- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Hasta ve hasta yakını artık hastaneye alınmıyor zaten.. şikayet edeceğim başka bir yer ve ya yapacağım başka birsey olur mu sizceses kaydı alabilirmisiniz en azından elinizde delil bulunsun hastane müdürüne kanıtınızla talepte bulunun işimi yapnana engel oluyor dışarıdan mobbing uygulayarak çalişacak ruh hali bırakmıyor vs durumunuzu uygun dille anlatırsanız bence hallolabilir. bu ülkede genelde müşteri haklıdır kafası oldugundan elinizde delil olmadan bişey yapmayın derim haklıyken haksız duruma düşmek şaşirtmıyo artık
Benim ve kurumun adını her yerde şikayet ve olumsuz olarak yazıyor hastaneye geldiğinde bağıra çağıra kufur etti kadınAptal gerizekalı gibi şeylerse kast ettiğiniz bir sonuç alamazsınız. Baya ağır küfür ettiyse ve verdiğiniz karşılık da ağır değilse dava dilekçesi verip dava açabilirsiniz. Ama bir sonuç almanız çok zor. Ağır küfür hakaret ve tehdit içeriyor olsaydı başka olurdu
Elbette var peki ne yapacağım bir ise yarar miBunu duyan ve size şahit olabilecek arkadaşlarınız var mıydı orada? Gerekirse onlardan yardım talep edin derim.
ses kaydı alabilirmisiniz en azından elinizde delil bulunsun hastane müdürüne kanıtınızla talepte bulunun işimi yapnana engel oluyor dışarıdan mobbing uygulayarak çalişacak ruh hali bırakmıyor vs durumunuzu uygun dille anlatırsanız bence hallolabilir. bu ülkede genelde müşteri haklıdır kafası oldugundan elinizde delil olmadan bişey yapmayın derim haklıyken haksız duruma düşmek şaşirtmıyo artık
aptal ve gerizekali dediyse de eger kanitlanirsa para cezasi alirAptal gerizekalı gibi şeylerse kast ettiğiniz bir sonuç alamazsınız. Baya ağır küfür ettiyse ve verdiğiniz karşılık da ağır değilse dava dilekçesi verip dava açabilirsiniz. Ama bir sonuç almanız çok zor. Ağır küfür hakaret ve tehdit içeriyor olsaydı başka olurdu
Beter olsunlarHasta ve hasta yakını artık hastaneye alınmıyor zaten.. şikayet edeceğim başka bir yer ve ya yapacağım başka birsey olur mu sizce
calistiginiz yerin calisan haklaria basvurup yardim isteyebilirsiniz, hakarat vs oldugu an beyaz kod verebilirsiniz, kamu davasi aciliyor direkt.. yazili dilekce ile kendi kurumunuz aracigiyla sikayet edebilirsiniz. Surekli size karsi bir art niyet varsa o hastanin bakimindan geri cekilme hakkiniz var, yetinize baska kisiler gorevlendirilir Burda saglik calisani olmayan kimse size tam olarak yatlrdimci olamaz, kendi arkadaslariniz ve amirlerinizden yol haritasi isteseniz daha guzel olur benceMerhabalar kızlar ben Sağlık çalışanıyım olayı size özet geçmek istiyorum çalıştığım kurumda bir hasta yakını tarafından sürekli sözlü siddete maruz kalıyorum hasta kurumun devamlı hastası en sonunda bende patladım kadının aklı durumu yerinde fakat davranışları normal degil ve bana taktı en sonunda bu sözlü siddete dur demek için bende cevabımı verdim heryerden şikayet etmiş beni soyle böyle diye kurumum elbette yanımda duruyor ancak hastanın kuruma alınmaması benim için her ne kadar tatmin edici olsa da çok üzüldüm çok agladim ne yapabilirim ben bu kadını nereye şikayet edebilir ve sonuç alabilirim
o an beyaz kod verseydiniz para veya hapis cezasi alabilirdi. Bir daha yaparsa beyaz kod verin, bu dediginiz olayi da en azindan tutanak ile hastane yonetimine bildirin, yazili kanit olsunBenim ve kurumun adını her yerde şikayet ve olumsuz olarak yazıyor hastaneye geldiğinde bağıra çağıra kufur etti kadın
Hiçbir şey yapmamaktan iyidir.Elbette var peki ne yapacağım bir ise yarar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?