Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi Seni gerçekten tebrik ediyorum. İnanılmaz bir değişim. Azmine, İradene kocaman bravoo :)
Benimde kilo ile ilgili küçük bir hikayem var. 1.5 yıl ara ile 2 hamilelik geçirdim. Gebelik öncesi 57 olan kilom 2.nci doğumumdan sonra 75 te sabit kalmıştı. (boy 168)
Aslında tartıdaki rakamdan çok vücudumdaki yağ oranı beni çok rahatsız ediyordu. Hala daha öyle. Şuan 67/68 kg arasındayım ama göbek bölgemde o kadar yağ birikmiş kı.
Bu durum beni çok üzüyor
Resimlerin ve tariflerin bana ilham olur dilerim. ❤
hoşgeldin umayhadi bakalım, Allah daim etsin gayretimizi:)

Ben de seni görünce sevindimHosbuldum
Seni burda gorunce cok sevindim
Ilk bebeginin hikayesini de gördüm
Nasil gidiyor dogumdan sonra beslenme olayi.
Ben ilk zamanlar cozuttum da 11 gündür iyi gidiyorum
tsk ederim canim insallahgünaydı n kızlarrrr
hayırlı bereketli cumalarınız olsun
suzn hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canı
kizlar günaydin
gunaydın :)günaydın kızlarrr iyi haftalarınız olsunnnnnn
ekmegı kes yeterkı ıstersen uzay dıyetı yap hıc onemlı degıl dıyetın adı :) ekmek ve seker olmasında ne olursa olsun :)kizlar ben ekmegi kestim yine :) karatay yapmıyorum araarda yesilcay bitki çayı 5 6 findik yiyorum :) ama ekmek yok
kestim canım vallla dun yemedim bugünde yemedim :) simdi yeşilçay iciyorum. :)ekmegı kes yeterkı ıstersen uzay dıyetı yap hıc onemlı degıl dıyetın adı :) ekmek ve seker olmasında ne olursa olsun :)
afıyet olsunkestim canım vallla dun yemedim bugünde yemedim :) simdi yeşilçay iciyorum. :)
afiyet olsin canim , ben sabah 2 dilim peynir yeşilçay 3 ceviz 1 kuru kayisi 1 haslannmis yumurta yedim :) oglen de kabak corbam var lahana brokoli kabak onu içerim aksama ayran salata sebzee yerim heralde :)afıyet olsun
bende 2 yumurtayla omlet yaptım peynırlı maydonozlu
sımdı fıltre kahve ıcıyorum
:)
oohhh vallahı resmen benım ıcımın yagları erıdı cok sevındım cok18 aralıkta basladim saglikli beslenmeye 70 kilo ile 29 aralikta tartildim 67.6 tok karnina
Ekmek pirinc patates paketli ürün kizartma hamur isi abur cubur tuz asiri yagli yemekler olmadan verdigim kilo
Süper18 aralıkta basladim saglikli beslenmeye 70 kilo ile 29 aralikta tartildim 67.6 tok karnina
Ekmek pirinc patates paketli ürün kizartma hamur isi abur cubur tuz asiri yagli yemekler olmadan verdigim kilo