- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz gerçekten öyle. Dilerim herkes iyilerle karşılaşır. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizler varsınız :)Turkiyede bir kisim erkek cinsi , evine hizmetci , sevisecek kadin olsun , cocuguma bakicilik yapsin , aileme kole olsun zihniyeti ile evlebdigi icin cok normal saglik problemi olmayan biri aramasi , cunku adamlar kendilerine es degil hizmetci ariyorlar
Gercek aşkin gozu kordur , saglikli da olsa , hasta da olsa severse gozu gormez hicbir seyi
O yuzden bosuna uzuyorsunuz kendinizi
İnsallah karsiniza gercekten seveceginiz ve sizi sevecek bir insan cikar ♥
Bilmiyorum belki düşünmeden bir anlık çıktı ağzından ama bu zihniyetin yaygın olduğunu bilmek üzücü.Benim sağlık sorunu olup da severek evlenen bir sürü tanıdığım var. İnsan sevdi mi hiç öyle hesaplara girmiyor ki. O arkadaşa da diyecek birşey bulamıyorum. Kendisi hasta olmayacağının garantisini mi aldı, kendi bir hastalık gecirseydi evlilik dusunmeyecek miydi.
Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için her birinize. Nasıl bir ortam oluştu ki böyle bir şey söyledi bilmiyorum. Ancak birçok kişinin bu zihniyette olduğunu bilmek duymak üzücü.Herkes böyle değil, oncelikle buna inanın.
Çok yakın iki arkadaşımızı tanıştırdık eşimle.
Kız arkadaşım MS hastası ve bir çocuklu bir kadın.
Herşeyi bilerek evlendi eşi, gayet de mutlular.
Size de Allah hayırlısını versin, böyle düşünen biri kendisini ölümsüz insan üstü mü görüyor acaba.
Herşey insanlar için.
valla okudum ve bu cahil zihniyete üzüldümAynen. Halbuki bende 5 yıl öncesine kadar tek bir sıkıntı yoktu birden bire oldu. Neden oldu, niye bana oldu demedim bir kere bile, demem de inşallah. Olacağı varmış oldu. İnsanlar farklı bakış açısına sahipler. Özellikle de eskiler.
@oyledeme evet benimde bu şekilde tanıdığım varHerkes böyle değil, oncelikle buna inanın.
Çok yakın iki arkadaşımızı tanıştırdık eşimle.
Kız arkadaşım MS hastası ve bir çocuklu bir kadın.
Herşeyi bilerek evlendi eşi, gayet de mutlular.
Size de Allah hayırlısını versin, böyle düşünen biri kendisini ölümsüz insan üstü mü görüyor acaba.
Herşey insanlar için.
Kimin ne olcağını bilemezsin evlenmeden önce eşimin kalp hastasını oldugunu bılıyordum bir sürü anjıo. stend ve amelıyatlarını da bılerek evlendım. Astım harıcınde kendımde bişi olduğundan haberım yoktu. Şuan 4 aylık evlıyım ve kanser tedavısıne başladım çocuk istemiştim tesadüfen doktora gitmemle öğrendim bence üzmeyin kendinizi arkadasınız biraz anlayıssız bence.Bu durumu yaşayan, böyle bir şeye maruz kalan oldu mu? Yaklaşık 5 yıl önce kalple ilgili büyük bir ameliyat oldum ki daha önce hiçbir problemim yoktu birden çıkan bir sorun yüzünden. Şu an gayet iyiyim çok şükür. Hiçbir zaman bu neden benim başıma geldi, ne yapacağım eyvah yandım bittim demedim. Şükrettim, kadere razı geldim. Hala da şükrediyorum. Ancak arada bir de olsa canımı sıkan şeyler yaşıyorum. Yakın zamanda çok sevdiğim, değer verdiğim bir arkadaşımın tanıdığı bekar bir akrabası için kısmet aradığı zamanlarda benim için sağlık sorunu olmasaydı düşünürdüm çok iyi vs.bir şeyler söylemiş. Kaldı ki asla öyle bir izlenim vermedim bile evlenmek istemediğimi bilirdi. O arkadaşıma bakış açım asla değişmedi, yine çok severim. Ancak bu hayatıma girecek kişide düşünce yapısı ile karşılaşmaktan çok korkuyorum. Neden kusurlu gibi görürler ki sağlık sorunu olan, daha önce sağlık sorunu yaşamış kişileri? Korkuyorum hayatıma menfaatini düşünen, maddi manevi beni kullanacak birilerinin girme ihtimalinden. Zira insanlar sağlık sorununu zayıflık olarak görüyor, kusur olarak görüyor. Belki yanlış düşünüyorum ancak duyduğum şeyler incitti beni her ne kadar söyleyene kızamasam da. Hayatıma biri girmek zorunda değil, illa evlenmek zorunda değilim ki zaten evlilik meraklısı biri değilim. Her zaman hayırlısını diliyorum. Olmazsa olmaz değil evlilik benim için. Üzülüyorum sadece yarın kimin ne olacağı belli değilken, insanları kusurlu görenlerle, kusurlu gibi muamele edenlerle karşılaşınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?