- 2 Aralık 2024
- 240
- 122
- 18
- 29
Selam kızlar 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyor doktora gittik eşimdede bendede bir problem yok salı günüde rahim çekilecek ama doktorlar sağlıklı beslen kilo ver diyor evet kilo vermem lazım diyette yapyorum ama insülün direncim var yavaş gidiyor malesef uzaktan bir akrabam 180 kilo ile hamile kaldı 3.ayında kız bizzat bana kendisi söyledi 180 kg ile kaldım diye ve sağlıklı dünyaya  getirdi insan bunları duyunca o kilodaki oluyor benim neden olmuyor diye soruyorum kilosu olup kilo verdikten sonra kalan yada kilo problemi olmadığı halde sağlıklı beslenerek kalan var mı

Sanırım bu ben 162 boy 86 kg yum insülin direncim sınırda ama tokluk kan şekerim nanay zayıflayamıyorum yedikten 2 saat sonra acıkıyorum
 Sanırım bu ben 162 boy 86 kg yum insülin direncim sınırda ama tokluk kan şekerim nanay zayıflayamıyorum yedikten 2 saat sonra acıkıyorum o tanıdığınızın kendisi sağlıklı değildir ki hamilelik sağlıklı geçsin 80/90 kiloda bile gebelik şekeri çıkıyor. Evet sağlıklı beslenip yürüyüş yapıp vücudunuzu hazırlarsanız hem hamile kalmanız kolaylaşır hem sağlıklı bir hamilelik geçirme ihtimaliniz artar
 o tanıdığınızın kendisi sağlıklı değildir ki hamilelik sağlıklı geçsin 80/90 kiloda bile gebelik şekeri çıkıyor. Evet sağlıklı beslenip yürüyüş yapıp vücudunuzu hazırlarsanız hem hamile kalmanız kolaylaşır hem sağlıklı bir hamilelik geçirme ihtimaliniz artar siz yine de sağlıklı beslenin kilo verin 1 tane kötü örneği  rol model almayın
 siz yine de sağlıklı beslenin kilo verin 1 tane kötü örneği  rol model almayın 

bu olaydan 2 yıl sonra 2 ay gibi bi sürede tam 20 kg verdim ama aşırı dengesiz besleniyordum sabah öğle gün içinde full nescafe türk kahvesi. kahvaltı,öğle yemeği 0 sabah 8 den 9 9 bucuğa kadar tempolu koşuyordum akşam ne varsa ondan yiyodum başka hiç birşey yiyip içmiyodum. 2023 kasım gibi evlendim 1 yılda 24 kg aldım eşim yemek yemek istemediğim zaman küsüyo ölümü gör felan diyo
 bu olaydan 2 yıl sonra 2 ay gibi bi sürede tam 20 kg verdim ama aşırı dengesiz besleniyordum sabah öğle gün içinde full nescafe türk kahvesi. kahvaltı,öğle yemeği 0 sabah 8 den 9 9 bucuğa kadar tempolu koşuyordum akşam ne varsa ondan yiyodum başka hiç birşey yiyip içmiyodum. 2023 kasım gibi evlendim 1 yılda 24 kg aldım eşim yemek yemek istemediğim zaman küsüyo ölümü gör felan diyo öyle öyle dana gibi oldum ama zayıflamak istiyorum artık az önce bende aralıklı orucu araştırıyorum 18.6 baya iyi diyorlar bunu deneyeceğim sanırım
 öyle öyle dana gibi oldum ama zayıflamak istiyorum artık az önce bende aralıklı orucu araştırıyorum 18.6 baya iyi diyorlar bunu deneyeceğim sanırım  evet baya sağlıksızdı 2 ayın sonunda b12 vitamin iğnesi vurulmaya başlamıştım kan değerlerim çok düşmüştü
 evet baya sağlıksızdı 2 ayın sonunda b12 vitamin iğnesi vurulmaya başlamıştım kan değerlerim çok düşmüştü