Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy hakkaten böyle bir doğum günü hediyesi mükemmel birşey canımcım... evet keşke yakın olsaydık beraber spor yapar beraber diyet menüleri yapardık... gerçi ben potansiyelimize güveniyorum kesin beraberde kaçamak yapardık![]()
günaydın hatunlar
nasılsınız bakalım,keyifler umarım yerindedir
ben bugün biraz gergin,biraz da tedirginim,dedem bi kaç gündür hastanede yatıyodu,durumu gittikçe kötüleşiyomuş,kulağım sürekli telofonda,yaşı 90 a dayandı,herkes çok çektirmesin falan diyo ama ben o kötü ihtimali düşünmek bile istemiyorum,huysuz ihtiyarımız yine huysuzluklarına devam etsin,evimizin bi köşesinde olsun istiyorum,yıllarca beraber yaşadık,dün hastaneye gittim,bana baktı kızım bugün okula gitmedinmi dedisanırım küçük kardeşimle karıştırdı
hayat ne garip dedemin yattığı hastanede suratlar asıkken,kuzenimin yattığı hastanede herkesin içi içine sığmıyodu,gerçi bebişi göremedik ama çok şükür herşey yolundabu arada dedemin torununun torunu olmuş oldu
![]()
amin çiğdemimmbirbirimize hep dua edelim canım,kulun birbirine ettiği dua kabul olunurmuş
ya ne bileyim canım unutmak istedim birazda,dün akşam annemde bastırdı biraz,yaşınız geçiyo artık,bir an önce tedaviye başlayın falan,off etraften öyle tepkiler gelince fena oluyorum ben
ama şu adetim bi geçsin gitmediğim bi doktora gidip sil baştan başlamak istiyorum herşeye,bendeki tek sorun miyom çiğdemcim,yani yumurtalıklarda falan bi problem yok,daha doğrusu yoktuinş.kilo vermemim olumlu bi etkisi olmuştur
seninde ilaçlardan dolayıdır canım bu dengesizlikler,bazen kazayla hamile kaldım diyenler varya,hani isyan etmek istemiyorum belkide bizim imtihanımız da bu olucaktır ama ne bileyim ya çok imreniyorumRabbim hepimiz için hayırlısını versin canım,inş.burda müjdeli haberleri paylaşacağımız günlerde gelicektir
günaydın hatunlar
nasılsınız bakalım,keyifler umarım yerindedir
ben bugün biraz gergin,biraz da tedirginim,dedem bi kaç gündür hastanede yatıyodu,durumu gittikçe kötüleşiyomuş,kulağım sürekli telofonda,yaşı 90 a dayandı,herkes çok çektirmesin falan diyo ama ben o kötü ihtimali düşünmek bile istemiyorum,huysuz ihtiyarımız yine huysuzluklarına devam etsin,evimizin bi köşesinde olsun istiyorum,yıllarca beraber yaşadık,dün hastaneye gittim,bana baktı kızım bugün okula gitmedinmi dedisanırım küçük kardeşimle karıştırdı
hayat ne garip dedemin yattığı hastanede suratlar asıkken,kuzenimin yattığı hastanede herkesin içi içine sığmıyodu,gerçi bebişi göremedik ama çok şükür herşey yolundabu arada dedemin torununun torunu olmuş oldu
![]()
selam kuzularrr
neslıcım dedene allah acıl sıfalar versın,tez zamanda torununun torununu alsın kucagına ınsallah:)ıkısıde eve cıktıgında
cidoşummm,senın tedavı ıştahını acmıs gördügüm kadarıyla,senınkıdemı mıyom tedavısı?ben cok cahılım bu konuda yaw anlamıyorum hatta mıyom ne onu bıle bılmıyorum
ama bu sene hepımıze ugurlu gelecek demişti dersınız burda cok guzel şeyler olacak bızde yazıcaz birbirimize inanıyorum ben:)
ben bugun test yatım nıye yaptım onuda bılmıyorum daha cok erken ama olsn heves ettım,sonuc zaten negatif şaşırmadım:)
daha korunmayı bırakalı 10 gun olmuş yanı ne beklıyosam:)
bıde volkana kılım bu aralar ama neyse geçti sinirim bugun,ya bu adam benı delırtecek yada ben onu oldurecem
yadsa dıyorum bı cocugum olsun valla büyüsün senı sallamıycam sende huysuz aksı bı ıhtıyar olarak kaldıgın yerden devam edeceksın hayatına:)
bazen çok çok sevıyorum böyle allahm cok mutluyum diyorum,bazende başına bişey gelse heralde donup bakmam diyecek kadar nefret edıyorum
ya ben dengesızım yada genel olarak evlılık:)
Dimi edacim yaa ne güzel hediye olur kesin
Yan yana olsaydik diyetimizide yapardik kacamagimizida yapardikhatta gün düzenlerdik önce yiyip içip sonra spor yapardik
Neslim çok geçmis olsun canim ya Allah acil sifalar versin![]()
Masallah torununun torunu ne demek yaaa
cok erken yasta cocuk sahibi olmuslar bizimkileri dusunuyorumda simdi imkansizin imkansizi yani
Daha anneannemin torunu çocuk sahibi olamadi (yani ben) bide o büyüyecekte evlenecekte cocugu olcak
Maasallah dedene
Insallah iyilesir canim
Hep ediyorum Neslim siz bilin bilmeyin tek tek adinizla dua ediyorum söylenmez ama herzaman aklimdasiniz
Belki o miyomda gitmistir bi kontrole git bakalim mutlaka. kilo vermenin buyuk etkisi olmustur eminim
Dedigin gibi düsünmemeye calisiyorum o kazayla hamile kalanlari
Biz okadar çabaliyoruz, hesapliyoruz ilaç aliyoruz Allah vermeyince vermiyor iste. Rabbim OL desin olur insallah ilaçlar milaçlar bahane aslinda![]()
amin çiğdemimmbirbirimize hep dua edelim canım,kulun birbirine ettiği dua kabul olunurmuş
ya ne bileyim canım unutmak istedim birazda,dün akşam annemde bastırdı biraz,yaşınız geçiyo artık,bir an önce tedaviye başlayın falan,off etraften öyle tepkiler gelince fena oluyorum ben
ama şu adetim bi geçsin gitmediğim bi doktora gidip sil baştan başlamak istiyorum herşeye,bendeki tek sorun miyom çiğdemcim,yani yumurtalıklarda falan bi problem yok,daha doğrusu yoktuinş.kilo vermemim olumlu bi etkisi olmuştur
seninde ilaçlardan dolayıdır canım bu dengesizlikler,bazen kazayla hamile kaldım diyenler varya,hani isyan etmek istemiyorum belkide bizim imtihanımız da bu olucaktır ama ne bileyim ya çok imreniyorumRabbim hepimiz için hayırlısını versin canım,inş.burda müjdeli haberleri paylaşacağımız günlerde gelicektir
bende şu ara seyire geri döndüm edacımvalla güçte insan bi an sapıtıyo,o kadar şey eklenince menülere,kaçamak yapınca e hadi bugün ödül yapayım diyorum sonraa hopp ertesi gün yine aynı,öyle böyle derken kiloda hemen artışa geçiyo,o yüzden 65 in altına inene kadar bedne seyire devam edicem
canım eminmisin lıght peynir nasıl %40 yağlı ki,normal peynirler bile o kadar değil:26::26:ben bu peynir yoğurt türüne karşı biraz esnek davranıyorum edacım,mesela yoğurdu lıght değil yarım yağlı tüketiyorum,peyniride keza öyle,senin reglin yakınmış artılar ondan olabilir,tabi yine vücudunu en iyi sen tanırsın,peyniri değiştirdiğinde fark oluyosa bidaha tüketme derim![]()
ayyy kız içim bir kötü oldu ben evlendiğini görür müyüm ki kaldı ki torun???maşallah ne kadar güzel erken evlenmem diye kendimi yırttığım günleri hatırlıyorum da ay bir dönebilsem o günlere kendime bir tokat atıp dönüversem
evet bende dün düzgün okuyamadım ama bugün daha idmanlıyım fetih suresini okuyacağım... evet kızlar unuttuğum kimse varsa hatırlatın nesli çiğdem ve esra için... esrayı da zorla gaza getiriyoruz her duamıza da katıyoruz inşallah olurda olduğunda bebişle beraber bizde fırça yiyeceğiz sanki :))))
Esram sende ne kadar aceleci ciktin yahurahat birak kendini azcik denemeye baslayali 10 gün olmus kuzum ne alaka testle
Kendini üzersin böyle böyle ondan diyorum yanlis anlama beni
Bende miyom yok canim (bildigim kadariyla kist sanirim)
benim yumurtlama problemlerim var o yüzden ilaçlar kullaniyorum
Ayyy sanirim evlilik bu senin dedigintamam yinede basina bisey gelse dayanamam Allah korusun ama kendi ellerimle bogacak kadar deli edebiliyor bazen beni
![]()
ayyy kız içim bir kötü oldu ben evlendiğini görür müyüm ki kaldı ki torun???maşallah ne kadar güzel erken evlenmem diye kendimi yırttığım günleri hatırlıyorum da ay bir dönebilsem o günlere kendime bir tokat atıp dönüversem
evet bende dün düzgün okuyamadım ama bugün daha idmanlıyım fetih suresini okuyacağım... evet kızlar unuttuğum kimse varsa hatırlatın nesli çiğdem ve esra için... esrayı da zorla gaza getiriyoruz her duamıza da katıyoruz inşallah olurda olduğunda bebişle beraber bizde fırça yiyeceğiz sanki :))))
:)yaw yok be umutla bakmadım zaten hatta testıde subatın 10u gecerse yanımda bulunsun dıye aldım oylesıne ama ıste yapim dedım:)
yoksa ben hala ertelerım volkan çemkırmese ama o benden daha cok ıstıyo dolayısıyla benıde etkılıyo
bıde cevremde bebekler hamıleler ısteyenler planlama yapanlar okadar cokkı ister istemez o moda girdim
hatta sınemm hamıle oldugunu soyledı ertesı gun mıdem bulanmaya basladı falan benımde:)
allah cok bekletmesın ınsallah hıcbırımızı
bu yıl nufus patlaması yasıycaz burda inanıyorum ben:)
erken evlenmek ıyı degıl bence belkı cok cocuk ısteyen bırı için ne ala,ama once evlılıgımı yasıyım gezıyım tozayım sonra sıra cocuga gelır dıyenler ıcın ıdeal yaslar bence ben memnunum şahsen hatta bu yaz evlenebılırdım yanı yanı 1 sene sonra:)gercı hıc evlenmeyeydım ıyıydı bunla oda ayrı bı konu:)
cok anaç bi ruhum var aslında ama ne bılım belkı evlılgımden yada volkan yuzunden erteledım cocuk oalyın ıhep yada belkıde normal bı zamanlama,,aman hayırlısı ya allaha tevekkül edelım gerisi boşş
çıktım kızlar ben öptum sızı
gelmiş benım huysuz katır
kazayla hamile kalanlara da özenme güzelim herşey isteyerek hayırlısıyla olsun... bende aynı senin gibi kendi halimde isteyerek takılıyorum ama birileri de yaşın geçti diye başlayan uzun uzun süren cümleler kurunca nefesim daralıyor hatta boşanmayı bile düşünüyorum... o sözlerden sonra nasıl bir daralma yaşıyorum anlatamam o gün bir programda bir hoca vardı tam bilemiyorum hoca demiyim yinede adama... duanın enerjisi çok ayrı diyor zaten olmaz dediğiniz an yine dua etmiş oluyorsunuz hemde olmaması yönünde ... hiç umudu kesmeyeceksiniz durmadan yorulmadan dua edeceksiniz diyor... yani içimdeki o negatif yanıma sözümü geçirmem kolay olmuyor ama bu yöntemi deneyeceğiz... hayırlısı diyip beklemeyeceğiz de dua edeceğiz uğraşacağız...
kız ben nasıl bir ruh haliyle okuduysam o peynirin üstünü%8 yazıyormuş
bende bu peyniri dukanın başından beri kullanıyorum 3-4 kere sıcak sudan geçirip yiyordum nasıl oldu da okudum aylarca yediğim peyniri %40 gördüm bende hayret ediyorum kendime
peynirden değilde regl yaklaştıkça böyle bir dalgalanıyorum ben spor salonuna da kızdım eşime hiç spor yapmıyorum neyine inat ediyorsam bugün çıktım yürüdüm baya keyfi bilir salona gitmezsem bende her gün çarşı pazar dolaşırım hehe deli gibi para harcıyorum zaten herşey bollaştı... bolluğu yine önemli değilde herşeyin boyu uzadı :)))) baya genişmişim çekiyormuşum boyunu enine eskiden normaldi herşeyin boyu :)))
bak bak bakk unutmuş beni bak cevap veriyo mu bana bak???
edacim bu arada bisey sorucam sana..
seker ilacini ne yaptin? sekerin nasil?
bende gebelik sekeri cikti
insaalllah senin insulin direncini kirmistir dukan da hamileliginde sekerin cikmaz simdiden onlem al kuzum
benim moralim cok bozuk bu seker yuzunden bebisim 2 hafta onden gidiyor bu baska hamileler icin iyiymis ama hamilelik sekeri olan annelerin bebeklerinin iri olma ihtimali cok yuksekmis o yuzden sezaryen ile dogum yapabilirsin dediler bana dua edin kizlarrr![]()
günaydın kızlar yine kaynatılmış bakıyorumm![]()
hahaha sorma edacim bizim sipa karnimiza düsecekte büyüyecekte evlenecek pehhhh artik torun görmek ulasilmaz bisey olcak zannimca
yok kiz öyle deme erken evlenip napicaktin ki, ilk erkenden çoluga cocuga karisip bunalmak daha kötü olurdu, iyiyiz boyle edacim
Allah razi olsun ettigin dualarin kabul olsun insAllah; Rabbim önce sana sonra dua ettigin herkese nasip etsin![]()
:)yaw yok be umutla bakmadım zaten hatta testıde subatın 10u gecerse yanımda bulunsun dıye aldım oylesıne ama ıste yapim dedım:)
yoksa ben hala ertelerım volkan çemkırmese ama o benden daha cok ıstıyo dolayısıyla benıde etkılıyo
bıde cevremde bebekler hamıleler ısteyenler planlama yapanlar okadar cokkı ister istemez o moda girdim
hatta sınemm hamıle oldugunu soyledı ertesı gun mıdem bulanmaya basladı falan benımde:)
allah cok bekletmesın ınsallah hıcbırımızı
bu yıl nufus patlaması yasıycaz burda inanıyorum ben:)
erken evlenmek ıyı degıl bence belkı cok cocuk ısteyen bırı için ne ala,ama once evlılıgımı yasıyım gezıyım tozayım sonra sıra cocuga gelır dıyenler ıcın ıdeal yaslar bence ben memnunum şahsen hatta bu yaz evlenebılırdım yanı yanı 1 sene sonra:)gercı hıc evlenmeyeydım ıyıydı bunla oda ayrı bı konu:)
cok anaç bi ruhum var aslında ama ne bılım belkı evlılgımden yada volkan yuzunden erteledım cocuk oalyın ıhep yada belkıde normal bı zamanlama,,aman hayırlısı ya allaha tevekkül edelım gerisi boşş
çıktım kızlar ben öptum sızı
gelmiş benım huysuz katır
bak bak bakk unutmuş beni bak cevap veriyo mu bana bak???
edacim 41 ayetel kursi istemissin profilimden gordum
ask olsun ben ne gune duruyorum :26:
ben nisan anneleri topiginde 41 tane ayetel kursi dagitirim hayatim uzulme
kim isterse yine dagatalim ne olacak yani 1 tane ayetel kursi
edacim bu arada bisey sorucam sana..
seker ilacini ne yaptin? sekerin nasil?
bende gebelik sekeri cikti
insaalllah senin insulin direncini kirmistir dukan da hamileliginde sekerin cikmaz simdiden onlem al kuzum
benim moralim cok bozuk bu seker yuzunden bebisim 2 hafta onden gidiyor bu baska hamileler icin iyiymis ama hamilelik sekeri olan annelerin bebeklerinin iri olma ihtimali cok yuksekmis o yuzden sezaryen ile dogum yapabilirsin dediler bana dua edin kizlarrr![]()