• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Kızlar benim moralim cok bozuk eve geldim şimdi banyo yaptım bi ölceyim bakalım dedim.
Karnımızı deligin ordanmı ölcüyoruz? Görsele göre öyle eger öyleyse benim yanlarım var o yüzden durum vahim gögüs cevresi 87/göbek 80/ kalcada en geniş yeri demi yani popo 102 ya nasıl oluyor ya
e degerın yuksekken sıslık olmuyor mu vucutda o ödemdır yanı bıraz yag oranı bıraz odem olabılır oyle moralını bozma hallolmayacak toparlanmayacak rakamlar degıl kı

Kızlar benim moralim cok bozuk eve geldim şimdi banyo yaptım bi ölceyim bakalım dedim.
Karnımızı deligin ordanmı ölcüyoruz? Görsele göre öyle eger öyleyse benim yanlarım var o yüzden durum vahim gögüs cevresi 87/göbek 80/ kalcada en geniş yeri demi yani popo 102 ya nasıl oluyor ya
Ben de hiç olcmedim canım, boy kg nasıl ki senin? Hedef ne?

günaydın kizlar karnım davul gibi uyandım :( kurufasulye turşu yedim bide regl olacagim ondanmidir resmen 3 5 aylık hamile gibi bu ne :(

o sene arabayı sattık bız :KK70: tum dıleklerımız doymam yonundeydı ama doymadım
esımın tatlıyla alakası yok o pek aramaz hamur ısıne duskundu bır oturusta 2 tencere dolma yer 1 tencere mantı yer o koca tencerelerden yanı suanda da ıstese yer :KK70: oda doymuyor ama o seker agırlıklı beslenmedıgınden benım kadar yaglanmamıstı ben enine buyuyordum catlayacakdım az kalsın

peki nasıl böyle yerken nefsini körerle bildinnn:110:

oyle bır nıyetımız vardı degıl mı samson
ben ıstanbula gelıcektım bır ıs ıcın onda gorusecektık ısımız ertelendı ankaraya gecebıldım
kk dan bazı arkadaslar antebe bana geldı bende kaldılar 2-3 gun
ayrı ayrı zamanlarda
hıc hep bırlıkte toplanamadık

bahar gelsın yapalım guzel olur bence de ben ısterım yanı

ay benı unutmayınnn olur mu :dondurma:

beni de tasliyorlar arkadasim tek degilsin. anlamiyorlar bende buyrun gelin diyorum.
b.. var avrupada.
bunalima giriyorsun
bir de ben Burda dogup büyüdüm sevmem lazim ama su kasvetli sehir beni mahvediyor resmen psikolojimiz bozuluyor Burda.
yapacak bir sey de bulamiyorum hergün cafelerde oturamam.
aktivite diyor cok bilmisler bunada para lazim ve Burda öyle seyler cok pahali.
hizmet sektörü pahali kuaför vb. hic gitmem mesela.

heerşey dışardan güzel diyorsunnn o zman

Günaydın hanımlar :KK200:
Leeahmacunu gördüüm günüm aydınlandı :confused:
IMG_20190910_105819.webp

Back
X