Sağlık ocağı kan testini hemen yapar mı?

chagiless

Kuzusu artık yanında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
7.034
7.590
398
kızlar bayadır kafamda bu konu bazen okuyorum idrara bakıyolar önce deniyo gidince direk kana baktırmak istiyorum demek mümkün mü bu konuda fikri olan varsa yardım bekliyorum lütfen

Arkadaşımı aradım az önce.Saat 10a kadar kan alıyrlarmış.Her yerde aynı mı bilmyrm.Öğleye kadar reglm baslamazsa acile gdcem

Saat 10a kadar normal testlerdir beta için aç tok farketmiyo ki canım inş hepimiz güzel haberler alırız :/ gitsem mi napsam dyrm

özele gitme şansınız varsa bence oraya gidin 1 saate çıkıyor sonuç, yani benim öyleydi

Acile gittim ben rahatsızdım gebelik düşünüyorum test yapar mısınız önce dedim yapmadılar onun yerine hamilelerin kullanabileceği ilaç yazdılar sağlık ocaklarında sa 1 gün sonra çıkıyor sonuç ve sabahtan alıyorlar kanı en temizi özel e gitmek imkan varsa

Aynn en mantıklısı o ya bebişler rahat olsun da para gtsn nplm

Saglik ocaginda test yapiyorlar 4 e kadar ama ertesi gun sonuc cikiyor .devlet hastanesinin acilinde kanda gebelik testi istiyorum dersen yaparlar ben oyle yaptrmistim.adet gecikmen oldugu halde idrarda cikmadi ise yinede kan testinde bi baktirmak lazim kimimde idrarda cikmiyor ama benim adetime 3 gun kala idrar testiyle evde yapmistim ikinci cizgi silik cikmistiama kiseden kisiye degisiyor

Bnmde gecikti canım doktor iki gün geçse bile gel dedi ztn de çizgiyi görmeden gitmek istemedim bugünde idrarda yaptım hmn bi ikinci bi iz çıktı iz dyrm çünkü kırmızı değil karanlık gbi yarın sbh ilk idrarla denicm bdaha yne varsa bi iz gidicem artık hastaneye acil iyiymiş bak daha mantıklı

Ben verdim kan ama ilçede oldugum için hormon tahlilleri ile gdyrmuş.pzt en erken belli olur dediler. Ben ztn o güne hasta olurum sonucu öğrenmiş olurum. Adet olacakmışım gibi belirtilerim var. Gögüslerim indi. Sen ne durumdasın cnm? Naptın verdin mi klan?

Yok kuzum ya vermedim yarın sbh yne yapcm ilk idrarla ona göre gidicem. Bnm ztn ovulasyondn beri belirtilerm vardı ama 2-3 gündr bnde regl okck gbym sürekli bşylr akıyo sancı giriyo ama yok hala gelmedi bide bnm göğüsler felaket ztn büyüklerdi snki biri yumruklamış heryeri damar içinde dokunamıyorum bile :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…