Kızlar günaydın
Hamilelik cetvelim kalkmış :) o bile dayanamadı benim bu doğuramamış olmama
Kontolum var 11 de sanırım bebeğin kilosu artmışsa ben seZeryan olucam 4kg ıkınıcağımı sanmıyorum doktor ne dicek bakalım heyecanlıyım
Spinal mı epiduralmi diyorum Ama okudugum kadarıyla epidural daha mantıklı
Esra rüyamda seni gördüm heyecanla beni arıyodun ,benın kız aceleci cıktı sancım var bavulu haZırlıyorum doktor beklemedeen almamız gerekir dedi hastaneye yatıyorum ben diye haber verdin
İçini rahatlatıcak şeyler söyledim ,bebeğinin iyi oldugunu haftasınında önde oldugunu herseyın güzel olucagını söyledim :)
Acaba tam tersimi olucak yahu :)
Teşekkür ederim esracımm pastAm bir harıkaaa tadı dahada güZell :)gunaydın canımm hayır olsun bakalımm
acaba bugun sen doktor sonrası arayıp acıl doguma alınıyorum falanmı diceksın bakalım:)
hadı hayırlısı olsun 4,5 olmasada 4 kıloyu görmüştür artık mınık
40 haftayı dolu dolu geçirdin kk bile şutlamış seni hamılelık mertebesinden:)
bu aradaaa
dogumgünün kutlu olsunnn minnoşummmm
belki doktor bugün sezeryana alır seni annesiyle aynı gün dogmuş olur minik canımın:)
Teşekkür ederim canım :)aa epiduralide yapıyolar diye biliyorum ,yanlışmı okudum acaba kkdakilerde epidural diyo hep kafam karıştıhadi hayırlısı mutlu ve dolu dolu yıllar sinemcim bakalım canın da bugün gelecek mi???
epidurali normal doğumda yapıyorlarmış spinali sezeryanda...
Teşekkür ederim canım :)aa epiduralide yapıyolar diye biliyorum ,yanlışmı okudum acaba kkdakilerde epidural diyo hep kafam karıştı
Kızlar gece 5 de su ve adet kanı geldi geldş bacaklarımdan süzüldü
Hastanedeyım nst vaglı 2cm açıklığım var
Bekliyorum dua edin bnd size edicem
Doğmaz dediler bu sekilde öğlen
Allahın işine kimse karışamaz
Gelelim bana
Bugunkü kontorlumde ne sancı ne açılma hiç bişey yok
Çatım normAl doğum için çok elverişliymiş gel gelelim benim oğlum başını yerleştirmemiş,bu haftadan snrada yerleştirmez dedi doktorum
Perşembe tekrar kontorle gidicem çatı muayenesi yapıcak tekrar eğer açılma v.s bişi yoksa sezeryana alıcak ,sabah aç karnına gelmemi söyledi ,aneztesi doktoru ile görüşücem o gün ,allah izin verirse perşembe öğle saatinde oğluşum kucağımda olucak
Bebiş 3850 kg olmuş 52 cm
Bu haftadan snr bebeğin gelişi tamamen tamamlandı,riske atamıcagını bebeğin kakasını yapma ihtimalinin cok yüksel olduğunu söyledi
Benım tembel oğlumm kanala girmeyi reddetti ,mecbur sezeryan
Eşimin halası emekli ebe onunlad görüştüm ,kesinlikle riske Atma zamanın geçmiş çünkü dedi .2 hekimde böyle diyosa vardır bı bıldıgı riske atamam
İşte böyle kendimi cok normale hazırlamıştım aslında üzüldüm biraz ama herşeyin hayırlısı olsun
sınem ugrayamaz belkı ben vereyım haberı kızlar
gelmiş sinemin minik erkeği maşallah
saat 16,15 gibi normal yolla
masallahı var 4 kılo 90 gr:)
cok sevındım,,darısı bana edaya ve tum gebe kalmayı ısteyıpte bu duyguyu tatmak ısteyenlere ınsallah:)
tünaydın sağlıklı beslenlim zayıflayalımdan sağlıklı beslenip hamilelik dönemine geçiş oldu sizn bu gurup bende araştırma yapıyorum en doğru bilgi tecrübedir diye düşünürüm hep folik asit hakında bana bilgi verirmisniz bazı sitelerde hamile kalmdan kulanmaya başalyın yazıyor siz başladınızmı nyetlendik adte dönemim bitiyor nasipse düşünüyoruz
sınem ugrayamaz belkı ben vereyım haberı kızlar
gelmiş sinemin minik erkeği maşallah
saat 16,15 gibi normal yolla
masallahı var 4 kılo 90 gr
cok sevındım,,darısı bana edaya ve tum gebe kalmayı ısteyıpte bu duyguyu tatmak ısteyenlere ınsallah:)
Selam kızlar tek tek alıntı yapamadım
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmediğiniz için :)
Rabbim herkese nasip etsin ,epidural oldum rahattı sancı yoktu ama benım oğluş kilolu oldugu için biraz zorladı ama başardık becerdik allahıma şükürler olsun bitti gitti yanımda uyuyo şimdi uslu uslu paşam annesi kurbam olsun ona.
Çiğdemcim çok duygulandım allahım o çift çiZgiyi nasip etti ya binlerce şükürler olsun
İnşallah bundan snr rahat bi hamilelik ve doğum yaşarsın heyecanşı bi süreç:) sonrasında hiç inanamıcagın bı mutluluk :)
Hepini cok çptüm fırsat buldukça yazarım
susuz123 ayyyyy tebrik ederim sinemim hoşgelmiş oğluşun çok çok çok sevindim yaa :)))
Çok şükür kurtuldun canım, darısı edaya esraya ve bana olsun inşallah :)
Kizlar sanırım hamileyim ben hâlâ inanamiyorum.. Bugün 8inci günüm ve akşam idrar testi yaptim,, bide siz bakin cift görmüyorum dimi??
Eki Görüntüle 1245917
Selam kızlar tek tek alıntı yapamadım
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmediğiniz için :)
Rabbim herkese nasip etsin ,epidural oldum rahattı sancı yoktu ama benım oğluş kilolu oldugu için biraz zorladı ama başardık becerdik allahıma şükürler olsun bitti gitti yanımda uyuyo şimdi uslu uslu paşam annesi kurbam olsun ona.
Çiğdemcim çok duygulandım allahım o çift çiZgiyi nasip etti ya binlerce şükürler olsun
İnşallah bundan snr rahat bi hamilelik ve doğum yaşarsın heyecanşı bi süreç:) sonrasında hiç inanamıcagın bı mutluluk :)
Hepini cok çptüm fırsat buldukça yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?