Sağlık sorunu olan kızın kusurlu olarak görülmesi?

Canım beğenmeyen küçük oğluna almasın hiç canını sıkma onlar işin bahaneleri sana bunu söyleyeni asıl suçlarım ben sana deyip de neden moralini bozuyor ki seni gerçekten seven biri böyle şeyleri önemsemez

Şu konuyu açacak kadar bile ciddiye almaya değmez.
aynen böyle düşünüyorum.
sağlık sorununu kusur olarak gören insanları genele vurursak sayısı o kadar azdır ki. üzerinde konuşmaya bile değmez.

Onların beyni arızalı takmayın:)Beyin arizasininda tedavisi yok malesef

Canım hiçkafana takma ne kusuru gayet sagligin yerinde eminim karşına kıymetini bilen biri çıkacak yarın aynısı belki daha kötüsü bizimde başımıza gelebilir o tür düşünen bi insan zaten normal değildir allah seni korumuş bence

Boşverin bence
Görücü bakanlar parası var mı, mesleği var mı, tipi nasıl şeklinde insan değil pazae tezgahından mal seçiyorlar. Bu şekilde hissiz, duygusuz bir beraberlik yaşamak inanın istemezsiniz. En kısa zamanda aşkı bulursunuz umarım

Hayatımda bazı insanlar tanıdım sadece sağlık değil aile şu bu en ufak problemi olumsuzluğu bile dile dolayan insan müsfeddeleri var inan tam tersi insanlarda var o yüzden şükrediyorum Allaha sakın sıkma canını sana bu bakış açısıyla bakan insanlar ruhen gerçekten hastalar bunu bil Allaha bırak

kendısı bu hayatda garantı belgesını nerden almıs acaba
boylelerının nasıl sınanması gerektıgını yaradan bılırde ah gor yarabbım dıyebılıyorum

nefret edıyorum oyle ınsanlardan . dangalaklar

sıkmayın canınızı ya. amaan bosverın boyle ınsanlar gercekten cok. ınsallah ıyı ınsanlarla karsılasırsınız. benım evlenırken hıc bır sorunum yoktu bır evlendım hep saglıkla sınandım . zorlu surecler gecırdım. ne yanı ozaman bosamalımıydı koca benı. gercekten cok gereksız sacma sapan ınsanlarla aynı dunyada yasıyoruz resmen oksıjen ısrafları. onun aracı olması zaten mutlulukta getırmez o mentalıtede ınsanlar onların bakıs acıları saglıklı degıl asıl hasta onlar

YARINIMIZIN GARANTİSİ VAR MI? SAĞLIKLI DİYE EVLENİRSİN MEVLA BİR DERT VERİR ÇEKERSİN. NASIL İNANÇTAN UZAK BİR DÜŞÜNCE. KAZA VE KADER ALLAHTAN. SİZ RAHAT OLUN İNŞALLAH ALLAH HAYIRLI BİR İNSAN ÇIKARIR KARŞINIZA.

Bilmiyorum bana anlatan kişi bu şekilde bahsetti ancak hastalığımdan dolayı mı yoksa bu hastalığın getirdiği hassasiyetten dolayı mı öyle bir şey söyleme ihtiyacı duydu niyetini bilemiyorum. Bilsem de kızamıyorum inanın bu düşünceye sahip çok kişi olduğunu da biliyorum. Dilleri ile her şey Allah’tan, hepimizin başına gelebilir deseler bile kalpleriyle bunu söylemiyorlar. Kızamıyorum ama üzülüyorum açıkçası. Benim öyle bir beklentim zaten yoktu ki ondan, neden böyle bir şey söyleme ihtiyacı hissetti bilmiyorum. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

@oyledeme evet benimde bu şekilde tanıdığım var
Zihniyet önemli ..
Allah iyi yürekli bir insan karşısına çıkartsın, seni anlasın dinlesin
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için Allah razı olsun, güzel kalpleriniz ve moral verici yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Çok çok teşekkür ediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli, eşinizle de mutlu bir hayat sürmeyi nasip etsin. Aslında kendimi ezik hissetmiyorum ya da ajitasyon yapmıyorum. Ancak etrafımda sağlık sorununu zayıflık olarak görenlerin olması, bunu duymak, bilmek beni üzüyor. Bu yaşıma kadar bir kere bile neden benim başıma bu geldi eyvah yandım bittim kimse benimle evlenmeyecek ya da hastalıklı olarak görecekler korkusuna kapılmadım asla. Ancak buna rağmen karşımdaki kişinin beni hasarlı, kusurlu gibi gördüğünü duymak öğrenmek sinirlenmek ile üzülmek arası bir duyguya büründürüyor beni. Duyduğumda olabilir öyle düşünebilir diye cevap verdim. Ancak bu güne kadar etrafımda bu durumu bu şekilde göreceklerini, dile getireceklerini hiç düşünmemiştim. Bu olağan bir şey çünkü hastalık. Bugün çıkmaz, ertesi gün çıkar ki elimizde de değil engelleyemeyiz. Güzel yorumlarınız, destekleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Allah hepimizi iyi, merhametli insanlarla karşılaştırsın. Zira bazı insanlar ciddi anlamda acımasız oluyorlar. Dilerim herkes mutlu olur.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Bunu söyleyen arkadaşımı da çok severim halbuki. Yani nasıl oldu da böyle bir konu açıldı, neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum. Keşke düşündüğü kendisine kalsaymış o ortamda. Hayırlısı olsun artık. Demek ki duyacakmışım böyle bir konuşmanın geçtiğini.

Dilerim bir ömür mutlu olursunuz eşinizle :) Sağlık sorununun kusur, hasar olarak görülmediği zamanlar da gelir umarım

Ne mutlu size ve eşinize :) Dilerim bir ömür sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşarsınız eşiniz ve evladınız ile birlikte. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz, desteğiniz için.

Allah size de eşinize de şifa versin. Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla hastalığınızı atlatıp evladınızı kucağınıza alırsınız sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür sürersiniz inşallah. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.

Bunu bana söyleyen kişi o arkadaşımı çok sevdiğimi de bilir. Söylediğinde kızamadım bile. Olabilir öyle düşünebilir, insanlar yaşamadığı, bilemediği için konuşurlar dedim kapattım.

Çok teşekkür ediyorum. Allah şifa versin, bir ömür sağlıklı ve mutlu bir ömür sürersiniz ailenizle birlikte inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…