dün basim agrisi icin israrla hap icmedim yattim, belki uyuyunca gecer dedim, ama 4,30 da kalktigimda hala agriyordu, esimi gönderince atmazdim, gözüm hic bir sey görmedi, yattim tekrar , 6,30 da cocuklar kalktim hala agriyordu, onlara kahvalti hazirladigimda malesef cissdan yedim, yaninda hic bir sey yemedim, ve hap icip tekrar yattim. yani kahvaltimi 7 de yapmis oldum, öglen asil kahvaltimi yapacagim, haslanmis yumurta, peynir, zeytin, yesillik seklinde ama ekmek yok bu sefer ceza olarak, anlayacaginiz karatay kahvaltisi gibi olacak buda beni eminim uzun süre tok tutacak, aksamada gene hafif bir cesit bir yemek yenecek , suan bilemiyorum, belki sebze corbasi, yada salata seklinde .
Serapcim, yazini simdi gördüm canim ama sabah bas agrim icin hap alip yatmam lazimdi, bir pogaca yedim sadece bir sey olmaaz insallah dengelemeye calisacagim söz, [\QUOTE]
Bir poğaçadan bir şey olmaz canım

çok geçmiş olsun canım,ne baş ağrısı bu böyle....
gurbetcim gecmis olsun, daha iyisin insaallah... Gunluk menun gayet iyi, afiyet olsun.
Afiyet olsun canim
Sana da hayirli cumalar Dallidacim

gecmis olsun, bal ve toz zencefil agrini azaltabilir.
Bence secimden once sikayet et, secimden sonra kimse kimseyi dinlemiyor
Sekercim, oldukca hareketli geciyor gunlerin. Bence bu kez diyetisyenin de sasiracak sonuclara

senin randevun ne zaman?
Melekcim bu isin egitimini verdigine gore bu konuda hayli bilgin var artik. Yine de hatirlatmak isterim, aldigimiz kalori kadar kalorinin kaynagi da onemli. 1200 kcal. Yi sebze, meyve ve etten alirsak baska, hamurdan alirsak daha baska. Hamurdan zengin dusuk kalori ile beslenmek uzun vadede kilo verdirse dahi, yag oraninin yuksek kalmasina, kaslarin erimesine sebep olabilir. Misafirlerimize daha ziyade salata yedirmeyi, tek cesit tatli sunmayi denesen ayip mi olur?
Bu beslenme piramidini sevdim.. %50 si tahil olan piramit bizi sismanlatti zaten. Tv karsisinda pizza yiyen amerikaliyi ornek diye gosterdiler, hamburgeri mattah gibi sundular. Bizim geleneksel beslenme sistemimiz, tencere yemeklerimiz var. Simdi cocuklara bunu asilamaya calisiyorsunuz sanirim