gecen hafta gözlerim yaniyor basim agriyor derken bilemedim, bunun grip habercisi oldugunu, alerji desem 5 ayda baslar hep ama gripmis 3 gündür cok kötüydüm, bugün mecburen kalktim, camasirlar felan birikti, kizim sagolsun evisini üstlendi kendi capinda yardimci oldu , esimde disardan yemek siparisi vererek yardimci oldu , ama bir kadinin ev islerinden elini cektiginde düsünebilirsiniz neler olabilecegini, bugün coookkk isim var cok. hvalar cok güzel günesli tam bir bahar havasi, ayni zamandada temizlik havasi buralarda... arkadaslar söylemesi ayiptir birde ishal durumum var ben ciddi usutmusum galiba
Sevgi ablacim inan bende senin gibiyim, 3 gündür ne bulduysam onu yedim, diyetle alakasi olmayan seyler, bende diyet yapamiyorum, ama hareketi cogalttim biraz yürüyüslere felan basladim, en azindan vermesem bile almamis oluyorum, ne yapalim, bizim cevremiz ve aliskanliklarimizdan kopmamiz bazen mümkün olamayabiliyor.
Serapcim, haklisin canim ameliyat oldun, imkaninda varsa bosver birazcik nazlan, benim imkanim olmadigi icin usul usul temizlemistim evimi, olsaydi eminimki bende sonuna kadar kullanirdim o hakkimi

Dallidacim, kolay gelsin canim, kendini cok yordun su siralar, gecmis olsun sende grip olmussun, bu havalar tehlikeli insani carpiyor, günese alsanmamak lazim.
dün kizim adina cok güzel bir gündü , pardon cumartesi günü. bu sene 10. sinifa gidiyor, bundan sonra ya is bulup 3 senelik meslek yapacak yada devam okuyacakti, kendisi okumayi secti, ekonomi üzerinde tercihini yapmisti, gidecegi okulu belirledik, basvuruyuda yapti, bir haftadir haber bekliyodu, okulda tenefüslerde bile telefon edip postacinin gelip gelmedigini soruyordu, izin versek posta kutusunun yaninda yatacak

hatta dahada kötüsü agliyordu odasinda, ya beni almazlarsa, yada sectigim bölüm dolduysa, istemedigim bir bölüme alirlarsa diye aglamisti. ben dedim sana bir dua ederim alirlar merak etme diye sakinlestiriyordum. cumartesi günü beklenen posta geldi, zarfi elleri titreyerek acelece acti , hatta acarken mektupun , bir kisminida yirtmis düsünün, hizlica okumaya basladi bende karsisindayim, yüz ifadesine bakiyorum, Allahim ne olur yüzü gülsün diye dua ediyorum icimden, az sonra bagirarak boynuma atladi, hem agliyor, hemde gülüyordu :44: almislar okula hemde ekonomi bölümüne, cok mutlu olduk, kizim sevinc cigliklariyla bütün binayi dolandi, halasi, yengesi, herkes kapiya cikti , ne oluyor

anlayacaginiz heyecanli ve mutlu bir gün yasadik, kizimin istedigi oldu, rabbim cümlemizin evlatlarinada istedigi ve onlar icin en hayirli olan firsatlari cikarsin karsilarina, kizim cok icli, cok duygusal, cok kirilgan nazli bir kiz, cok üzülecekti ama iyi oldu böyle, iste böyle arkadaslar , bugün tekrar yürüyüse devam ediyoruz, yemekten cok fazla kisamiyoruz ne yapalim bu sekilde devam edecegiz, ben kapatayim ve islerimi yapmaya baslayayim, görüsmek üzere arkadaslar