Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

edacım hayırlı olsun ilk adımı atmışsınız,şimdi pozitif enerjiyi kendınden hiç eksik etme ,allahın izniyle ikizlerini kucağına alırsın inşallah,ikizlerinin olmasını çok istediğini sezinlendim :9: inaşşal gönlüne göre olur herşey canım benim

bugün biraz boğazım ağrıyo ,hastalandım ama nasıl atlatıcam bilemıyorum ,c vitamini alıyorum bol bol meyvelerden ama yinede ilacın yerini tutmuyor malesef

11. hafta içerisine girmiş bulunuyorum ,2 hafta sonra 2 li test yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider , dua edin kızlar bana :16::16:

evet ya istiyorum ama tabi bilmiyorum nasıl olur gözümü korkutan bir sürü yanı var birde çok özlem var sanırım 2 tane olsun kocamda bende 1 taneyi paylaşmayalım diyorum :27: hayırlısı olsunda artık nasıl olursa... iğnelere devam ediyorum durmadan doktor kontrol ediyor inşallah hayırlısı olur...en azından iğnelere tepki veriyormuş yumurtalarım heyecanla bekliyorum perşembe doktora gidicem yine belki pazara yumurta toplama yapabiliriz dedi hemen gelsin pazar günü...

canım şimdi vücut bebişe de çalışıyor alıyorsundur vitamin ama bebiş alıyordur çoğunu doktoruna danış istersen bence ilaç al... ama sadece boğazın ise ben pastil öneririm...

oy yavru kuş nasılda süzülmüştür ,bi an önce dişleri çıksada rahatlasa,ah ne güzel doğdu büyüdü dişleri çıkıyo şimdi :16::16:,allahım ne güzel bi duygu, yürümeye nezaman baslıcak acaba ,erkekler geç yürüyo gerçi biraz :emir_bebek:
7.7 kg uçmuş gitmiş ,moralinde yerine gelmiştir canım ,tam başlıyodun hop tekrar 80 oluyodun bu döngüyü çokk uzağında bırakmışsın canım ,gerisi kolay artık :16: korksun kilolar sendenn:52::52::52::52:
ikili test içinde gerçekten rahatlatıyosun nazcım benı ,içim daha bi ferahladı acıkcası ,yaptırmak ıcın yaptırıcam okadar söylenen ne olursa olsun kulak asmıcam ,belki cahilce bı hareket olabılır ama ,düşüncem bu :16:

bidenem napıyosun
çiğdemcim bu grip ne beter bişeymiş sabahın 5:330da dikti beni ayağa dahada uyuyamadım ,sağlıktan başka hiç bişeyin önemi yok gerçekten
gerçekten ikiz olma olasılığı yüksek oluyo sanırım,benımeşim ikiz biz beklıyoduk aslında,doktora kontrole gıttık ,tabı doktor ne ıkız bekledıgımızı nede eşimin ikiz oldugunu bılıyo,bian da dedı tek kese tek gebelık dedı ,biz eşimle birbirimize baka kaldık bian gülüştük,öyle şartlandırmısızkı ister istemez bı tuhaf olduk ,nasip kısmet allah herseyın hayırlısını nasip etsin inş.

benim eşimde ikiz bende bekliyorum doktora da dedik ama çocuğunun çocuğunda çıkma ihtimali daha yüksekmiş... :5:

Esracım eve yeni girdım hastane dolmuş taşmıştı bugun

Bebişimi gördüm ,gitmeden tatlı sakız çiğnedim 1paket :) uyanıktı minnak ,bugun 11+4günlüğüz boyumuzd 4.78cm :) ellerin bacakları kıpır kıpırdı maşallah ayaklarını uzattı ellleri halay çeker gibiydi :)cok keyıflıydı kuzum folıcasıtı 3gun daha kulllaanıp bırakıcam ,kan hapı verdı günde 1tane içiçem şimdilik,git gide kılo alıyorum dedıkı diyetısyene. Yönlendırım seni.evde koşubandım var dedım 5rıtım 5.5 ritim arası yürü 1 saat dedi
Asıl merak ettiğin konuy gelim :) cinsiyetini sölemedi 16haftada sölicem dedi ,ikili test sonucların cıksın gel dedi kontrole ,ama ben baktıgımda kız hissettim ,kalbi cok hızlı atıyodu kuzumun ,hersey yolunda allaha sukur ,adet tarıhımle orantılı gelişimi ne önde ne gerıde dedi
Böyle işte teyzezı havadisler :)

kızzzz ben bile en hızlı yürüdüğüm 5 hatta 6 da koşup yine 5 e dönüyorum biraz hızlı geldi bana herhalde hamile olsam ben 3,5 ta filan yürürüm :9: hemde durumuma da uygun olur :9:

oyyy teyzesının kuzusuu
5le 5,5 areası 1 saat fazla deglmı yaw
4 yada 4,5ta falan yürü bari:)
saglıklı olsun ama benım ıcıme şimdi senı dınleyınce erkek dogdu sınemm:)
:):):) hadi bakalım hangimizin dediği olucak :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
ah doktora çok kızdım söylemedi nasıl dayanabilir insan ya ben olsam söelrdim şak diye ,hain doktor :9::9::9:
kızzzz ben bile en hızlı yürüdüğüm 5 hatta 6 da koşup yine 5 e dönüyorum biraz hızlı geldi bana herhalde hamile olsam ben 3,5 ta filan yürürüm :9: hemde durumuma da uygun olur :9:
iğnelerin işe yaraması harıka bı haber ,hayırlısıyla inşallah ikizlerinde olur üçüzlerinde ,bu azimle üçüz olur gıbı gelıyor :)
sağlıklı olsunda gerisi boş :34:

bakalım yürücem eda normalda ben 6,7 -7 arası yürüyodum 4 bana cok az gelır,5le başlarım baktım yoruluyoruum bırakırım artık napim,

eda dukanın hamileler ıcın dıyetınde kilo verılıyomu,benım gidişatim gidişat değil bi an önce kilo vermelıyım,bacım bana bi özet geç de kendımı toparlamam lazım ,moralım sıfır,
gerçi vucudum su topluyomus doktor oyle dedı ama olsun bu ne patlıcam yakında

:):):) hadi bakalım hangimizin dediği olucak :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
ah doktora çok kızdım söylemedi nasıl dayanabilir insan ya ben olsam söelrdim şak diye ,hain doktor :9::9::9:

iğnelerin işe yaraması harıka bı haber ,hayırlısıyla inşallah ikizlerinde olur üçüzlerinde ,bu azimle üçüz olur gıbı gelıyor :)

bakalım yürücem eda normalda ben 6,7 -7 arası yürüyodum 4 bana cok az gelır,5le başlarım baktım yoruluyoruum bırakırım artık napim,

eda dukanın hamileler ıcın dıyetınde kilo verılıyomu,benım gidişatim gidişat değil bi an önce kilo vermelıyım,bacım bana bi özet geç de kendımı toparlamam lazım ,moralım sıfır,

evet çok azimliyim bu konuda üçüz bana olur :)))

ne bileyim valla ben 6 da koşuyorum ayarımı farklı ki????

canım bende okudum hamileler için dukanı... güçlendirmenin 2. yarısı gibi yapılıyormuş.... eğer normalden fazla değilse kilon yada obez değilsen saf protein perşembelerini de yapmıyorsun... eh güçlendirme 2. kısım da bence çok rahat normal diyetisyen listesi gibi ( tabi ben 5 ay seyir dönemini atlatınca bana güçlendirme oruçtan sonra iftar gibi geliyor :9: )

$g2.webp

evet çok azimliyim bu konuda üçüz bana olur :)))

ne bileyim valla ben 6 da koşuyorum ayarımı farklı ki????

Canım bende okudum hamileler için dukanı... Güçlendirmenin 2. Yarısı gibi yapılıyormuş.... Eğer normalden fazla değilse kilon yada obez değilsen saf protein perşembelerini de yapmıyorsun... Eh güçlendirme 2. Kısım da bence çok rahat normal diyetisyen listesi gibi ( tabi ben 5 ay seyir dönemini atlatınca bana güçlendirme oruçtan sonra iftar gibi geliyor :9: )

Eki Görüntüle 1007741
:9::9: Gerçekten azimle dukanı yaptınya şapka çıkarıyorum önünde ,dayanılıcak gıb değil dukan ben çok sıkılıyorum ,maşallah harıka verdın kılonuda korudunmu harık aolur,
listeyi inceledım baya güzel benım hemen hemen yedıgım seyler ama işte arada kaçırdıklarım var bide mide bulantısından su falan içemedim hiç ,onunda etkısı var ,su içmedım dıye meyve suyuna sardım e oda kılo yapıyo ,bu lısteyı yapim ben en ıyısı ,
kıloverılıyor dımı bu dıyette hem bebek beslenır hemde ben zayıflarım ,morALım bozuk edaaaaaaaaaaaaaaaaaa :9::9: Kılo alıyorum ben anlamsız derecede hemde ,artık su mu tutuyo benım boğazımmı durmuyo bılmıyorum hanı abartıda bişi yemıyorumama hem su içmemek hem de hareketsızlık ,sürekli uyuyorum cunku beni mahvetti

Son düzenleme:
evet ya istiyorum ama tabi bilmiyorum nasıl olur gözümü korkutan bir sürü yanı var birde çok özlem var sanırım 2 tane olsun kocamda bende 1 taneyi paylaşmayalım diyorum :27: hayırlısı olsunda artık nasıl olursa... iğnelere devam ediyorum durmadan doktor kontrol ediyor inşallah hayırlısı olur...en azından iğnelere tepki veriyormuş yumurtalarım heyecanla bekliyorum perşembe doktora gidicem yine belki pazara yumurta toplama yapabiliriz dedi hemen gelsin pazar günü...

canım şimdi vücut bebişe de çalışıyor alıyorsundur vitamin ama bebiş alıyordur çoğunu doktoruna danış istersen bence ilaç al... ama sadece boğazın ise ben pastil öneririm...

edaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16:
senın regl donemın nezaman?yanı sonuc nezaman bellı olacak tuttugu ınsallah?
haber ver bana meraktayımm:18::18:

ben hamıleyken ıyıce yatarım heralde yürüyüş hakgetire:)

doktor belkı kız dıye dusunmustur ama bıraz daha beklıyım belkı pıpişi çıkar demıste olabılır
oyle bı mantık kurdum ama bakalım
benım içime oglan doguyo:)

doktor belkı kız dıye dusunmustur ama bıraz daha beklıyım belkı pıpişi çıkar demıste olabılır
oyle bı mantık kurdum ama bakalım
benım içime oglan doguyo:)

hayırlısı bakalım , meraktayım çok bende :52::52::52:
sırf ciciler almak için :16::16::16:
bizde senin hayırlı haberlerini merakla beklıyoruz esoşumm:54::54::49::49:

günaydın hanımlar dün çok güzel haberler aldım bi arkadaşımın 3 sendir çocuğu olmuyordu ilk tüp tedav denemesinde hamile kaldıı çok sevindim darısı herkesin başına yine kuzenimin eşinde problem vardıı onlarda kendiliğinden bebek bekliyolardıı oda hamile sanırım bende bu piskolojiye girmişim farkında değilim yazıp paylaşmak istedim umut olsun herkese

:9::9: Gerçekten azimle dukanı yaptınya şapka çıkarıyorum önünde ,dayanılıcak gıb değil dukan ben çok sıkılıyorum ,maşallah harıka verdın kılonuda korudunmu harık aolur,
listeyi inceledım baya güzel benım hemen hemen yedıgım seyler ama işte arada kaçırdıklarım var bide mide bulantısından su falan içemedim hiç ,onunda etkısı var ,su içmedım dıye meyve suyuna sardım e oda kılo yapıyo ,bu lısteyı yapim ben en ıyısı ,
kıloverılıyor dımı bu dıyette hem bebek beslenır hemde ben zayıflarım ,morALım bozuk edaaaaaaaaaaaaaaaaaa :9::9: Kılo alıyorum ben anlamsız derecede hemde ,artık su mu tutuyo benım boğazımmı durmuyo bılmıyorum hanı abartıda bişi yemıyorumama hem su içmemek hem de hareketsızlık ,sürekli uyuyorum cunku beni mahvetti

kız şimdi almıcanda kiloyu ne zaman alıcan... tatlım şimdi değil panik zamanı bebiş çıkıcak daha sütten kesilecek sen öyle alarm vermeye başlıcan hiç bozma moralini kızzz dolu dolu yiyip yatmak için o günleri bekleyen var ya mesela ben :27:

kız şimdi almıcanda kiloyu ne zaman alıcan... tatlım şimdi değil panik zamanı bebiş çıkıcak daha sütten kesilecek sen öyle alarm vermeye başlıcan hiç bozma moralini kızzz dolu dolu yiyip yatmak için o günleri bekleyen var ya mesela ben :27:

eda öyle deme kilo ınsanı çirkinleştiriyo duba gıbı oldum ya :(
önümde daha çok aylar var zaten ıster ıstemez alıcam kilo ,moralım sıfır göbeğim benden önde gidiyo ,aşk hayatım bitcek diye korkuyorum :9::9::9: vucudumdan nefret edıyorum şu sıra ya hamilelik psikolojısı yada ben okadar kıloverdım onun hazzını yaşaraken kılo aldım tekrardan ona uyuz oluyorum kılo vermem sart ,dukanla verırmıyım yaw ,
bak gör sende hamile kalınca kilo aldıgını gördükçe iyi hissetmiceksin kendını ,:(:(

günaydın hanımlar dün çok güzel haberler aldım bi arkadaşımın 3 sendir çocuğu olmuyordu ilk tüp tedav denemesinde hamile kaldıı çok sevindim darısı herkesin başına yine kuzenimin eşinde problem vardıı onlarda kendiliğinden bebek bekliyolardıı oda hamile sanırım bende bu piskolojiye girmişim farkında değilim yazıp paylaşmak istedim umut olsun herkese

günaydın demeden yazmaya giriştim yine...

günaydınlar fit hatunlar...

inşallah benden de böyle bahsedersin :) kısmetten ötesi yok neyse göreceğiz artık...

sen ne yaptın mobilya işini ??? bekleyecekmisin tayini mi bekleyeceksiniz? karar verdiniz mi?

edaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16:
senın regl donemın nezaman?yanı sonuc nezaman bellı olacak tuttugu ınsallah?
haber ver bana meraktayımm:18::18:

ben hamıleyken ıyıce yatarım heralde yürüyüş hakgetire:)

güzelim bu tüp bebek olunca zaman biraz farklı yumurtalar her daim kontrolde acaipte ağrı yapıyor onca zaman çekmediğim adet ağrısını sanki kısa bir özet geçti tanıtım yapıyor sanırım ilerde de ağrılar beni bekliyor :30: doktorun hesabına göre pazar günü yumurta toplicak eşiminde sperm vermesi lazım eh tahmin edersiniz ki bizimki yine şehir dışında yetişeceksin yetişmeyeceksin kavgası için bile halim yok gelirse çarşamba filan bana transfer olacak ondan sonra 12 gün sayacağım martın sonunu bulacağız yani...

bende ağır tempoda yürürüm de karnım baya bir ağrıdı yaa iğnelerden mi nedir dün kabızlık yüzünden mi diye ilaç içtim ishal oldum ama alt karnıma yerleşmiş ağrıdan kurtulamadım anladım ki bu ağrı yumurtalardan içerde ne iş çeviriyorlarsa artık :18:

eda öyle deme kilo ınsanı çirkinleştiriyo duba gıbı oldum ya :(
önümde daha çok aylar var zaten ıster ıstemez alıcam kilo ,moralım sıfır göbeğim benden önde gidiyo ,aşk hayatım bitcek diye korkuyorum :9::9::9: vucudumdan nefret edıyorum şu sıra ya hamilelik psikolojısı yada ben okadar kıloverdım onun hazzını yaşaraken kılo aldım tekrardan ona uyuz oluyorum kılo vermem sart ,dukanla verırmıyım yaw ,
bak gör sende hamile kalınca kilo aldıgını gördükçe iyi hissetmiceksin kendını ,:(:(

kızzz kilo alıpta kim iyi hisseder tabi hamile kalmadan 40-50 kilolarda biri değilse :1:

aşk hayatı ne bitecek ordan bebiş büyüyor eşinin duyacağı şekilde bebişim diye sev karnını oda oraya göbek diye değil bebiş diye baksın sonuç olarak üzme kendini dukana başından başlasan vermemen imkansız derim de şimdi sadece güçlendirme ile nasıl verilir bende bilmiyorum :(

sorma valla onca kilo veripte tekrar almak çok kötü birşey benim kıyafetlerim çok bollaştı ama hiçbirini atmadım ayrı bir paket yapıp yatağına altına attım gerek olacak gibi geliyor eğer becerebilirsem gebe kalmayı :43:

güzelim bu tüp bebek olunca zaman biraz farklı yumurtalar her daim kontrolde acaipte ağrı yapıyor onca zaman çekmediğim adet ağrısını sanki kısa bir özet geçti tanıtım yapıyor sanırım ilerde de ağrılar beni bekliyor :30: doktorun hesabına göre pazar günü yumurta toplicak eşiminde sperm vermesi lazım eh tahmin edersiniz ki bizimki yine şehir dışında yetişeceksin yetişmeyeceksin kavgası için bile halim yok gelirse çarşamba filan bana transfer olacak ondan sonra 12 gün sayacağım martın sonunu bulacağız yani...

bende ağır tempoda yürürüm de karnım baya bir ağrıdı yaa iğnelerden mi nedir dün kabızlık yüzünden mi diye ilaç içtim ishal oldum ama alt karnıma yerleşmiş ağrıdan kurtulamadım anladım ki bu ağrı yumurtalardan içerde ne iş çeviriyorlarsa artık :18:

iş çevirsinler çevirsinler bol bol çoğalsınlar inşallah,
biraz zorlu bi süreç ama herşeye değer bi duygu yaşşıcaksın sonunda edacım,ALLAH hayırlısıyla bu zor süreci atlatmana yardımcı olsun ,sende kendını çok fazla yorma dinlen bol bol ,ağrın için doktoru aradınmı peki,normalmiymiş bu durum ,

eşinde inat etmesin gelsin pnun sorumlulugunda bu seferki deneyişiniz bunun böyle oldugunu hissettir edacım ona ,
peki özel bişi sorcam hanı iğne yapıldı ya o sureden snr ilişki yaşıyomusunuz yoksa transfer günün beklenıyormu ,belendı dıyelım sonrasında yaşanıyormu,nıye soruyorum hanı belkı doğal yolla kendılıgınden olabılme ıhtımalı olabılırmı diye :17::17:

kızzz kilo alıpta kim iyi hisseder tabi hamile kalmadan 40-50 kilolarda biri değilse :1:

aşk hayatı ne bitecek ordan bebiş büyüyor eşinin duyacağı şekilde bebişim diye sev karnını oda oraya göbek diye değil bebiş diye baksın sonuç olarak üzme kendini dukana başından başlasan vermemen imkansız derim de şimdi sadece güçlendirme ile nasıl verilir bende bilmiyorum :(

sorma valla onca kilo veripte tekrar almak çok kötü birşey benim kıyafetlerim çok bollaştı ama hiçbirini atmadım ayrı bir paket yapıp yatağına altına attım gerek olacak gibi geliyor eğer becerebilirsem gebe kalmayı :43:

hayırlısıyla becerıceksın canım ,ozaman hamıle kıyafetlerı alırsın bopşver kalsın yatagın altında :) onlar
güçlendirmede biraz zor gibi dimi uf ya moralım bozuk bozuk cok bozukk :(

eşimin bebekten dolayı şişmediğini adı gibi bilir ,kendıme sinir oluyorumya ,tut işte bogazını ne gerek var dımı
bide cumadan berı kabızım onunda etkısı var hem ruh halımı hem bedenımı gerıyoo

iş çevirsinler çevirsinler bol bol çoğalsınlar inşallah,
biraz zorlu bi süreç ama herşeye değer bi duygu yaşşıcaksın sonunda edacım,ALLAH hayırlısıyla bu zor süreci atlatmana yardımcı olsun ,sende kendını çok fazla yorma dinlen bol bol ,ağrın için doktoru aradınmı peki,normalmiymiş bu durum ,

eşinde inat etmesin gelsin pnun sorumlulugunda bu seferki deneyişiniz bunun böyle oldugunu hissettir edacım ona ,
peki özel bişi sorcam hanı iğne yapıldı ya o sureden snr ilişki yaşıyomusunuz yoksa transfer günün beklenıyormu ,belendı dıyelım sonrasında yaşanıyormu,nıye soruyorum hanı belkı doğal yolla kendılıgınden olabılme ıhtımalı olabılırmı diye :17::17:

doktorum adet sancısı çekmediğim için bu ağrının bana fazla geldiğini düşünüyor ama normalmiş yumurtalar çalışıyormuş... yarın gidip rapor istiycem dün toplantı yaptı genel müdür yine bir sürü iş sıraladı 3 gün gelip çırpın çabala yetiştir yapamayabilirim rapor inşallah verirlerde zaten istiraat gerektiren bir durum evde otururum...

eşim gelmezse çok kötü olacak... :47:

hayırlısıyla becerıceksın canım ,ozaman hamıle kıyafetlerı alırsın bopşver kalsın yatagın altında :) onlar
güçlendirmede biraz zor gibi dimi uf ya moralım bozuk bozuk cok bozukk :(

eşimin bebekten dolayı şişmediğini adı gibi bilir ,kendıme sinir oluyorumya ,tut işte bogazını ne gerek var dımı
bide cumadan berı kabızım onunda etkısı var hem ruh halımı hem bedenımı gerıyoo

canım bende normalde dukanda yasak ama her sabah birşeyler tüketiyorum 1 gün aç karnına kefir 1 gün aç karnına kivi bir günde geceden suda beklettiğim kayısıları suyuyla beraber yiyorum en etkilisi şu an kayısı....

slm kızlar,ben geldimmm:3::3::3:

biliyorum çok uzun zaman oldu,arayı baya açtım ama yapacak bişi yok,herkesin böyle buhran zamanları oluyodur,hiç bişey yapmak istemediği,yazmayı,okumayı dahi ismediği:50::50: dertler,sıkıtılar paylaşıldıkça azalır ama ben bu dönemlerimde kendimle kalmayı seçtim:34::34:

neyseki bitti gitti,şu anda toparlanmış,kendime gelmiş durumdayım,artık şu hayatta benden daha değerli bişi yok,ben iyiysem mutluysam herşey çok daha güzel olucak,hiçbirşeyi kafaya takmıycam artık,çocuk,ev,iş,eş,aile herşeyi oluruna bıraktım,hani bi söz varya,''olduğu kadar,olmadığı kader" diye aynen öyleee

ee sizlerde ne var ne yok,hepinizi ayrı ayrı çok özledim:16::16:

sinemimm,esramm,edacımm,çiğdoşum,nazlımm çok çok öpüyorum sizi,inş.buralardayım artık:16::16:

Back
X