Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın güzel bir hafta olsun inşallah çok güzel bir hafta sonu geçirdim hiç kaçamak yapmadım çok şükür.cumartesi sabah +500 gr almışım nasıl oldu bende anlamadım ama şimdi 75.5 olmuşum cumaya kadar 1.5 kilo gidermi acaba

günaydın hepinize fıstıklarım:3::3:

bol eksili,musmutlu bi hafta olsun bizim için:34::34:

eda ve melekcim sizde hoşgeldiniz,lütfen daha sık gelin,birlikte el ele verip kurtulalım fazlalıklardan:32::32:

dukanı yapacak olanlarada naçizane tavsiyem eğer proteinle aranız yoksa bence hiç bulaşmayın,yoksa bi süre sonra sıkıcı olur ve verim alamazsınız:34::34:

benim çok şükür sıkıntım yok hatta hatta bayıla bayıla yerim:56:

haftasonu kahvaltıya kendime lahmacun yaptım:56::56:ımmmm nefisti,2 ad yulaf kepeğinden krep yaptım içinede kıyma,domates,soğanı azcık salçayı robatta çekip incecik sürdüm,sonra doğru fırında miss oldu valla,hatta burun kıvıran eşim bile yarısını hüpletti:1::1:

öğlen kalan kepek hakkımdan mikroda tost ekmeği yaptım içine jambon ve kaşar la sandviç yapıp yedim:56:

akşamada fırında 2 ad levrek yanında salata,tıka basa doydum,dukanda sınırsız yeme durumu beni diyet psikolojisinden uzak tutuyo
ve bütün bunları yememe rağmen haftaya eksiyle başladım ee daha ne olsun a dostlar:1::1:

özlemcim cumartesi bendede sebebini bilmediğim bi 700 gr artı vardı,hemde hiç kaçamak yapmama rağmen,tabi ertesi gün fazlasıyla eksiye geçtim,demekki mevsimsel bişey yada ayın durumuyla ilgili:1::1:

bu arada bu sabahki kilom 76,1 :32:

1 haftada 2,7 gr gitti bile:52::52:

bu akşam sporada başlıyorum:66::66: inş.kalanıda hem dukan hem sporla birlikte gidecek:34:

slm kızlar kımseler yok :(
bu sabah tartıldım 84.8 cıktım aslında bişide yemedım ama dune gore 100 gr vermısım. cabucak gıtsın ıstıyorum kılolar :) telaşım oyuzden :)
ılk hedefim 80 ıns ay sonuna kadar . snrası kolay.
allahım bize güç kuvvet irade ver lütfeenn kurtulmak ıstıyoruz bu kılolardan:18::18:

dukana baslıcam yaw en enazından ay sonuna kadar 7 li rakamı gorurum.
neslimm nerdesın bırlıkte el ele verelım dukanın hakkından ancak senın destegınle gelirim.

sinemcim :16::16:

elimden geldiğince destek olurum bitanem,yeterki sen kararlı ol:34:

nesli senin bu nar çiçekli çay tarifini yapıcamda günde kaç bardak içebiliyoruz 1 litreyi 1 günde içmemiz gerkiyormu

nesli senin bu nar çiçekli çay tarifini yapıcamda günde kaç bardak içebiliyoruz 1 litreyi 1 günde içmemiz gerkiyormu

ben 1 litreyi bitiriyorum canım,bide taze yapılması lazım,yani ertesi güne kalırsa tadı bozulur:34:
nesli bide şu mikrodalgada ekmek tarifini verirmisin

hemen vereyim

2 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf kepeği
azcık tuz
1 çay kaşığı kabartma tozu
karışımı sulandıracak kadar süt
(yarım çay bardağı kadar)

hepsini karıştır 5-10 dakika beklet,sonrada mikroya dayanıklı bi kapta (borcamın en küçüğü olabilir) en yüksek derecede 7 dakika pişir
biraz ıslak olduysa ters çevirip 1-2 dakika daha pişir(tost yada sandviç yapabilirsin)

ben genelde bu ekmeği tost için kullanıyorum,kare borçamda pişirip 4 e bölüyorum,arasına kaşar,domates falan koyup 2 ad tost yapıyorum,kızarınca daha güzel oluyo,yanlız tost makinesini yüksek ayarda kullanma hemen yanabilir:34:

Son düzenleme:

ben 1 litreyi bitiriyorum canım,bide taze yapılması lazım,yani ertesi güne kalırsa tadı bozulur:34:

hemen vereyim

2 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf kepeği
azcık tuz
1 çay kaşığı kabartma tozu
karışımı sulandıracak kadar süt
(yarım çay bardağı kadar)

hepsini karıştır 5-10 dakika beklet,sonrada mikroya dayanıklı bi kapta (borcamın en küçüğü olabilir) en yüksek derecede 7 dakika pişir
biraz ıslak olduysa ters çevirip 1-2 dakika daha pişir(tost yada sandviç yapabilirsin)

ben genelde bu ekmeği tost için kullanıyorum,kare borçamda pişirip 4 e bölüyorum,arasına kaşar,domates falan koyup 2 ad tost yapıyorum,kızarınca daha güzel oluyo,yanlız tost makinesini yüksek ayarda kullanma hemen yanabilir:34:

çayı yaptım soğuyor bakalım tadı nasıl olacak yanlız kuşburnu ve limon unutmuşum yarın alıp onlarıda katarım taze yapmak en iyisi.tarifi deneyecem teşekkür ederim:16::16::16:

günaydın kızçeler:16::16:

nerelerdesiniz bakimmm,ne bu sessizlik:26:

hadi toplanın bize bol motivasyon lazım:32::32:

benden güzel haberler varkiii,dün akşam spora başladım nihayet ve resmen öldüm,nefes nefese kaldım,hele plateste canım çıktı ama herşeye rağmen özlemişimm,1-2 seansa daha iyi olurum eminim

ve sabah 2 gündür wc ye çıkamama rağmen - 400 gördüm:52::52::52:

günaydın kızçeler:16::16:

nerelerdesiniz bakimmm,ne bu sessizlik:26:

hadi toplanın bize bol motivasyon lazım:32::32:

benden güzel haberler varkiii,dün akşam spora başladım nihayet ve resmen öldüm,nefes nefese kaldım,hele plateste canım çıktı ama herşeye rağmen özlemişimm,1-2 seansa daha iyi olurum eminim

ve sabah 2 gündür wc ye çıkamama rağmen - 400 gördüm:52::52::52:

nesli bebeğim nbr? ben geldim benn. ben olsam yetmez mi gıı?
nasılsın bakem? spora da başlamışsın tebrik ederim. harika bi şey dimi? insan kendimi nasıl da mutlu hissediyor.
nasıl gidiyor kilo verme çalışmaları? kızlar ne alemde?

nesli bebeğim nbr? ben geldim benn. ben olsam yetmez mi gıı?
nasılsın bakem? spora da başlamışsın tebrik ederim. harika bi şey dimi? insan kendimi nasıl da mutlu hissediyor.
nasıl gidiyor kilo verme çalışmaları? kızlar ne alemde?

meleğim hoşgeldin:16::16:

yavrum bi ce deyip kayboluyosun,daha sık gel şuraya yahuu:23::23:

valla geçen pazartesi tekrar start aldım bakalım şu anda -3100 gr dayım,dün sporada başladım inş.kalan 10 kgmuda spor+dukanla vericem:32::32:

sende durumlar nasıl :emir_bebek::emir_bebek:

meleğim hoşgeldin:16::16:

Yavrum bi ce deyip kayboluyosun,daha sık gel şuraya yahuu:23::23:

Valla geçen pazartesi tekrar start aldım bakalım şu anda -3100 gr dayım,dün sporada başladım inş.kalan 10 kgmuda spor+dukanla vericem:32:

Sende durumlar nasıl :emir_bebek::emir_bebek:

bende de iyi be güzelim ne olsun işte. Geliyorum cee diyorum gidiyorum çünkü o sırada siz olmuyorsnuz. Ben de spora devam ediyorum cnm. Diyet yapmıyorm sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Grubumuzun adına uygun yani :32:
siz de devamlı burda olsanız çok daha iyi olcek.

slm kızlar
eşim raporlu bu hafta oyuzden sık gıremıyorum .
bugun tartıldım 83.9 3 gundur doru duzgun tartı oynamıyo .
dukana basladım bugun 6 gun yapıcam ıns.dayanabılırsem su 7 lerı bı gorım baska bısı ıstemıyorum. dukan atak yaptıktan snr elma dıyetıne gecıcem. yoksa cok sıkılırım sureklı proteın yemekten .
gunluk yaptıgım 3 lt su 2 kupa yesılcay ,1 saat yürüyüş .
neslim spora baslama cok sevındım ,sporsuz olmuyo cunku .
öptum hepınızı gorusuruz tekrar.

bende de iyi be güzelim ne olsun işte. Geliyorum cee diyorum gidiyorum çünkü o sırada siz olmuyorsnuz. Ben de spora devam ediyorum cnm. Diyet yapmıyorm sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Grubumuzun adına uygun yani :32:
siz de devamlı burda olsanız çok daha iyi olcek.

canım biz artık hep buralardayız sen kimse yok diye yazmamazlık etme,mutlaka karala bişeyler hemen toplaşırız:34::34:

spor+sağlıklı beslenme en güzeli canım,hem zaten sen çoktan oldun ki,bu arada bebiş çalışmalarına devammı:23::23:
slm kızlar
eşim raporlu bu hafta oyuzden sık gıremıyorum .
bugun tartıldım 83.9 3 gundur doru duzgun tartı oynamıyo .
dukana basladım bugun 6 gun yapıcam ıns.dayanabılırsem su 7 lerı bı gorım baska bısı ıstemıyorum. dukan atak yaptıktan snr elma dıyetıne gecıcem. yoksa cok sıkılırım sureklı proteın yemekten .
gunluk yaptıgım 3 lt su 2 kupa yesılcay ,1 saat yürüyüş .
neslim spora baslama cok sevındım ,sporsuz olmuyo cunku .
öptum hepınızı gorusuruz tekrar.

sinemcim sen sen cuma 85 değilmiydin,bugün 83,9 :53::53:ee daha ne istiyosun kuzumm

ya aslında dukanın zor olanı atak,sen zoru yapıyosun kolay olan seyire gelince bırakıcan,ama biliyosun dimi atak yaptığında genelde vucuttaki ödem gider,eğer sende ödem fazla yoksa ataktan istediğin sonucu alamayabilirsin sinemcim:34::34:

tabi yinede protein herzaman işe yarar buda ayrı bi konu,neyse ben kafanı karıştırmayayım nasıl kolayına geliyosa sıkılmadan hangisini yapacaksan onu dene:34::34:

günaydın kızlarrr.
ıyı bır hafta geçırmenız diliyorum.bol eksili bir hafta olur inş. hepımız ıcın
bugune 84kg ile baslamıs bulunuyorum inş.cumaya kadar 82 görürüm,görücem :):)

edacım merhaba hoşbuldum :),sende hoş geldin .göremedık nezamandır senı :) sanırım suan senınle aynı kılodayım ,el ele verelim 7li rakamları gorelım en kısa zamanda ne dersin:16:
:34:

evet güzelim uzun zamandır görüşemiyoruz bende özledim... tamam güzelim verelim birlikte artık 7 li rakamları bende görmek istiyorum yaa nasıl ne yapsam diye düşünüyorum bulacağım bugün bir yöntem dur bakalım... iş yeri de pek i yoğun nedeni pc im yine zor anlar geçiriyor. bende onla işlem yapmakta zorlanıyorum formata gitmesini de istemiyorum öyle yavaş yavaş geçiniyoruz :(

oohhh maşallah maşallah edacım neslıcım melekcım sınemımmm herkeşşler burda:)
selam kızlarr
aksamadan devam edıyor dıyetım ve sporum ınsallah hersey yoluna girecek..motıvasyonum saglamm şimdilik..hiç zorluk çekmıyorum
yalnız artık yavas yavas ders calısmaya baslamam lazım,ama eve gidip spor yapınca cok bitkin oluyorum yıgılıyorum bi köşeye..
bu olayı nasıl dengelıycem bılmıyorum..neyse...
melegım napıyosun canımm kaç kılosun bakımm senın şu spor azmıne hayranım haftada kaç yapıyosun şuan ve 75 oldunmu bakem:)
neslıcım bence herkesın adapte olup motıve oldugu bı dıyet var senınkı dukan tez zamanda atıcaksın 10 kılonuu:)

sinemimm mesajsız kaldım bu sabah ben ama:(

edacım sen nasılsın canımm antalya yanıyodur şimdilerde ist bile fena,sıkı dıyet modundamısın saglıklı beslenme aşamasındamısın??

oohhh maşallah maşallah edacım neslıcım melekcım sınemımmm herkeşşler burda:)
selam kızlarr
aksamadan devam edıyor dıyetım ve sporum ınsallah hersey yoluna girecek..motıvasyonum saglamm şimdilik..hiç zorluk çekmıyorum
yalnız artık yavas yavas ders calısmaya baslamam lazım,ama eve gidip spor yapınca cok bitkin oluyorum yıgılıyorum bi köşeye..
bu olayı nasıl dengelıycem bılmıyorum..neyse...
melegım napıyosun canımm kaç kılosun bakımm senın şu spor azmıne hayranım haftada kaç yapıyosun şuan ve 75 oldunmu bakem:)
neslıcım bence herkesın adapte olup motıve oldugu bı dıyet var senınkı dukan tez zamanda atıcaksın 10 kılonuu:)

sinemimm mesajsız kaldım bu sabah ben ama:(

edacım sen nasılsın canımm antalya yanıyodur şimdilerde ist bile fena,sıkı dıyet modundamısın saglıklı beslenme aşamasındamısın??

hemde nasıl yanıyor ama sanırım son demleri 15 güne kadar o normale dönecek inşallah bizde... diyet modunda değilim hala sağlıklı beslenme modundayım ama diyet için son hazırlıklarımı tamamlıyorum. yahu yeşil çay bile içilmiyor öyle sıcakki... dukana girişmeye karar verdim tek sorunum kabızlık problemim başlarmı diye ama uzun uzun okudum yulaf kepeği yemem gerekiyormuş. yulaf kepeğimi de alırsam yavaştan dukana yolcuyum. çıkardım atağımı seyirimi biraz uzun süreler ama hemen vermek istiyorum demedim zaten formda... 7 gün atak 260 gün seyirim var :) seyirlik değil ömürlük olsun isterim ama :)))

bende kpss formuna girdim güzelim bir türlü adapte olamıyorum diye bir site buldum ordan dvd aldım. netten de izleyebiliyorsun. e-ogretim diye bir site hocaların ders anlatması güzel ilgimi çekiyor. ben kitaba odaklanamıyorum da biri anlatınca dinliyorum. hatta akşamları eşim tv izlerken bende laptopa kulaklık takıp hocayı dinliyorum. kendime 3 ay verdim konuları bitirmek için hadi bilemedin 4 ay sonra 3 ay manyak gibi soru çözmeyi düşünüyorum sonrasında yine konu çalışacağım... aman işte böyle kasmak lazım güzelim özel sektör çok saçma inşallah kapağı atarız devlete...

esram bılıyosun raporlu benımkı oyuzden gıremıyorum pek.
kızlar yarın iş gorusmesıne gıdıyorum,ıstedıgımde bı fırma ıns. olur dua edın olurmu.
yarın bu tartı oynamazsa kendıme yemek yeme cezası verıcem .
şaka bı yanada NESLİHANCIM ee ben dıyet yapıyodum ztn ödemlerımde gıtmıstı,sımdı atak donemını yapsam kılo veremezmıyım pekı aydınlatırmısın benı dukaniçem :)

Back
X