• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Onu ben beceremem ya...yok evde mezro falan :KK70: ama bende gidecek kas da yok zaten. Basen var toto varr , vericeksem anca bu ikisinden verebilirim. J Lo'dan K. Knightly dönüşücem :KK70: :KK70:
bende de basen ve toto var ya. neyse ki 73 kilo halimle alakam yok bildiğin basenim kendine ayrı bir dünya kurmuştu önceden :o

aynen öyle:) hedefin kaç kilo

ben de seni görüyorum sende gezenti çıktın benim gibi :KK70: sağlıklı yaşam topiklerinde geziyorum habire :KK70:
Gidem iki ders çalışam yok anca laf yetiştir ona buna :deli:
Sınavlar nasıl gülüm onu deyiver açıklanıyor mu vizeler ders mers bırakayım deme vururum ince belinden seksi popondan :confused::KK70:

Cansın, diyorum hep :KK200:
Ay doktoru kimmiş Nisa? Antep de mi bu arkadaş? .

Gidip maaşının hatrı sayılır bir kısmını muaynehane de bırakıyorsun, doktor 5 dk da ilacın dozunu sepetleyip yolluyor. Böyle, takviyeli, beslenmeli tedavi öneren, seni dinleyeni bulmak çok zor.
aynen antepde ben burdakı doktorları sevıyorum hastanelerde doktorlarda tahammulu yuksek ınsanlar gercekten ılgılenıyorlar

Sen mikemmel bi detaysın bacım bunlar neee bayıldım :KK200:
:D tesekkur ederım :KK36:
N nscckts ben de takılıyım seninle çok hoşlaştım senden :KK200: :confused:
:KK36:bende valla enerjın guzel geldı

Back
X