Sağlık olsun(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu daha iyi günlerimiz , böyle devam ederse ülkenin tüm aydınlık kesimi yurt dışına gidecek ve malesef gidemeyen kesim (biz) böyle paçalarından cahillik akan kesimle baş başa kalacağız .
Beyin göçü...

Sondaki maddelere uyalım uymasına da şu topraklarda stresten uzak durmak durabilmek çok çok zor. Her hastalığın başı da stres olduğuna göre geçmiş olsun bizlere.

Ayni sekilde, yurt disina gitmeyi dusunuyordum zaten suan bu kararim kesinlesti, oldurulme korkusu ile calismak istemiyorum,
Bu eylemler insan hayati bu kadar ucuz mu diye yapiliyor ya soruyorum doktor hayati bu kadar ucuz mu?!
Bu ülkede herkesin hayatı ucuz, doktorunda avukatinda, sokakta yürüyen sade vatandaşında... Kelle hesabı sayılıyoruz çünkü.

Ben geçen gün Twitterda Antalya Devlet hastanesinde çalışan bir acil doktorunun maaş bordrosunu gördüm. Mesaisiyle, nöbetiyle 10.000 TL bile değil maaşı. Normal ücreti 6000 küsür. 3 bin küsür de ek ödeme vardı işte. Hayır Antalya gibi bir yerde bu parayı alacaksa neden doktor olsun ki bir insan? Kıyamam bir de 5000 küsür hooop kredi için çekmiş banka, ev kredisi herhalde. Gitti maaşın yarısı. Ne maddi anlamda ne de can güvenliği anlamında cazibesi kaldı sağlık sektörünün. Hayır neden birileri okusun da bu mesleği yapsın ki artık? Başka iş yapar en azından gecesi gündüzüne karışmaz, canı güvende olur.

Zaten eğitimli insanların az maaş alıyoruz serzenişine asgari ücretli napsın diyen takımı sebep buna biraz da.
Kalifiye olmayan liseden zor zar mezun olan birinden de bir zahmet fazla kazansın eğitim alanlar

Antalya da yaşıyorum. Diğer şehirleri bilmiyorum ancak Antalya'da neredeyse doktor kalmadı. Hiç bir şekilde randevu bulamıyoruz. 50 km ötedeki ilçeye randevu bulup mecbur gittiğimiz oldu. O kadar üzülüyorum ki doktorlarimiza sahip çıkamıyor oluşumuza. Elimizde cevherler var ama onları kaybediyoruz.
Allah esirgesin yarın hastalansak ölümü bekleyeceğiz heralde ..

Hanımlar üzgünüm ama RTÜK tarafından olayla ilgili T.C.Konya 5. Sulh Ceza Hakimliğinin 06.07.2022 tarih ve 2022/2828 D. İş sayılı kararı ile yayın yasağı getirilmiştir.

RTÜK yasak kapsamını açıklarken “yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyaya, olaya ilişkin haberlere yönelik yayın yasağı kararı getirilmiştir." ifadelerini kullandığından, mahkeme kararına aykırı içerik üretildiği için sorun yaşayabilirsiniz, bu sebeple konuyu kapatmak zorundayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…