Sağlık ocağı doktoru

Konu hakkında fikrim yok ama ne cok konu açıyorsun o dikkatimi çekti nerdeyse 2 günde bir Allahtan bugün ne giysem diye konu açmıyorsun bunada şükür

Konu hakkında fikrim yok ama ne cok konu açıyorsun o dikkatimi çekti nerdeyse 2 günde bir Allahtan bugün ne giysem diye konu açmıyorsun bunada şükür
Allahtan onu acmıyorum bak, onu da sana bıraktım, istediğim konuyu istediğim zaman açarım, sana soracak değilim, açıklama yapacak hiç değilim konumdan da çık git!

Allahtan onu acmıyorum bak, onu da sana bıraktım, istediğim konuyu istediğim zaman açarım, sana soracak değilim, açıklama yapacak hiç değilim konumdan da çık git!
Hic işim yok her gün konu açacağım istediğim konuyada yorum yazarım ! Den çok korktum vuuuuhuu

doktorlarda insan bu kadar küçük şeylere takılmayın.bunun için şikayet etmenize değmez başka doktora gidin olsun bitsin.

aile hekimini değiştirebilirsin ben değiştirdim ne zaman gelsem izinli oluyordu oda ayrı bir sorundu yani.
Onu bilmiyordum sordun yok demişlerdi,bende değiştiriyim en kısa zamanda, önce ası yok dedi, sonra başka yerde yaptır getir sonucuna bakıyım dedi, en sonunda da liseden arkadaşlarını bul dedi .

Benim aklıma su geldi demek ki sadece o sonuca göre yorumlanamıyor bu zımbırtı. Tamam lise arkadaşlarına sor demesi abes olmuş kabul ediyorum da, hemşire&ebe ile doktoru bir tutmayın nolur. Alınan eğitimler ortada, hemşire&ebe daha iyi biliyor olsaydi “asi olması gerekir” deme yetkisini onlara verirlerdi.

Hepatit b hangi yıl yapılmaya baslandı ki .Oglum 12 yasında özelde yaptırmıstım.Bir aşı kaydı tutulamıyor bilgisayarda zaten okulda yapılsada bir kayıt yok okula gelmeyen cocuğun haberi olacakta ooooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…