- 23 Mayıs 2009
- 14.578
- 16.115
- 823
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Tüp bebek yaptırmaya parası olan ilacınıda alır ne demek ya. Sanki keyfimizden tüp bebek yapıyoruz paramız fazla geliyor. Saçmaya yer arıyoruz. Hamilelik boyunca da özel doktoramı gideceksin. Devlette kadın doğumcu yazar heralde arada orayada muayene olursun.Ya gerçekten anlamıyorum bu neyin cinsliği yani devlet izin vermiyo diyor bide
Tabiki kendi demedi işte devlet diyomuş ben demiyorumda devlet diyora getiriyo tüp yapacak parası varsa ilacıda alır siz yazmıcaksınız demiş devletSağlıkçılara saygım sonsuz, ancak bu cümleyi gerçekten kurduysa bir doktor, gerçekten çok üzücü. Kimin ne şartlarla tedavi gördüğünden, maddi manevi ne sıkıntı çektiğinden onlara ne? Kanıt getirin tedavi gördüğünüze dair dese, doktorunuzla konuşayım öyle yazayım dese güvenmese anlarım. Ortalık kötü belki ilaçladı farklı amaçla kullananlar, satanlar vs vardır. Doktor da tedbirli olmak istiyordur ama tüp bebeğe parası olan ilacını da alır ne demek ya? Benim maddi imkanımdan size ne?
Eşim sinirlendi almış az önce hepsinden kutu kutuTüp bebek yaptırmaya parası olan ilacınıda alır ne demek ya. Sanki keyfimizden tüp bebek yapıyoruz paramız fazla geliyor. Saçmaya yer arıyoruz. Hamilelik boyunca da özel doktoramı gideceksin. Devlette kadın doğumcu yazar heralde arada orayada muayene olursun.
Vicdansızlar ya tüp bu bide insanlar ne ilaçlara ne işlemlere maruz kalıyor sanki keyfimizden yapıyoruz para bayılmak hormon almak hoşumuza gidiyorBen de sağlıkocağında estrofem progestan fitil yazdırabiliyorum. Ama kadındoğum polikliniği bana yazmadı inanamadım ya. Git tüp bebekçin yazsın dedi. Özel klinik olduğu için yazsa da ücretli yazıyor dedim. İnfertilite polk randevu al orada yazdır o zaman dedi şok
700 versem içim yanmazdı valla aylık 5 bini geçiyor benimkiler fazla ilaç kullandırıyor doktorumDoktorunuz yazmıyorsa değiştirin aile hekiminizi o ilaçlar gerçekten reçetesiz çok pahalı. Ben 2 gün önce mecbur fitil ve Estrofem aldım elinde gözüküyor dedi eczacı karşılamadı sgk ama bitmişti malesef ilaçlarım. İkisine toplam 700 tl verdim
Keşke sağlık ocağında verseydiniz kan tahlillerini700 versem içim yanmazdı valla aylık 5 bini geçiyor benimkiler fazla ilaç kullandırıyor doktorum400 tlde tahlil basına kan veriyorum 3seferdir mecbur aynı hastane olsun diye 4. Ye bu akşam yine vercem battık battık bugunde değerim yüksekse dahada vermcm dedim ne masraflı işlermiş
Son zaten daha da vermem ilgilenmiyorlarda sinirimi bozdularKeşke sağlık ocağında verseydiniz kan tahlillerinigerçekten çok pahalı ve zor bir durum
Yazdırdım halada yazdiriyorum ne alaka yani iyice sacmalamislar gercekten zaten surec zor birde şu yaptıkları saçmalığa bakKızlar tüp bebekte kullanılan ilaçları aile hekiminiz yazıyor mu bugun gittim en basiti dupaston corasprin cyclo mesela bunları bile yazmadı devlet diyor ki tüp bebeği yaptıracak parası varsa ilacıda karşılayacak gücü vardır diyor bize ondan yazmıyoruz. ne alaka yani anlamadım
Birde grev yapıyorlar inan acımıyorum beter olsunlar vicdansızlarYazdırdım halada yazdiriyorum ne alaka yani iyice sacmalamislar gercekten zaten surec zor birde şu yaptıkları saçmalığa bak
6 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum her zaman yazdırdım aile hekimime.Kızlar tüp bebekte kullanılan ilaçları aile hekiminiz yazıyor mu bugun gittim en basiti dupaston corasprin cyclo mesela bunları bile yazmadı devlet diyor ki tüp bebeği yaptıracak parası varsa ilacıda karşılayacak gücü vardır diyor bize ondan yazmıyoruz. ne alaka yani anlamadım
Aile hekimini degistirip baska bir doktorda deneyin bence oyle sacmalik olurmu tup bebek ilaclari zaten pahalı nekadar az verilirse o kâr oluyor valla Ben transfer surecimde cok yazdırdım simdi hamileyim halada kan sulandirici igne falan yaziyor doktor oyle bisi olsa bizlerede yazmazlardiBirde grev yapıyorlar inan acımıyorum beter olsunlar vicdansızlar
Ehliyet değiştirecektim 2 sene olmuştur herlde göz muayenesi için hastaneye yollayacağına psikiyatriyede gitmesi gerek diye rapor vermiş apt a l herif ilaç muayene geçmişim olmamasına rağmen hatta sonra gittim mecbur Pskiyatri doktoru ne alaka dedi adamda ilaç geçmişini filan inceliyor sabır çekti yanımda resmen onu değiştirdim o zaman şimdi bu sıkıntılı kadın denk geldi bir tane normal yok ya insanlarla nasıl oynuyorlar belli değil6 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum her zaman yazdırdım aile hekimime.
Vicdanlı merhametli biriyse yazıyor.
Ehliyet değiştirecektim 2 sene olmuştur herlde göz muayenesi için hastaneye yollayacağına psikiyatriyede gitmesi gerek diye rapor vermiş apt a l herif ilaç muayene geçmişim olmamasına rağmen hatta sonra gittim mecbur Pskiyatri doktoru ne alaka dedi adamda ilaç geçmişini filan inceliyor sabır çekti yanımda resmen onu değiştirdim o zaman şimdi bu sıkıntılı kadın denk geldi bir tane normal yok ya insanlarla nasıl oynuyorlar belli değil 2. Değişimim zaten bir tane normal insan yok kiAile hekimini degistirip baska bir doktorda deneyin bence oyle sacmalik olurmu tup bebek ilaclari zaten pahalı nekadar az verilirse o kâr oluyor valla Ben transfer surecimde cok yazdırdım simdi hamileyim halada kan sulandirici igne falan yaziyor doktor oyle bisi olsa bizlerede yazmazlardi
İnsanin sabrini sınıyorlar valla Allah yardımcınız olsunEhliyet değiştirecektim 2 sene olmuştur herlde göz muayenesi için hastaneye yollayacağına psikiyatriyede gitmesi gerek diye rapor vermiş apt a l herif ilaç muayene geçmişim olmamasına rağmen hatta sonra gittim mecbur Pskiyatri doktoru ne alaka dedi adamda ilaç geçmişini filan inceliyor sabır çekti yanımda resmen onu değiştirdim o zaman şimdi bu sıkıntılı kadın denk geldi bir tane normal yok ya insanlarla nasıl oynuyorlar belli değil 2. Değişimim zaten bir tane normal insan yok ki
Amin amin canım sabır çekiyorum artık ne yapalım kaldı 6 hafta zaten Allahların'dan bulsunlar ne diyeyimİnsanin sabrini sınıyorlar valla Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?