Doktorunuza gittiniz mi E nabıza düşmüyor dr kendi portalında açmadanKızlar merhaba dün sağlık ocağına gebelik için kan vermeye gittim. Sonuçlar sabah çıktı ama sadece tam kan sayımı altında bir sürü değer vardı ancak gebelik testi sonucum henüz çıkmamış bu durumu yaşayan varmı? Acaba yanlış mı alındı yoksa gebelik sonucu daha sonra mı çıkıyor lütfen cevap verin
Ben anlamadım gebelik testi için gittim bir sürü başka başka değerlere bakılmış ve hepsinin sonucu düştü sisteme. Bir tek gebelik testi yok ne yapmam gerekiyor bu durumdaBenim çıktığında kendiliğinden sisteme düşmüştü ama bazen sistemde sorun olabiliyor. Belki doktorların da farklı uygulamaları olabilir
Yani çok saçma gerçekten. İlerleyen saatlerde çıkmazsa ben arayayım o zamanBazen düşüyor bazen düşmüyor. Bir kaç gün arayla geldi başıma hatta. Biri kendiliğinden düştü. Diğerleri için aile hekimini aradım onayladım dedi o şekilde düştü
Benimde düşmemişti, yakındı gittim. Doktor kendi ekranından onaylamadan bazı değerler e nabıza düşmüyormuş gibi bir açıklama yapıldı bana
Arayın, bilgi vereceklerdirBende şuan şehir dışındayım gidemem
Teşekkür ederim arayacağımArayın, bilgi vereceklerdir
Merhaba bende dün kan verdim sağlık ocagina orada hasta barkodu verdiler barkottan takip ettim simdi cıktı sonuçlar beta 109 cıkmışKızlar merhaba dün sağlık ocağına gebelik için kan vermeye gittim. Sonuçlar sabah çıktı ama sadece tam kan sayımı altında bir sürü değer vardı ancak gebelik testi sonucum henüz çıkmamış bu durumu yaşayan varmı? Acaba yanlış mı alındı yoksa gebelik sonucu daha sonra mı çıkıyor lütfen cevap verin
Bana böyle bir şey vermediler.Merhaba bende dün kan verdim sağlık ocagina orada hasta barkodu verdiler barkottan takip ettim simdi cıktı sonuçlar beta 109 cıkmış
Dün verdiyseniz çıkmıştır değeriniz şimdi bile arayabilirsinizYani çok saçma gerçekten. İlerleyen saatlerde çıkmazsa ben arayayım o zaman
Kan tüpleri ver barkodlariyla birlikte vermişti doktor hemşire tüpler icin olanları aldı kalanlarla bn takip ettimBana böyle bir şey vermediler.
Bana böyle bir şey vermediler
Hayırlı olsun bu aradaMerhaba bende dün kan verdim sağlık ocagina orada hasta barkodu verdiler barkottan takip ettim simdi cıktı sonuçlar beta 109 cıkmış
Açılmıyor telefonlarım gerçekten sinirlerim bozulduDün verdiyseniz çıkmıştır değeriniz şimdi bile arayabilirsiniz
İnşallah:)Teşekkür ederim size de nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?