- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Hiv sadece cinsel yolla bulaşmıyor ve kimseyi kandırmadım. Herkes herşeyi biliyor. Bekaretim duruyor ama birisiyle yakınlaşmıştım o şekildede hiv olur mu bilmiyorumCinsel birliktelik yaşamadım diye kandırma kimseyi
Hiv belirtileri neler diye ve evlilik yoluyla hangi testlere bakılıyor diye google’a sorunca çıkıyor cevaplar.
Birisini kandırman elinde patlıycak mı bakalım
Bunlar zorunlu mu?evlenmeden önce yaptırsam enabızda sorun olur muElisa testi denen test yapılıyor ve çoğu bulaşıcı hastalığa bakılıyor başta hiv,frengi,hepatitler
Evet ama cinsel yol harici bulaşması çoooook zorsadece cinsel birliktelikte bulaşan bir virüs de değil ama insan korkuyor. Ben cinsel olarak birleşmedim ama bişiler yaşadım ondan ötürüde kafama takıldı
Ben cinsel olarak birleşme yaşamadım ama herkes öyleymişiö gibi tepki verdi. Bu şekilde sürtünme ile olasılık var mıEvet ama cinsel yol harici bulaşması çoooook zor
Hiv olsan çıkardı şimdiye Ayşegül sakin ol. Anlardın bir şeylerin ters gittiğini, şaka değil o hastalık.Ben cinsel olarak birleşme yaşamadım ama herkes öyleymişiö gibi tepki verdi. Bu şekilde sürtünme ile olasılık var mı
Teşekkür ederim. Sizleri özledim.Hiv olsan çıkardı şimdiye Ayşegül sakin ol. Anlardın bir şeylerin ters gittiğini, şaka değil o hastalık.
Aşkım içine kadar sokması sart değil et ete değmiş adamın penisinde varsa virüs geçmiş olsun kapmış olabilirsin.Ben cinsel olarak birleşme yaşamadım ama herkes öyleymişiö gibi tepki verdi. Bu şekilde sürtünme ile olasılık var mı
Et ete değerek hiv kapılmıyor ben de baktım araştırdım. Vücut sıvısının mukozadan temas etmesi gerekiyor. Mesela vajin içi bir mukozadır.Aşkım içine kadar sokması sart değil et ete değmiş adamın penisinde varsa virüs geçmiş olsun kapmış olabilirsin.
Zevk suyu?Et ete değerek hiv kapılmıyor ben de baktım araştırdım. Vücut sıvısının mukozadan temas etmesi gerekiyor. Mesela vajin içi bir mukozadır.
Zevk suyu eğer vajina içine girerse de olur. Yani tam bir birleşmeden söz ediyorum benZevk suyu?
Bişeyler yaşadığım kişide hiv olup olmadığını bilmiyorum böyle bir durumum rahatsızlığım var demedi. Bu adam bana hiv pozitifim demedi. Bende o dediğiniz belirtiler yok. Bende hiçbi belirti yok. Korktuğum şey evlencekken kan testinde pozitif çıkmakBişeyler yaşadığın kişide hiv var mıydı kesin olarak?
Bilmiyorsan da neden bu kadar dert ettin kendine?
Eğer o adamda hiv varsa sürtünerek olsa da sana geçer.
Özel bir laboratuvar da bu testi yaptırabilirsin, eNabız a düşmez.
Kilo kaybı, iştahsızlık en önemli belirtisidir hiv in? Var mı sen de?
O zaman sen de yoktur, kafayı takma bu kadar sakin ol. Hiv pozitif olsaydın bu zamana kadar belli olurdu merak etmeBişeyler yaşadığım kişide hiv olup olmadığını bilmiyorum böyle bir durumum rahatsızlığım var demedi. Bu adam bana hiv pozitifim demedi. Bende o dediğiniz belirtiler yok. Bende hiçbi belirti yok. Korktuğum şey evlencekken kan testinde pozitif çıkmak
Hıv'ın belirtileri var. Sende olsa muhtemelen şimdiye çıkardıBişeyler yaşadığım kişide hiv olup olmadığını bilmiyorum böyle bir durumum rahatsızlığım var demedi. Bu adam bana hiv pozitifim demedi. Bende o dediğiniz belirtiler yok. Bende hiçbi belirti yok. Korktuğum şey evlencekken kan testinde pozitif çıkmak
Bazı insanlarda hiç belirti olmuyormuş yıllarca. Valla pskolojim bozuldu.O zaman sen de yoktur, kafayı takma bu kadar sakin ol. Hiv pozitif olsaydın bu zamana kadar belli olurdu merak etme
Nedir belirtiler? İnternette çok şey yazıyor. O olayın üstünden 3 sene geçti. 3 koca yıl.Hıv'ın belirtileri var. Sende olsa muhtemelen şimdiye çıkardı
Olur mu öyle şey… hiv den bahsediyoruz…ne zaman ilişki yaşadın?Bazı insanlarda hiç belirti olmuyormuş yıllarca. Valla pskolojim bozuldu.
Hpv dir o. Hiv bağışıklık sistemini çökerten bir hastalık. Mutlaka belli olur.Bazı insanlarda hiç belirti olmuyormuş yıllarca. Valla pskolojim bozuldu.
Ayşegül biraz salsan mı yaa çok takıntılısın önceki konularını da biliyorum. Rahat ol biraz. Hayat stres yapılmayacak kadar değerli.Nedir belirtiler? İnternette çok şey yazıyor. O olayın üstünden 3 sene geçti. 3 koca yıl.
Ohooooooo yani Ayşegül aklımızla mı oynuyorsun. Koskoca 3 yıl diyorsun. Sen şimdi hivi mivi aklından çıkarıp yoluna bak. Bak ben sana diyorum ki; kan testi bile yaptırmana gerek yok. Negatifsin…Nedir belirtiler? İnternette çok şey yazıyor. O olayın üstünden 3 sene geçti. 3 koca yıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?