sık sık yikicaz gerekmedikce kalabalik olan ortamlara girmeye luzum yok taze meyve tuketimini sebze tuketimini arttirin marketlerde aldiginiz yesillikleri ozellikle sirekeli suda bekleterek tuketin.Meyvelerin taze sıkılmis sulari kis cayalri ihlamur kis cagi nane limon vs tuketinyogurt sut tuketimi arttirin
Biz o kadar iğrenç miyiz, neden öyle diyorsunuz...virüs bile bizden kaçıyor
Kendini sakin tut. Olcak dersen gelir seni bulur. Bende kötü zamanlar geçiriyorum yıllardır ama napalım sabrediyoruz. Haritama bende baktım ama hiç bişe anlamadım7,5 senelik zor bi süreç benim 2,5 senem var daha sürecin bitmesine bakalım inş kazasız belasız atlatırım biraz karışık bşy bu doğum haritasındaki ay konumuyla eli sopalı öğretmen dediğimiz Satürnün zorlu süreci de diyebiliriz tamamen astroloji ile ilgili yani
Amin yaa AminnnKendini sakin tut. Olcak dersen gelir seni bulur. Bende kötü zamanlar geçiriyorum yıllardır ama napalım sabrediyoruz. Haritama bende baktım ama hiç bişe anlamadımallah yardımcımız olsun canım
Olay hastalik degil siyaset zaten nisanda bitecegi soyleniyor ya maglum virusu yonetenler cikma bitme tarihi veriyor zatenOlay küresel bir durum, DSÖ vs işin içinde. Ben Türkiye'nin böyle bir şeyi gizleyeceğini zannetmiyorum. Ha haber çıksa abartır mıyız, abartırız, seviyoruz çünkü...
Maskem yok almak lazım bu yazıyı okuyunca tedirgin oldum anne olmadan ölmek istemiyorum ama yabancılar olduğu sürece yaşam da zorlasiyoHastanelere girerken maske kullanabilorse kesinlikle kullanin
Ay nasıl bakılıyor buna?7,5 senelik zor bi süreç benim 2,5 senem var daha sürecin bitmesine bakalım inş kazasız belasız atlatırım biraz karışık bşy bu doğum haritasındaki ay konumuyla eli sopalı öğretmen dediğimiz Satürnün zorlu süreci de diyebiliriz tamamen astroloji ile ilgili yani
Ben prensip olarak kışın kimseye sarılmam öpmem diğer zamanlarda da öyle çok sarılayım bir tip değilim çocuklarım hariç (onlarda abartıyor olabilirim)Sağlık Bakanı Koca : Kapımızda bir salgın olduğunu biliyoruz. Belki de bu süreçte bu virüsü taşıyan içimizde insanlar da olabilir. Onun için önümüzdeki birkaç gün içinde üç gün beş gün karşınıza çıkabilir.
Şeklinde açıklama yaptı ve gerçekten irkildim içime dert oldu
Virüs diye bi gerçek var ve hızla yayılıyor maalesefEvet Ecel Takdiri İlahi fakat önce tedbir sonra tevekkül lazım ve bizim daha bu illet Türkiye’ye gelmeden bile tedbir alamadığımız aşikar Sizce şimdi Türkiye’de virüs taşıyıcısı olan kişiler tespit edilse ne gibi şeyler yaşanır Ben Tahayyül bile edemiyorum açıkcası ayrıca biz tokalaşmayı sarılmayı öpüşmeyi seven ve bunu adet haline getirmiş bir milletiz ..Bakanın yaptığı açıklama endişelendirdi beni hayır yani olabilir ne demek oluyor ?
7,5 senelik zor bi süreç benim 2,5 senem var daha sürecin bitmesine bakalım inş kazasız belasız atlatırım biraz karışık bşy bu doğum haritasındaki ay konumuyla eli sopalı öğretmen dediğimiz Satürnün zorlu süreci de diyebiliriz tamamen astroloji ile ilgili yani
haklısınız ben virüsün olduğu noktalardaki mevsimi düşünmemiştim. benimkide "kar yağınca mikrop kırılır "lafı gibi oldu.neyse bari aşısı bulunur diye umut ediyim
Evet izledim ve inanılmazzzz rahatladım TEŞEKKÜRLERattığım videoyu izlediniz mi ?
Aslında belkide çoktan geldi. Türkiye olduğumuz için diğer ülkeler gibi tespit edemiyoruz. Yani hastanelerde kim neden ölüyor. Neler oluyor. Belki tespit edilmiyor. Belki haber verilmiyor.Tüm dunyaya yayilmisken Türkiye önlem almadı diyemeyiz .en son nerdeyse bize geliyor.
Bisey olmaz Allahin izniyle merake tmeyinMaskem yok almak lazım bu yazıyı okuyunca tedirgin oldum anne olmadan ölmek istemiyorum ama yabancılar olduğu sürece yaşam da zorlasiyo
7,5 senelik zor bi süreç benim 2,5 senem var daha sürecin bitmesine bakalım inş kazasız belasız atlatırım biraz karışık bşy bu doğum haritasındaki ay konumuyla eli sopalı öğretmen dediğimiz Satürnün zorlu süreci de diyebiliriz tamamen astroloji ile ilgili yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?