Sağlık olsun(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

3nity

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
14.624
62.311
598
Her gün kanıma dokunan bir şeyler okumaktan yoruldum gerçekten. Neden bu kadar etkilendim bilmiyorum ama fotoğrafını gördüğümden beri burnumun direği sızlıyor.

Savaşın bile prensipleri vardır. Sağlık çalışanına dokunulmaz. Kızılay, Kızılhaç, hastaneler, yaralılar… hani savas vardır ama bu kadarı da artık insanlık suçudur…

Anlamadığım, burası nasıl bir cehennem oldu ki insanların aklına doktora silah çekmek gelebiliyor?
Savaştan daha vahim cehalet, nasıl bu kadar hoşgörüldü?

Neyse. Bunu da unutacağız bir kaç güne.
Ama ben uyarımı yapayım,
Yurtdışına son bir kaç yılda akın akın giden doktorlara ‘giderlerse gitsin’ diyen, kalana gunde 80-90 hasta baktırıp, sağlıkta kaliteyi göz artı edip, kaç hasta bakıldığına odaklanan, doktoru her an ölecek korkusu ile çalıştıran sağlık politikasını düşününce,
Kendinize çok iyi bakın, derim.
Sigarayı bırakın, düzenli spor yapın, sağlıklı beslenin, stresten uzak durun, uykunuzu alın.
Sağlıcakla kalın.

#EkremKarakaya

2 saattir twitterda kavga ediyorum
Biri derki ama anjiyo yapmış annesini öldürmüş!

Oteki derki Tüm sistem durmalı acil ve yoğun bakim dahil

Bence yetersiz beslenmeden kafamız çalışmıyor. Başka anlamı olamaz

Bence çözüm bir kaç kişiyi sgk kapsamından çıkarmak tamamen ücretli tedavi almasını sağlamak
Ve yoğun bakım ve kırmızı alan acil hariç tüm özel ve devlet hastahanelerinde sistemi durdurmak.
Özel hastahaneler çalıştığı sürece kimsenin umurunda olmayacak bir kısım banane diyecek öteki bak hakediyorlar ölmeyi diyecek.

Çok üzüldüm. Doktora ayrı, sekretere ayrı 3. Hasta / hasta yakınına ayrı bunu tam anlayamadım

Üçüncü ölen kişi katil. Kendini de öldürmüş pislik.
Ne yazık ki senelerdir eğitimli kesimi düşman gibi gösteriyorlar. Sistematik bir düşmanlaştırma vardı. Vergimle maaşını ben ödüyorum bakacaksın diyenler çoğalmıştı. O kadar öfkeliyim ki. Doktor tanıdığım eşim dostum yok ama en zor zamanda en sevdiklerimizi kendi canımızı emanet ettiğimiz o insanlara yapılan bu şiddet olayları o kadar öfkelendiriyor ki beni. Değerlerini pandemide bile anlamadık ne yazık ki… biz sokağa çıkamazken onlar canlarını ortaya koymuştu yazıklar olsun gerçekten

Twitter da özel tim vurdu demişler yani yaptığından pişman olma güzellemesi yalan.
Allah sorsun hesabını gitti işte öbür dünyaya...

Twitter da özel tim vurdu demişler yani yaptığından pişman olma güzellemesi yalan.
Allah sorsun hesabını gitti işte öbür dünyaya...
Ellerine sağlık o zaman.
Çok da iyi olmuş.
İki ufak çocuk babasız kaldı, 25 sene eğitim alan bir eğitimli insan kaybettik toplumca

Vallaha bazen Türkiyeden haberlere denk geliyorum Instagram da felan. Böyle izliyorum. Insanlarda bir siddet bir sinir. Diyecek cok sey var

Doktorlara uygulanan şiddet maddi manevi arttı, ayrıca meşrulaştırıldı da. Geçen gün kendisine şiddet uygulayanlar serbest kaldı diye doktorun biri diplomasını yırttı, kimsenin umrunda oldu mu??? Bunlar daha iyi günlerimiz, o kadar çok doktor gidiyor ki...Gönderemediklerimizi de böyle böyle yok edeceğiz sanırım... Allah rahmet eylesin, çok üzgünüm...

Vallaha bazen Türkiyeden haberlere denk geliyorum Instagram da felan. Böyle izliyorum. Insanlarda bir siddet bir sinir. Diyecek cok sey var
Neden ? Çünkü ülkede oksijen bitti beslenme bitti nefes alma bitti herşey bitti yani

Yazan oldu mu bilmiyorum ama kendini öldürmemiş, özel tim kıstırıp vurmuş. Medya yumuşatmaya çalışıyor yine mevzuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…