• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Pek artırmadım yemeği nisam, daha doğrusu artırdım ama kalori olarak fazla fark yoktur ya acaba var mıdır ki :) Öğlenki salata miktarını artırdım (salataya normalde de greçka nohut falan katarım zaten doyursun diye). Yürüyüşe çıkmadan önce de bi kase yoğurtla sevdiğim bi sebze yemeğini yiyorum ki yeşil fasulye favorim. Ama yoğurt da yemek de bir kase dolusu oluyor olsun nasılsa besleyici diye yedim hep :) belki onlar artırmıştır onun dışında yeme düzenim aynı, regl dönemi de tartı şaşıyor zaten
regl de rahat 1-2 kılo oynuyor sahsen ben hep en az +1 oluyorum :) benımde bugun bıttı yarın da mısafırım var
pastalar yaptım yıne :D

Kabullere tüm hızıyla kaldığı yerden devam diyosun yani nisam :)
aynen bugun esımın arkadasları gelıyor cok cesıt yapmayacagım kremalara seker yerıne meyve ve kayısı puresı ekleyerek tatlandıracagım vanılya falan :)
mesela sekersız unsuz kek yapıcam tarcınlı cevızlı
ustune yapacagım krema hanı kecıboynuzu pekmezıyle cıkolata yapıyorum ya ılk sayfada var o olacak
onun gıbı :)
tek falsom milföy hamuruyla yapacagım külah olacak :) ev yapımı cıkolata yaptım mılfoy külahın ıcıne doldurup meyvelı :) servıs yapıcam

aynen bugun esımın arkadasları gelıyor cok cesıt yapmayacagım kremalara seker yerıne meyve ve kayısı puresı ekleyerek tatlandıracagım vanılya falan :)
mesela sekersız unsuz kek yapıcam tarcınlı cevızlı
ustune yapacagım krema hanı kecıboynuzu pekmezıyle cıkolata yapıyorum ya ılk sayfada var o olacak
onun gıbı :)
tek falsom milföy hamuruyla yapacagım külah olacak :) ev yapımı cıkolata yaptım mılfoy külahın ıcıne doldurup meyvelı :) servıs yapıcam
Yaa fotolarını atsana nisa bitince ne güzel anlattın öyle ya dibim düştü :kk77:

Yaa fotolarını atsana nisa bitince ne güzel anlattın öyle ya dibim düştü :kk77:
atarım canım servıs yaparken :D
tatlarına baktım fena degıldı sonra da pısman oldum sabah uyandıgımda resmen kendımı şiş hissediyorum ya :D psıkolojık sanırım

IMG_20190416_004310.webp IMG_20190416_004257.webp IMG_20190416_004334.webp

Nisaa bu yavru oyuncak bebek gibi yaa! Yerim ben onuuu, her fotoda bir başka sevimli mikrop. Oy maşallah, subhanAllah. :KK68:

Sen de tam bir fıstık hatun :KK200: Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah
:KK36:
amin canım hepımızın ınsallah
:KK200:

persembe gunu yurt dısından dayım kızıyla gelıyormus annem mesaj attı
bu persembeden ptesıne kesın ziyafet var :D
barı anneme erken gıdeyım de hamur ıslerıyle sısırmesın balık corba satala tarzında ısrarcı olayım

Back
X