- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
Düşmanlığın kaçıncı boyutu bu![]()
Kayganam yok ama cocuk yolda mı diye sürekli sormaktansa boyle bi yolu seçmiş olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşmanlığın kaçıncı boyutu bu![]()
Hamilelik de vitamin, folik asit, demir ilacı ücretsiz veriliyor. Durumu olmayanlara doğum kontrol hapı veriliyor. Bence de çok güzel bir uygulama. En azından bazı konularda eşitlik sağlanmaya çalışılıyor
Aaa gerçekten mi. Tabi böyle iyi markalar değil verdikleri ama veriyorlar. Folik asit değilde dvit veriliyor. Orada yanlışlık olmuş. Demir ve vitamini doktorumun yazdığını kullandım dvit sağlık ocağınınkini. Bebek doğunca bebeğe de veriyorlar.Vay anasını
Bu ilaçlara tonla para veriyorum ben hiç söylemediler
1 kez kan verdim, onda da ben gittim, ya ben hamileyim ama kimse aramadı diye.
Sonra daha hiç aramadılar
Aşı zamanı geldi, yine ben gittim. Aşımı yapmadılar onda da. Kendi doktorum yaptı sonradan
Benimkiler niye bu kadar ilgisiz acaba
Asm deki diğer hemşireleri de denedim. Hepsi aynıAaa gerçekten mi. Tabi böyle iyi markalar değil verdikleri ama veriyorlar. Folik asit değilde dvit veriliyor. Orada yanlışlık olmuş. Demir ve vitamini doktorumun yazdığını kullandım dvit sağlık ocağınınkini. Bebek doğunca bebeğe de veriyorlar.
Biraz da hemşire de önemli sanırım. Ek gıda başlangıcı süreci çok güzel açıklardı bize. Ayına göre yapması gerekenleri falan. Hamilelikte hangi otlar yenmez çaylar içilmez ona kadar anlatırdı kadın
Baktınız ilgisizlik devam ederse doktorunuzu değiştirin hemşireniz de değişir. Doğumdan sonra aşı tarihlerini falan hatırlatıp ilgilenmeleri önemli oluyor
Her şey mümkün.Korunuyor musunuz nasıl korunuyorsunuz hamile misiniz düsunuyor musunuz evlenmeyi düşünüyor musunuz.
Bu sorular ilerde neye evrilecek acaba.
İnşallah bugün korundunuz mu kaç kere oldu falan diye de sormaya baslamazlar.![]()
Düzenli belli bir zaman beni de aradılar ne var ki bunda evli misin gebelik var mi diye kontrol ediyolar bana saçma gelmiyoKizlar merhaba.
Şuan gerçekten gülüyorum başıma başlıktaki şey geldi.
Bu sağlık ocağından eşimi de görünce kadın soruyordu gebelik var mı olursa mutlaka bildirsin falan diye.
Buna tamam dedim tuhafıma gitmedi de az önce kadın aradı soruyor bana gebelik var mı diye.
Başına böyle bir şey gelen var mı?
Sağlık ocağı böyle arayıp gebelik var mı diye falan sorabiliyor mu? Çevremde hiç duymadım da böyle bir şey.
Arayıp hamile olursan önce kocana sonra annene sonra bize söyle denilmesi normal mi.
Ay gülmem geldi yine.
Hayatımda daha saçma bir diyaloğun içine girmemiştim.
Pandemi dönemi olduğu için mi böyle acaba?
Eğer böyleyse bilmiyorsam cahilliğime verin çok komik geldi çünkü![]()
.
Yok yani çocuk düşünüyor olsam ve olmasa bunların stresine iyice olmaz zaten.
Acaba mahallede tek evli ve çocuksuz ben miyim yeni bir bebekle şereflenecek de şehrin anahtarını mi verecekler bize?
Ay bu ne ya![]()
![]()
Vay anasını
Bu ilaçlara tonla para veriyorum ben hiç söylemediler
1 kez kan verdim, onda da ben gittim, ya ben hamileyim ama kimse aramadı diye.
Sonra daha hiç aramadılar
Aşı zamanı geldi, yine ben gittim. Aşımı yapmadılar onda da. Kendi doktorum yaptı sonradan
Benimkiler niye bu kadar ilgisiz acaba
+1000Olağan birşey. Aile hekimliği gebeleri izlemek zorunda. Çeşitli tetkiklerini yapmak zorunda. Gebeyken aşılar var olmanız gereken. İşini layıkıyla yapmaya çalışıyor sadece arayan kişi. Atlamak istemiyor, size sağlık hizmeti vermek niyeti...
Beni aramadida 2bucuk yas oglum var en son onun asışına gttgmde hamilemisin dedi hayir neden sordunz dedm yok gebelik olursa mutlaka haber kayit açiçaz ta demisti o zaman benmde garibime gtmistiKizlar merhaba.
Bu sağlık ocağından eşimi de görünce kadın soruyordu gebelik var mı olursa mutlaka bildirsin falan diye.
Buna tamam dedim tuhafıma gitmedi de az önce kadın aradı soruyor bana gebelik var mı diye.
Sağlık ocağı böyle arayıp gebelik var mı diye falan sorabiliyor mu? Çevremde hiç duymadım da böyle bir şey.
Arayıp hamile olursan önce kocana sonra annene sonra bize söyle denilmesi normal mi.
Ay gülmem geldi yine.
.
Acaba mahallede tek evli ve çocuksuz ben miyim yeni bir bebekle şereflenecek de şehrin anahtarını mi verecekler bize?
Ay bu ne ya![]()
![]()
Evet ya öyleymiş demek ki.Beni aramadida 2bucuk yas oglum var en son onun asışına gttgmde hamilemisin dedi hayir neden sordunz dedm yok gebelik olursa mutlaka haber kayit açiçaz ta demisti o zaman benmde garibime gtmisti![]()
İnsanı daraltır bu kadar soruda amaEvet benmde aile hekimim birkere gittigimde sordu hamilelik ne zaman eger olursa muhakkak bildir bize falan diye bende bildirdim buseferde bebegin durumu icin 2 3 kere aradilar kalp atisi duyuldumu falan diye![]()
Kayitlari guncel degilse guncelliyo olabilirler. Ben bekarken arayip evlimisiniz cocuk varmi vs diye bana yigenlerime kuzenim icin falan sormuslardi. Bidahada aramadilarKizlar merhaba.
Ay gülmem geldi yine.
.
Ay bu ne ya![]()
![]()
Evet yaşadığım yerde her sene bir defa arayıp soruyorlar Bilgi amaçlı nesi komik geldi anlamadım sağlık ocağı adı üstünde sizin gebeliğinize çokta meraklı olduklarını sanmıyorumKizlar merhaba.
Ay gülmem geldi yine.
.
Ay bu ne ya![]()
![]()