Sağlık çalışanıyım sözlü siddete uğradım ne yapmalı

Devlette degil özelde çalışıyorum zaten hasta tekrar içeriye giremeyecek problem su bana ve kuruma sürekli kötü yorumlar yazıyor ve adını lekeliyor

Devlette degil özelde çalışıyorum zaten hasta tekrar içeriye giremeyecek problem su bana ve kuruma sürekli kötü yorumlar yazıyor ve adını lekeliyor
buna da kurumunuzun, avukatlari araciligi ile kurum adini lekemelekten dava acmasi lazim, Mahkeme celbini gorunce kendilerini frenlemeyi ogrenirler

Bildirdim.. kufuru bir kez söylediği icin beyaz koda girmiyor dediler saçmalığa bakın
hayir ya kim dedi bunu size:) bana bi kere gerizekali diyene verdigim beyaz kod davasinin sonucu olarak 7bin tl ceza kesildi. Kurumunuzun illaki calisan haklari vs gibi bir bolumu vardir, onlardan detayli bilgi alin

mayista bir konu acmissiniz, muvekkilim vs diye birilerinden bahsetmissiniz. avukat oldugunuzu iddia etmissiniz. Bu konuda da saglik calisaniyim diyorsunuz tam
olarak gorev taniminiz nedir merak ettim ben? Cunku hakaret vs eden hastaya karsi hic bir yol yordam bilmemeniz bir saglik calisani olarak beni cok sasirtti. Hicbir saglikci gelip buraya bunun icin topic acmaz ne yapacagini bilir, en azindan bilen saglikci birilerine ulasabilir. Avukat vs iseniz de bu konulara bizden bile daha hakim olmaniz lazim. Ben sizin olayi tam anlayamadim. Acar misiniz biraz? Birilerine hakaret eden muvekkiliniz var, bu konuyla ilgili ilk davaniz falan da fikir mi aliyorsunuz bizden? Yok hastanenin avukati iseniz hasta ile neden siz muhatapsiniz:) ve neden hastane avukati yasal sureci bilmeyip bize soruyor

Hahhha sağlık hukuku uzmanı diye bir bölüm duydunuz mu araştırıp öyle yorum yapın bence

Peki memur olmasıyla durumun alakası nedir
Tamamen yorum olarak yazıyorum hukukçu değilim çünkü. Şimdi işsiz birinden para cezası nasıl alınır bilmiyorum veya asgari ücretli birine verilecek para cezası nasıl olur bilmiyorum ama devlet memuru ise alacağı miktarı etkiler gibime geliyor. Bir de siciline işler. O önemli.

İdari ve adlı soruşturma geçirir beyaz yaka olduğunuz için kişinin huzur sükünu bozma suçu tck123 savcılığa gidip şahsın memur olduğunu işyerinize gelerek hakaret ve küfür ettiğini söyleyin kamera görüntüsü varsa alınmasını talep edin sürünsün
Evet memurmuş devlette çalışıyor peki gerekçeyi nasıl belirtmeliyim memur olması durumu nasıl değiştirir

Evet size sormadigim kesin burada tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizlik durum yok ayrıca mezun değilim
cevi kazi yanmasin. Durum tam olarak benlik:) Cunku su an sordugunuz sorularin yasal prosedurlerini farkindaysaniz ben size soyluyorum. Siz once celiskili durumunuza bir cevap verseniz? Saglik hukuku uzmani nasil oldunuz? birilerine muvekkilim diyorsaniz avukatsinizdir. Yoksa nasil muvekkiliniz oluyorlar? Saglik hukuku uzmanligi icin de belli sartlar var, ya avukat ya da hemsire doktor gibi saglik calisani olup bunun uzerine saglik hukuku yuksek lisansi yapabilirsiniz. Siz bu saglik hukuku uzmanligini nasil aldiniz? Yuksek lisans yapmadan uzman olduysaniz nasil oldunuz aciklayin? Uzman olarak en basit yasal prosedurleri neden bilmediginizi de aciklayin. cunku saglik hukukunda derslerin cogunlugu hasta haklari, saglik calisani haklari vs den olusur :)

Deli mi ne işi gücü yok mu da tanımadığı birine takmış. Bunu sağlık çalışanı olmanızla ilgisi yok dışarıda da bulaşmasın dikkat edin koruma falan talep edin olmazsa. İnsanlar gerçekten kafayı yedi ya

Sağlık çalışanıyım dediğiniz için soruyorum, neden o anda beyaz kod vermiyorsunuz?
Böylece tutanak tutulur, iş polise intikal eder. Olay olup bittikten sonra böyle peşinden koşulmaz ki.

Evet size sormadigim kesin burada tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizlik durum yok ayrıca mezun değilim
O zaman saglik hukukunda uzman olan size ders veren hocalariniza sorabilirsiniz. Onlar bu konuda en tecrubeliler biliyorsunuz. Hatta ona da gerek yok, ders notlarinizi acip okuyun yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…