- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
ben geldim millet kaynatmışsınız vallahi
nesli gaza gelmişsin tekrar ne güzel inşallah sonu gelir
ben geldim ve artılarla geldim tabiki ama bugün 3. günüm 2 kilo gitti maşallah bende sıkı sarıldım bu ara inşallah sonu gelecek kilomu söylemeyim ama bayağı bir artıdayım ama o artılar eksi olacak inşallah![]()
hoşgeldin özlemcim

çok şükür eski halime döndüm,sende kopma artık buralardan,bak ne zaman ayrılsak geri artılarla dönüyoruz

neyseki çoğu ödem,seninde maşallah 2 kilosu gitsin,devamıda gelir inş

nazarmaşallah neslim devamı gelir inşallah.bu dukan diyetini araştırdım mantıklı geldi banada.hangi sitden buldun
tarifleri bende bakayım bi aslında kitabınımı alsam diye düşündüm
ben daha önce yapmıştım canım dukanı,ama geri bırakınca öküz gibi yediğim için 2 katını aldım,bende kitabı var
netten dukan diyeti tarifleri diye aratırsan simla nın sitesi çıkar karşına ordan bütün bilgileri öğrenebilirsin,4 evreden oluşan bi diyet
kk dada var dukan yapanlar,kitabı almak lazım aslında bide dukan testi var,nette türkçe açıklamalı olarak var,ben yaptım 3 gün atak,97 gün seyir,138 günde güçlendirme evresi çıktı,eğer kaçamaksız yaparsam 100.gün 65kg olabilirmişim

hedefine bu şekilde ulaşan çok kişi var,fecein varsa ordada gruplar var,aslında ilk başta dışardan bakanlar için sadece protein diyeti gibi gözüküyo ama sebzede var,sadece meyve biraz sıkıntılı,meyve uzun süre yasak

sen oku bi aklına yuatarsa beraber yaparız,ben elimden geldiğince yardımcı olurum