Sağlıklı Beslenme Günlüğüm.....

[video=youtube;6RHKewXBecM]http://www.youtube.com/watch?v=6RHKewXBecM[/video]

bu da kocacığıma gelsin günlüküm:)
:123:

sevgili günlüğüm seninle bu haftada yine listeye girdik:)
çok sağol, iyiki varsın.....

bildirim günü​(13mart perşembe):

geçen hafta: 96.8 kg

bu hafta: 97.1 kg

fark: +0,3 kg

merhaba ben 25 yaşındayım ve çocuklugumda berı kılo problemı ile uğraştım.Diyet spor herşeyi yaptım ama bıraktıgımda tekrar kilo almaya başladım taki DENİZ EGECEYLE tanışana kadar deniz bey hiç bi şekilde diyet yapmadan bilinç altı kodlama eğitimleri vererek olmak istediğim kiloya ulaştım.DENİZ EGECE'NIN dediği gibi kilo bilinç altında bitmediği sürece bedende de bitmez...

Selam unutulmuş günlük sahibi 1 senedir uğramamış yazık ama sana

Ne kadar fark olmuş 1 senede onuda gördüm tebrik ederim meyrosss

Kızlar ben de 1 senedir Diyette yim yada sağlıklı beslenme diyelim güzel sonuçlar aldım ama daha vermem gereken 15 kg var
kendime günlük açmayı düşünürken cici arkadaşımın yazmadıgi günlüğünü keşfettim
ayyy ben nasıl vermişim o kiloları bu tembellikle acep hazır açılmış günlük bulunca yaziverdim hemen

Tamam canim izin olursa ben takılırim buralarda

ne demek izin daykom aşk olsun: )
tabi yaz ben bu hafta diyet yapmasamda yinede yazmaya çalışırım sana burdanda: )
topik aktif olunca başka arkadaşlarda yazıyorlar zaten ara sıra: ) o da iyi oluyor.. eşlik etmek isteyenlerde oluyo...
ne zaman istersen gel gir yaz can daykom, kendi topiğin gibi....

Canım böyle diyeceğini biliyordum yoksa hiç yazmadım zaten ama ne olursa olsun topik senin iznini alıp devam etmek istedim bende seni çok seviyorum
dedim ya kendime günlük açacaktim ama böylesi daha da güzel oldu
teşekkür ederim cansinnnn

Hatta önce sonra da yaparız benim resimlerden tontis ellerimi herkesler görsün ayollll

İyi geceler meyra iyi geceler günlük yarın cokkkkk güzel olacak bomba bombaaaaa

rica ederim, süper oldu: )
sende cansın daykom: )
kusura bakma kardeşim aradı ancak dönebildim tekrar: )

Hatta önce sonra da yaparız benim resimlerden tontis ellerimi herkesler görsün ayollll

olur: ))))

İyi geceler meyra iyi geceler günlük yarın cokkkkk güzel olacak bomba bombaaaaa

inş : ))))
kocaman öptüm, görüşürüz daykom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…