Günaydın şekerler

Güzel bir hafta sonu diliyorum

Gurbetçim, tebrikler arkadaşım

Çok mutlu oldum, çok daha iyi olacaksın eminim

Cezasız kurtardım bu işten yani

Bu sabah yine tartıldım, 64.5 çıktım. bir günde 300 gr. ne mümkün. Sanırım mide rahatsızlığım başladığı için bütün sindirim sisteminde sorun yaşıyorum .
Ellerine sağlık canım
Kışlık mı hazırladın? Bulaşık yıkayınca çıkar. Dert etme...
Dallidacım senin vücut yağ oranını ölçtürmek lazım aslında. Yağ oranı belli bir noktaya gelince vücut daha fazla kaybetmek istemeyebilir. Ayrıca bence dahiliye uzmanına durumu anlatırsan metabolizmaya gönderebilir. Çünkü diyet yapıyorsun ama kilo veremiyorsun.
Bizim içimiz kararmaz canım. Derdini anlat ki derman bulasın

Aslında suç bizim değil. Diyetisyenler yetiştirildikleri ekol içinde haklılar. Tıp doktorları daha farklı bakıyor olaya.
Sentezleye sentezleye kilo alıyorum şekercim

Başın sağ olsun, üzüldüm

(
Estağfirullah.... Çok kolay olmadı. Başlarda bizim de anlaşmazlıklarımız oldu. Üniversiteyi kazandığında geldi yanımıza, 17 yaşında. Allah' a şükür çok güzel yetiştirmiş annesi, anneannesi ve dedesi. O da çok yardımcı oldu birbirimize alışmamıza. Tek marifet bende değil yani. Çocukta da cevher var...
Amin..
Bursa iptal canım. Oğlum bu gece geliyor, yarın sabah hep birlikte kahvaltı yapmak istedik. Muhtemelen önümüzdeki hafta da Urfa' da olacağız... Sanırım Bursa hayalim suya düştü.
Günaydın şekercim

Ben de sana mutlu hafta sonu diliyorum.
Ne hoş olmuş, iyi eğlenceler

Orada yemeği dışarıda yaptırmak diye bir şey var. Ne yalan diyim rahat oluyor. Hatta yemeğini hazırlayıp fırında da pişirtebilirsin. En çok güveç güzel olur. Ben de bazen burada tanıdık yere çömleği hazırlayıp gönderiyorum. 3 saatte yavaş yavaş pişiyor.
Oh ne güzel, birden kalabalık bir çevreye girdin, sana iyi gelir aslında.. Yanlış anlamazsan tavsiyede bulunayım. Bizim masamız da 10 kişiden aşağı olmaz genelde. Zeytinyağlıları bir gün önceden pişirip, yeşillikleri de yıkayıp hazırlarsan misafirin geleceği gün çok yorgunluk olmaz.
KOlay gelsin şeker