Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar kımseler yok
bu sabah tartıldım 84.8 cıktım aslında bişide yemedım ama dune gore 100 gr vermısım. cabucak gıtsın ıstıyorum kılolar :) telaşım oyuzden :)
ılk hedefim 80 ıns ay sonuna kadar . snrası kolay.
allahım bize güç kuvvet irade ver lütfeenn kurtulmak ıstıyoruz bu kılolardan:18::18:
dukana baslıcam yaw en enazından ay sonuna kadar 7 li rakamı gorurum.
neslimm nerdesın bırlıkte el ele verelım dukanın hakkından ancak senın destegınle gelirim.
nesli senin bu nar çiçekli çay tarifini yapıcamda günde kaç bardak içebiliyoruz 1 litreyi 1 günde içmemiz gerkiyormu
nesli bide şu mikrodalgada ekmek tarifini verirmisin
ben 1 litreyi bitiriyorum canım,bide taze yapılması lazım,yani ertesi güne kalırsa tadı bozulur
hemen vereyim
2 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf kepeği
azcık tuz
1 çay kaşığı kabartma tozu
karışımı sulandıracak kadar süt
(yarım çay bardağı kadar)
hepsini karıştır 5-10 dakika beklet,sonrada mikroya dayanıklı bi kapta (borcamın en küçüğü olabilir) en yüksek derecede 7 dakika pişir
biraz ıslak olduysa ters çevirip 1-2 dakika daha pişir(tost yada sandviç yapabilirsin)
ben genelde bu ekmeği tost için kullanıyorum,kare borçamda pişirip 4 e bölüyorum,arasına kaşar,domates falan koyup 2 ad tost yapıyorum,kızarınca daha güzel oluyo,yanlız tost makinesini yüksek ayarda kullanma hemen yanabilir![]()
günaydın kızçeler
nerelerdesiniz bakimmm,ne bu sessizlik:26:
hadi toplanın bize bol motivasyon lazım
benden güzel haberler varkiii,dün akşam spora başladım nihayet ve resmen öldüm,nefes nefese kaldım,hele plateste canım çıktı ama herşeye rağmen özlemişimm,1-2 seansa daha iyi olurum eminim
ve sabah 2 gündür wc ye çıkamama rağmen - 400 gördüm![]()
nesli bebeğim nbr? ben geldim benn. ben olsam yetmez mi gıı?
nasılsın bakem? spora da başlamışsın tebrik ederim. harika bi şey dimi? insan kendimi nasıl da mutlu hissediyor.
nasıl gidiyor kilo verme çalışmaları? kızlar ne alemde?
meleğim hoşgeldin
Yavrum bi ce deyip kayboluyosun,daha sık gel şuraya yahuu
Valla geçen pazartesi tekrar start aldım bakalım şu anda -3100 gr dayım,dün sporada başladım inş.kalan 10 kgmuda spor+dukanla vericem
Sende durumlar nasıl![]()
bende de iyi be güzelim ne olsun işte. Geliyorum cee diyorum gidiyorum çünkü o sırada siz olmuyorsnuz. Ben de spora devam ediyorum cnm. Diyet yapmıyorm sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Grubumuzun adına uygun yani
siz de devamlı burda olsanız çok daha iyi olcek.
slm kızlar
eşim raporlu bu hafta oyuzden sık gıremıyorum .
bugun tartıldım 83.9 3 gundur doru duzgun tartı oynamıyo .
dukana basladım bugun 6 gun yapıcam ıns.dayanabılırsem su 7 lerı bı gorım baska bısı ıstemıyorum. dukan atak yaptıktan snr elma dıyetıne gecıcem. yoksa cok sıkılırım sureklı proteın yemekten .
gunluk yaptıgım 3 lt su 2 kupa yesılcay ,1 saat yürüyüş .
neslim spora baslama cok sevındım ,sporsuz olmuyo cunku .
öptum hepınızı gorusuruz tekrar.
günaydın kızlarrr.
ıyı bır hafta geçırmenız diliyorum.bol eksili bir hafta olur inş. hepımız ıcın
bugune 84kg ile baslamıs bulunuyorum inş.cumaya kadar 82 görürüm,görücem :):)
edacım merhaba hoşbuldum :),sende hoş geldin .göremedık nezamandır senı :) sanırım suan senınle aynı kılodayım ,el ele verelim 7li rakamları gorelım en kısa zamanda ne dersin
![]()
oohhh maşallah maşallah edacım neslıcım melekcım sınemımmm herkeşşler burda:)
selam kızlarr
aksamadan devam edıyor dıyetım ve sporum ınsallah hersey yoluna girecek..motıvasyonum saglamm şimdilik..hiç zorluk çekmıyorum
yalnız artık yavas yavas ders calısmaya baslamam lazım,ama eve gidip spor yapınca cok bitkin oluyorum yıgılıyorum bi köşeye..
bu olayı nasıl dengelıycem bılmıyorum..neyse...
melegım napıyosun canımm kaç kılosun bakımm senın şu spor azmıne hayranım haftada kaç yapıyosun şuan ve 75 oldunmu bakem:)
neslıcım bence herkesın adapte olup motıve oldugu bı dıyet var senınkı dukan tez zamanda atıcaksın 10 kılonuu:)
sinemimm mesajsız kaldım bu sabah ben ama
edacım sen nasılsın canımm antalya yanıyodur şimdilerde ist bile fena,sıkı dıyet modundamısın saglıklı beslenme aşamasındamısın??