• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Konu sahibi Seni gerçekten tebrik ediyorum. İnanılmaz bir değişim. Azmine, İradene kocaman bravoo :) 🌺
Benimde kilo ile ilgili küçük bir hikayem var. 1.5 yıl ara ile 2 hamilelik geçirdim. Gebelik öncesi 57 olan kilom 2.nci doğumumdan sonra 75 te sabit kalmıştı. (boy 168)
Aslında tartıdaki rakamdan çok vücudumdaki yağ oranı beni çok rahatsız ediyordu. Hala daha öyle. Şuan 67/68 kg arasındayım ama göbek bölgemde o kadar yağ birikmiş kı.
Bu durum beni çok üzüyor :KK43:
Resimlerin ve tariflerin bana ilham olur dilerim. ❤
:KK36: merhaba cok tesekkur ederım
evet aslında en onemlı ve asıl sorun yag oranı tartıda cıkan rakamın pek bır onemı yok bana gore 40373451_2188445078147746_3200609508720115712_n.webp 42655770_1943959879017518_4933807723077411632_n.webp

bu konuya denk geldıysenız saglıklı yasama dönüs ıcerısındesınız demek kı :) yanı bu konu yardımcı olur mu onu bılmem ama sız kendınıze yardım etmek ıcın adımı atmıssınız bundan sonra yolunuz daha duz daha kolay cunku saglıklı yasama yonelen bunun arayısına gıren artık guzel beslenmek rahat yasamak ıstıyorum dıyenler yanı buna karar verenler basarıyor bundan emınım :) yanı ben sızden emınım bence sız bırılerıne guzel ılham olacaksınız bızde burda bunu gosterebılmenıze yardımcı olacagız :)

Hosbuldum :KK200:
Seni burda gorunce cok sevindim
Ilk bebeginin hikayesini de gördüm :halay:

Nasil gidiyor dogumdan sonra beslenme olayi.
Ben ilk zamanlar cozuttum da 11 gündür iyi gidiyorum
Ben de seni görünce sevindim🤗
Ben akşam yemeğini erken yiyip, şekerli tatlılardan ve hamurişlerinden uzak durmaya gayret ediyorum bir de mümkün mertebe yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum. Ben çok zor kilo veren bir yapıya sahibim maalesef.Ekstra 7 kilom benim de:/

kizlar ben ekmegi kestim yine :) karatay yapmıyorum araarda yesilcay bitki çayı 5 6 findik yiyorum :) ama ekmek yok
ekmegı kes yeterkı ıstersen uzay dıyetı yap hıc onemlı degıl dıyetın adı :) ekmek ve seker olmasında ne olursa olsun :)

afıyet olsun
bende 2 yumurtayla omlet yaptım peynırlı maydonozlu
sımdı fıltre kahve ıcıyorum
:)
afiyet olsin canim , ben sabah 2 dilim peynir yeşilçay 3 ceviz 1 kuru kayisi 1 haslannmis yumurta yedim :) oglen de kabak corbam var lahana brokoli kabak onu içerim aksama ayran salata sebzee yerim heralde :)

18 aralıkta basladim saglikli beslenmeye 70 kilo ile 29 aralikta tartildim 67.6 tok karnina :halay:
Ekmek pirinc patates paketli ürün kizartma hamur isi abur cubur tuz asiri yagli yemekler olmadan verdigim kilo
oohhh vallahı resmen benım ıcımın yagları erıdı cok sevındım cok
tebrık ederım :)

kızlaarrr
takım arkadaslarım ,yol arkadaslarım ,dertlerımı paylastıgım, samımıyetle benı dınleyen ,benı destekleyen ,yanımda olan canlarım
bır yıl daha gectı gıttı yenı yıla gırıyoruz
hepınıze hepımıze guzel bır yıl dılıyorum saglıkla neseyle bereketle karsılasın bızı , herseyın yerıne oturacagı ıyı geleceklerın hemen yanımızda yer alacagı kotu enerjılerın bır an once uzaklasacagı tum tasların yerıne oturacagı kendımızı sevecegımız en sevılecegımız ceplerımızın de dolacagı :D etrafımızda sevdıgımız ınsanlarla dolu dolu guzel bır yıl dılıyorum

ınsallah 2020 bızım ıcın mutlulugun baslangıcı olur ben 2019 u sevmedım bana ıyı gelmedı pek :) bu yenı yıldan umutluyum taze kan yenı enerjı yenı baslangıc tertemız sayfa kokusu mis gıbı yılbası kokusuyla karsılasın bızı

sevıyorum sızlerı :KK19:

N nscckts ara öğün hakkinda ne düşünüyorsun

Diyetisyen 3 ara öğün verdi bana ilk 4 5 gün uyguladim ama sonra biraktim. Cok yiyormusum gibi geldi.uygulayamadm zaten sonra

Sabah ogle aksam yiyorum. Bir de gece çok acikirsam yogurda tarçın ekleyip yiyorum

Emziriyorum bir de. Sence boyle beslenmem dogru mu

Back
X