• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık sorunum yok 3 oldu düşük yapıyorum

Emin değilim onlara ,Yumurta kalitesini artıran yiyecekler de öneriniz var mı
Zamanında çok araştırmıştım 6-7sene geçti üstünden ama incir ve havuç aklımda kalanlar keçiboynuzu da kemirebilirsiniz erkek için ayrıca tiroid içinde sabahların aç bir tutam dereotu tüketebilrsinşz

Zamanında çok araştırmıştım 6-7sene geçti üstünden ama incir ve havuç aklımda kalanlar keçiboynuzu da kemirebilirsiniz erkek için ayrıca tiroid içinde sabahların aç bir tutam dereotu tüketebilrsinşz
Çokta sağlıklı günlük tüketmemiz gereken şeyler aslında benim hiç aram yoktur ama bi yerden başlamalıyım , teşekkür ederim🌸

Teşekkür ederim, tabiki bahsedebilirim. 1.gebeliğim 3 aylıktı cinsiyetini öğrenmeye gittiğimiz zaman kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. 2 gebeliğim 6 7 haftalıktı yorgunluktan dolayı kaybettim ve kanamam başladı sonra kürtaj oldum , 3.sü ise adetim 9 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı Progestan kan sulandırıcı kullandım ve adetimin gecikmesinin 2 haftasında bi anda kanamam oldu hastaneye gittim kimyasal dediler adet sayılıyormuş test yapmasam öğrenmeden adet olacakmışım öyle dediler ve tüm testler temiz . Şuan 1 buçuk ay geçti 3.sünden ama bu bir ay içinde 2 . Kez adet oluyorum kan sulandırıcı içiyordum ve gebelik planlamama rağmen

Bebek kendi tamamen dusmedigi icinmi kurtaj oldunuz? Normalde kanama basladiysa kurtaja gerek yok. Tabi bebek tamamen dusmediyse, o zaman mecburen kalan parcayi kurtajla cikariyolar.

Bebek kendi tamamen dusmedigi icinmi kurtaj oldunuz? Normalde kanama basladiysa kurtaja gerek yok. Tabi bebek tamamen dusmediyse, o zaman mecburen kalan parcayi kurtajla cikariyolar.
Aslında evde düşürdüm gördüm parçayı söyledim ama tedbir amaçlı parça kalmıştır diye kürtaja aldılar

Şimdi şöyle, benimde öyle oldu zamanında ve bazı testler yapıldı benim protein C eksikliğim varmış, yani iğne kullanmam gerekiyormuş kan sulandırıcı. 3.çocuğumda artık kullanınca çok şükür Rabbim kucağımıza verdi sağlıkla. Size önerim bu. Ayrıca gebelikten önce folik asşt ve D vit mutlaka depolarınızı doldurmalısınız. Çok önemli 4.gebeliğimde bunlar eksik olduğu için de kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım

Şimdi şöyle, benimde öyle oldu zamanında ve bazı testler yapıldı benim protein C eksikliğim varmış, yani iğne kullanmam gerekiyormuş kan sulandırıcı. 3.çocuğumda artık kullanınca çok şükür Rabbim kucağımıza verdi sağlıkla. Size önerim bu. Ayrıca gebelikten önce folik asşt ve D vit mutlaka depolarınızı doldurmalısınız. Çok önemli 4.gebeliğimde bunlar eksik olduğu için de kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzülüyoruz böyle yaşayınca. Folik asit kullanmaya başladım ve sizlerle burda konulunca anladım ki vücuttaki vitamin eksiklikleri o kadar etki ediyor ki mutlaka onları vücudumuza almalıyız. Çoğu kişide bu durum yaşanıyor. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah🌸

Back
X