Üçüncü ölen kişi katil. Kendini de öldürmüş pislik.2 saattir twitterda kavga ediyorum
Biri derki ama anjiyo yapmış annesini öldürmüş!
Oteki derki Tüm sistem durmalı acil ve yoğun bakim dahil
Bence yetersiz beslenmeden kafamız çalışmıyor. Başka anlamı olamaz
Bence çözüm bir kaç kişiyi sgk kapsamından çıkarmak tamamen ücretli tedavi almasını sağlamak
Ve yoğun bakım ve kırmızı alan acil hariç tüm özel ve devlet hastahanelerinde sistemi durdurmak.
Özel hastahaneler çalıştığı sürece kimsenin umurunda olmayacak bir kısım banane diyecek öteki bak hakediyorlar ölmeyi diyecek.
Çok üzüldüm. Doktora ayrı, sekretere ayrı 3. Hasta / hasta yakınına ayrı bunu tam anlayamadım
Üçüncü ölen kişi katil. Kendini de öldürmüş pislik.
Ne yazık ki senelerdir eğitimli kesimi düşman gibi gösteriyorlar. Sistematik bir düşmanlaştırma vardı. Vergimle maaşını ben ödüyorum bakacaksın diyenler çoğalmıştı. O kadar öfkeliyim ki. Doktor tanıdığım eşim dostum yok ama en zor zamanda en sevdiklerimizi kendi canımızı emanet ettiğimiz o insanlara yapılan bu şiddet olayları o kadar öfkelendiriyor ki beni. Değerlerini pandemide bile anlamadık ne yazık ki… biz sokağa çıkamazken onlar canlarını ortaya koymuştu yazıklar olsun gerçekten
Ellerine sağlık o zaman.Twitter da özel tim vurdu demişler yani yaptığından pişman olma güzellemesi yalan.
Allah sorsun hesabını gitti işte öbür dünyaya...
Katile ödül olmuş resmen keşke ölmeseydiEllerine sağlık o zaman.
Çok da iyi olmuş.
İki ufak çocuk babasız kaldı, 25 sene eğitim alan bir eğitimli insan kaybettik toplumca
Neden ? Çünkü ülkede oksijen bitti beslenme bitti nefes alma bitti herşey bitti yaniVallaha bazen Türkiyeden haberlere denk geliyorum Instagram da felan. Böyleizliyorum. Insanlarda bir siddet bir sinir. Diyecek cok sey var
Avukatın dosyada bir taraf olmadığını ne zaman idrak edecekler..Bugün bir avukat da öldürüldü, karşı taraf davayı çek dediği halde çekmediği için…
Yazan oldu mu bilmiyorum ama kendini öldürmemiş, özel tim kıstırıp vurmuş. Medya yumuşatmaya çalışıyor yine mevzuyu.Üçüncü ölen kişi katil. Kendini de öldürmüş pislik.
Ne yazık ki senelerdir eğitimli kesimi düşman gibi gösteriyorlar. Sistematik bir düşmanlaştırma vardı. Vergimle maaşını ben ödüyorum bakacaksın diyenler çoğalmıştı. O kadar öfkeliyim ki. Doktor tanıdığım eşim dostum yok ama en zor zamanda en sevdiklerimizi kendi canımızı emanet ettiğimiz o insanlara yapılan bu şiddet olayları o kadar öfkelendiriyor ki beni. Değerlerini pandemide bile anlamadık ne yazık ki… biz sokağa çıkamazken onlar canlarını ortaya koymuştu yazıklar olsun gerçekten
Yazan oldu mu bilmiyorum ama kendini öldürmemiş, özel tim kıstırıp vurmuş. Medya yumuşatmaya çalışıyor yine mevzuyu.
Yazan oldu mu bilmiyorum ama kendini öldürmemiş, özel tim kıstırıp vurmuş. Medya yumuşatmaya çalışıyor yine mevzuyu.
Ben buna inanamadım nedense, hastanede özel tim mi var ki? Dışardan geldiyse ne ara haber alıp gelip buldular kaçardı o aradaYazan oldu mu bilmiyorum ama kendini öldürmemiş, özel tim kıstırıp vurmuş. Medya yumuşatmaya çalışıyor yine mevzuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?