tamam canim, sen isine bak, sonra görüsürüz, eger istersen seninlede telden konusabiliriz , benim türkiye bedava![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canim, sen isine bak, sonra görüsürüz, eger istersen seninlede telden konusabiliriz , benim türkiye bedava![]()
Sorma Serap ya..gerçekten şu diyetisyenleri anlamak güç...ben diyetlerle ilgili konularla bilgi sahibi olduğumu düşünüyordum,ama şimdi düşünüyorum da aslında kafamda çok bilgi kirliliği var...eskiden kahvaltı etmezdim,öğlen vaktiğinde az yiyordum,akşam da 1 tabak yemek yiyordum..ve 64 kiloydum...kahvaltı hayatıma girdi,ara öğünler girdi,zayıflamaz oldum
Ben de senin gibiyimaçi iken iyiyim,yemek yedim mi,perişan oluyorum...beyaz lahana almaya düşünüyorum...
Ah,keşke...eşim benimle konuşmuyor bile...ben de konuşmayacağım
Çok teşekkür ederim Sevgi ablacığım
Amin!!Rabbim ferahlık versin Sevgi abla![]()
haftasonu hic girme firsati bulamadim, anlatmistim, haci mevlütü, kina, dügün diye buna birde yatili misafir eklenince, cok cok gec yatip erken kalkdim, bugün biraz dinleneyim dedim, cocuklar gidince biraz uyumusum ama kalktigimda bas agrisiyla uyandim, halada agriyor, tabi haftasonu, diyet miyet kalmadi, cok düzensiz yenildi yemekler, ama bugün tekrardan toparlamaya basladim.
Sabah : müsli ve süt
Öglen : sulu köfte ve yyogurt
Aksam : suan bilemiyorum sonra yazayim.
merhaba dallidacim, aslinda erkekler emrivaki yapilmaktan hic hoslanmazlar, keske zorlamasaydin, istemiyorsa biraksaydin, ama neyse olmus bir kere, bencede büyütme, ortada birsey yok, barisin gitsinuzadikca daha kötü oluyor, benimkide hic sevmez oynamayi, dans etmeyi, en son dügünümüzde dans etmistik, aslinda bende aileli dügünlerde hic oynamam, dans etmem, bazen ufak tefek küslükler yasamak da iyi geliyor, cünkü barismasi cok güzel oluyor
![]()
sen kinalarda dök kurtlarini prensesim, keyfine bak, yerim ben seni cok tatlisin yaaa![]()
Senin tarifini deniyeceğimŞekercim sen hep az yiyormuşsun demek ki... Ben baya baya yerdim, çalıştığım için sabah poğaça ya da tost; öğle 1 pors yemek+salata+ekmek, akşam üstü eve dönerken 1 paket bisküvi, akşam bazen yerdim, bazen yemezdim. Ama dışarıda arkadaşlarımla yediğim günlerde de baya baya zeytinyağına ekmek bandırırdımHafta sonu kahvaltıları ona keza, nutellalar, zeytinyağları, ekmekler ooooo.... Şimdi aç geziyorum ama kiloluyum
Gerçi doğruya doğru çalışırken çok enerji harcıyordum. Hastanede hiç asansöre binmezdim. 8. kata merdivenden çıkardım. Şimdi akşama kadar evde otur, 2 çamaşır,2 ütü. Arada yalandan eve süpürge tut bitti. Başka hareket yok. Yürümeye başlıcaam bu hafta; söz.
Beyaz lahanayı ince kıyıyorum. İster tuzla hafif ovala, ister ovalama. Ben ovalamadan yapıyorum.Gerçi ovalayınca daha lezzetli oluyor ama bu kez de sülfür içeriğini kaybediyor. Kıyılmış lahanaya ezilmiş sarımsak, limon,zeytinyağı ve kuru nane ile sos hazırlıyorum. Bizim hoşumuza gidiyor. Belki siz de seversiniz..
Yemek yemeyi tamamen bırakabilsek keşke, ağrılardan kurtulurduk belki
İnat etme şekercim, inat güzel bir şey değil. Mesafeleri artırır.
Amin...
Afiyet olsun Gurbetçim.
Geçmiş olsun
Gurbet' e aynen katılıyorum![]()
evett canim hersey yoluna giriyor ama biz uzuldugumuzle kaliyoruzGünaydın Kızlar, herkese güzel bir gün ve iyi bir hafta diliyorum
Geçmiş olsun canım. Bana da senin ilacınla aynı gruptan bir ilaç verdi. Etken maddesi farklı, esomeprazol lü bir ilacım var yıllardır, onu kullanıyorum...
Afiyet olsun. 2 adet dolma bir porsiyon bildiğim kadarıyla.
Hayır bilmiyorum, bakayım Gülfurencim. Teşekkür ederim
Tam olarak bilmiyorum. Ama ekmek ölçüsüne uyarlanabilir belki de. 2 yk pilav 1 dl ekmek. Evde yapılmış yufka ekmekten börek tarifleri var zaten kitabında. Karatay mutfağı kitabını almıştım, oradaki tarifler klasik Türk Mutfağı tarifleri. Ev yufkasından börek tarifi de veriyor ama kilo vermek isteyen biri için ne kadar uygun bilemiyorum. Bir de sabah sabah Selahattin Dönmez' i seyrettim Melek' te. Oooof, iyice kafa karışıklığı... Acaba birbirlerine inat olsun diye mi herkes birbirinin aksini söylüyor?
Güle güle kullan Gülfurencimİyi günlerde olsun inşaallah
Amin... Belgicim her şey yoluna girer. Çalışan anne olmak kolay değil, bu zorluklar geçici. Sen sağlam dur yeter. İleride geriye dönüp baktığında başardıklarınla gurur duyacaksınKiloyu verirsin, önce düzenini sağla ki işlerin kolaylaşsın. Oğlun yaşına geldi mi? Kaç aylık?
Sana da geçmiş olsun canımKızlar suçluyu buldum, biz galiba bu yüzden kilo veremiyoruz
Şaka bir yana sindirim sistemi hastalıkları gerçekten de hayatımızı alt üst ediyor. Yemek yemezsem rahatım, yediğim anda ağrı başlıyor. Sizin mideniz de aynısı mı? Yoksa açlıkta mı ağrı daha şiddetli??
Tebrik ederim
Yahu kaç yıllık evlisiniz. Adam kıskanç işte biliyorsun. Kıskandığı için de senin dans etmeni vs. istemiyor muhtemelen. Burada da öyle kalabalık cemiyet hayatınız yoktu. Zamanla alışır, O' na da alışması için fırsat ver. Hemen kızıp küsmeyin birbirinize. Sorduğunda istemiyorum, sevmiyorum gibi cevaplar almış olabilirsin, hiç bir erkek kıskandım, otur kalkma demez, diyemezEminim gönlünü almaya çalışmıştır, sen de biraz alttan al bence, küslük uzamasın
Afiyet olsun Dallidacım. Lahanan beyaz mı, kırmızı mı??
Serap,Dalida, gurbet geçmiş olsun. Gulfuren güle güle kullan.Belgin Allah yardım etsin,çalışan hanımların malesef bu tür sıkıntıları oluyor.Üzme kendini bak bunda da bir hayır var ki 1 ay içinde gitmiş,gelen gönlüne göre olur inşallah.
Zeynep Allah yardım etsin ,gücünü kuvvetini artırsın.Bence imkanları biraz zorla ayda veya iki haftada bir yardımcı al.Bizim gibi değilsin,çalışıyorsun.Ekonomik özgürlüğün var.Kışlık önemli değil,herşey satılıyor.Kendine olan güvenini neden bu kadar kaybettin.Sen kendini toparlarsan eminim her şey kendiliğinden yoluna girecektir.![]()
gunaydin arkadaslar kilo verenleri tebrik ediyorum.ben birakin vermeyi almis bile olabilirim
gecen hafta cok yorucu gunler yasadim kizdim agldim
oglumu 1 aydir bakiciya aalistirmaya calisiyordum
pat diye isi birakti
yeni kisi buldum
oncekine cok kizdim 2 gun boyunca oglumada yansidi asabilesti
simdi yenisine alismays calisiyoruz
hayirlisi insallah
ALlah herkesi iyilerle karsilastirsin insallah
Çok geçmiş olsunbenim de sindirim sistemim arzalı....ilaç kullandığım sürece iyi oluyorum,ilaçı bıraktığımda ağrı başlıyor...hem gastritim var,hem iritabil bağırsak sendromu...hep gaz,hep gaz....
Benim de hafta sonum biraz yoğun geçti...çok yoruldum...kaçamak yapmadım....
Dün akşam nişana gittik...oldukça geç geldik...eşimle de birbirimize girdik...konuşmuyoruz...dans etmek istedim,beyefendi istemedi,zorla elinden çektim,biraz dans ettik...ama burnumdan geldi...keşke hiç kaldırmasaydım....bundan sonra tövbe!!neyse,bu da geçer....
Sabah,sadece 60 dakika yürüdüm,keyfim yoktu....
Kahvaltım:2 yumurta,az tereyağlı,5 zeytin,1 kk peynir,1 ısırık pide,1 armut....
Öğlen,et,salata
Akşam:lahana salatası-----yapmaya düşünüyorum.İnternette bir bakıyım,belki güzel bir tarif bulurum...
Sonra görüşürüz![]()
Günaydın Serap'cığım,
Nasılsın oğlun gelmiştir,gözün aydın.Bende hayatımın sıkıntılı ,en zor 4-5 gününü geçirdim.Şu an müthiş başım ağrıyor ,bir bakayım dedim.![]()
Günaydın Kızlar, herkese güzel bir gün ve iyi bir hafta diliyorum
Seninde haftan güzel geçsin canım..
Hayır bilmiyorum, bakayım Gülfurencim. Teşekkür ederim
Tam olarak bilmiyorum. Ama ekmek ölçüsüne uyarlanabilir belki de. 2 yk pilav 1 dl ekmek. Evde yapılmış yufka ekmekten börek tarifleri var zaten kitabında. Karatay mutfağı kitabını almıştım, oradaki tarifler klasik Türk Mutfağı tarifleri. Ev yufkasından börek tarifi de veriyor ama kilo vermek isteyen biri için ne kadar uygun bilemiyorum. Bir de sabah sabah Selahattin Dönmez' i seyrettim Melek' te. Oooof, iyice kafa karışıklığı... Acaba birbirlerine inat olsun diye mi herkes birbirinin aksini söylüyor?
Ben de yarım yamalak izledim..Fırsat bulursam internetten bakayım..
Sana da geçmiş olsun canımKızlar suçluyu buldum, biz galiba bu yüzden kilo veremiyoruz
Şaka bir yana sindirim sistemi hastalıkları gerçekten de hayatımızı alt üst ediyor. Yemek yemezsem rahatım, yediğim anda ağrı başlıyor. Sizin mideniz de aynısı mı? Yoksa açlıkta mı ağrı daha şiddetli??
Ben ilaçları kullandığımdan beri midem de karnımda iyi şükür..Benim karnımda da ağrı oluyordu..Günde bir kere mide ilacı,iki kere bağırsak sendromu ilacını kullanıyorum..Acıkınca şiddetli ağrı yok hafif hafif yemezsen kazınmaya başlıyor..Daha sonra ağrı başlıyor..Zor bir durum..
Ne sen sor ne ben anlatayım.Arka arkaya gelen sıkıntılar.Buradan yazamayacağım....![]()
haftasonu hic girme firsati bulamadim, anlatmistim, haci mevlütü, kina, dügün diye buna birde yatili misafir eklenince, cok cok gec yatip erken kalkdim, bugün biraz dinleneyim dedim, cocuklar gidince biraz uyumusum ama kalktigimda bas agrisiyla uyandim, halada agriyor, tabi haftasonu, diyet miyet kalmadi, cok düzensiz yenildi yemekler, ama bugün tekrardan toparlamaya basladim.
Sabah : müsli ve süt
Öglen : sulu köfte ve yyogurt
Aksam : suan bilemiyorum sonra yazayim.
Aksam neyiyecegimi yzmamistim , oglumun israriyla cig köfte yaptik, cokda severiz, 2-3 taneyle birakamadim dogal olarak, suanda bile midem küp gibi rahatsiz oldum, keske yemeseydim ama yarin daha dikkatli olmaliyim, bu haftasonu ve bugün kötü oldu, verdigim kiloyu geri almamaliyim, en azindan cumaya kadar dikkat edeyimki veremesem bile almamis olayim insallah![]()
Arkadaslar hocamin israriyla facebook da bir sayfa actim kendime, güzel seyler paylastigini ve acsam daha iyi olacagini söylemisti. gercektende bugün evleneli görmedigim akrabalarimi gördüm, kuzenlerim istanbuldaydi, türkiyeye gittigimdede hic görüsememistik, onlarla konustuk, numaralarini aldim ve aksam 2 saat telden sohbet ettik, cok iyi oldu. aslinda iyi birseymis facebook görmedigim halalarim kuzenlerimi hepsini gördüm, bazilarini tanimakta güclük bile cektim acikcasi.![]()
Iyi geceler sevgili arkadaslarim, tatli rüyalar ben sabah yokum kahvaltiya davet edildim, ama biliyorsunuz kahvaltida problem yokögleden sonra görüsürüz, sevgi ablacigim müsaait olursan ögleden sonra seni aramak isterim , dallidacim yeni foto eklemissin cok begendim, benimki hep ayni , bilmiyorum nasil yapacagimi, aslinda kizima yaptirabilirim, seninki cok güzel olmus öpüyorum hepinizi
![]()
Bugün hiç girmedin,her şey yolunda inşallah![]()
İşin zor Allah yardımcın olsun..Oyun ablasıyla mutlu olmasına sevindim..Benö oğlumda 2.5 yaşında..Sağlıkla byüsünler..
Ben de de aynı..Sinirlenince ilaç almış bile olsam karnım yada midem şişiyor..Ayy çok sinir bozucu..
Kıyamam ya ne dans yüzünden bu kadar gerilmişsiniz..Biz de eşimle dün konuşuyorduk evlendikten sonra bir kaç düğünde dans ettik..13 senedir dansı unuttuk..Sen de moralini bozma boş ver..Eşler arasında bazen böyle küçük şeylerden sorun olabiliyor..Her zaman canım cicim olmaz ara sıra gerginlikler de olsun ki barışmanın tadı damağınızda kalsın..Moralini bozma canım..
Böyle yazınca çok üzüldüm..İnşallah çabuk atlatacağın bir şeydir..Elimden gelen bir şey varsa ben her zaman hazırım Sevgi abla..
Sevgi ablam Alah tez zamanda gönlünü genşletsin..Sıkıntıların her neyse çabucak çözümlensin..
Coştun maşallah hemen toplamazsn kendini verdiğin kilolar geri gelecek..Yapma aman vermek zor almak kolay..
Ohhh maşallahh haydi gurbetçiçeği dikkat et lütfen..
Afiyet olsun GurbetimAksam neyiyecegimi yzmamistim , oglumun israriyla cig köfte yaptik, cokda severiz, 2-3 taneyle birakamadim dogal olarak, suanda bile midem küp gibi rahatsiz oldum, keske yemeseydim ama yarin daha dikkatli olmaliyim, bu haftasonu ve bugün kötü oldu, verdigim kiloyu geri almamaliyim, en azindan cumaya kadar dikkat edeyimki veremesem bile almamis olayim insallah![]()
Arkadaslar hocamin israriyla facebook da bir sayfa actim kendime, güzel seyler paylastigini ve acsam daha iyi olacagini söylemisti. gercektende bugün evleneli görmedigim akrabalarimi gördüm, kuzenlerim istanbuldaydi, türkiyeye gittigimdede hic görüsememistik, onlarla konustuk, numaralarini aldim ve aksam 2 saat telden sohbet ettik, cok iyi oldu. aslinda iyi birseymis facebook görmedigim halalarim kuzenlerimi hepsini gördüm, bazilarini tanimakta güclük bile cektim acikcasi.![]()
Iyi geceler sevgili arkadaslarim, tatli rüyalar ben sabah yokum kahvaltiya davet edildim, ama biliyorsunuz kahvaltida problem yokögleden sonra görüsürüz, sevgi ablacigim müsaait olursan ögleden sonra seni aramak isterim , dallidacim yeni foto eklemissin cok begendim, benimki hep ayni , bilmiyorum nasil yapacagimi, aslinda kizima yaptirabilirim, seninki cok güzel olmus öpüyorum hepinizi
![]()
Ya,aynen yaİşin zor Allah yardımcın olsun..Oyun ablasıyla mutlu olmasına sevindim..Benö oğlumda 2.5 yaşında..Sağlıkla byüsünler..
Ben de de aynı..Sinirlenince ilaç almış bile olsam karnım yada midem şişiyor..Ayy çok sinir bozucu..
Kıyamam ya ne dans yüzünden bu kadar gerilmişsiniz..Biz de eşimle dün konuşuyorduk evlendikten sonra bir kaç düğünde dans ettik..13 senedir dansı unuttuk..Sen de moralini bozma boş ver..Eşler arasında bazen böyle küçük şeylerden sorun olabiliyor..Her zaman canım cicim olmaz ara sıra gerginlikler de olsun ki barışmanın tadı damağınızda kalsın..Moralini bozma canım..
Kıyamam onaTeşekkür ederim canım..Sabah yedi de uyanıyorum..Benim ufaklık huysuzdu bugün ben de anlamadım..Bugün ağlarken gördüm en arkadaki damakları kabarmış..Diş çıkardığı zaman çok huysuz oluyor...Bugün bir kırıklık var üzerimde çok üşüorum ve halsizim..Hata olacağım heralde bir hafta öncesinden garipleşiyorum..
Hala tam düzenimi oturtamadım..Eksikde hiç bitmiyor..Canımı sıkmıyorum yavaş yavaş olsun..Halıda Atlas almak istiyorum nano teknolojiymiş..
Tam istediğim gibi desen bulamadım..Size gösterdiim de beyaz değğil krem..Satranç gibi siyah beyaz halı yapmışlar olmazsa onu alacağım..500 tl halı 200 tl kampanyada..Ben iki tane alacağım 400 tl yani 600tl karda oluyorum..
Afiyet olsunSabah
süt ve nesfit
( nesfiti az koydum)
Öğle
Tarhana çorbası
yarım poğça
Akşam
İki dolma
cacık
Ara süt
mandalina
Serap oğluşuna omlet yaptın mı?Evin havası değişmiştir değil mi?
Dallida gerçekten bende resimlerini beğeniyorum..Ben üye olduğumdan beri furkanım resmini koydum bir daha ellemedim..Çok ince noktalara dikkat edşyorsun..![]()
gunaydin gununuz bereketli gecsin
dun
sabah 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim ekmek
ogle 1 kucjk tabak sebzeli tavuk yogurt salata
ara 4 parca ceviz
aksam koy dmetesi biber ve malesef ekmek
bu domateslere dayanamiyorum bahceden gelmisti ve bol su bolca yurudum evim ile okul arasi uzun bi yol var okula yuruyerek gidip geliyorim dun 3 tur yaptim
a ne guzel cocuklarimiz yastasmis
senin birde buyuk var sanirim
gunaydin gununuz bereketli gecsin
dun
sabah 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim ekmek
ogle 1 kucjk tabak sebzeli tavuk yogurt salata
ara 4 parca ceviz
aksam koy dmetesi biber ve malesef ekmek
bu domateslere dayanamiyorum bahceden gelmisti ve bol su bolca yurudum evim ile okul arasi uzun bi yol var okula yuruyerek gidip geliyorim dun 3 tur yaptim
Ya,aynen yane dansmış ....Ben Mustafa Ceceli'nin şarkıları çok seviyorum,tam o çalıyordu..ama kocam romantizm'dan ne anlar ya
neyse,bu sabah barıştık
Kıyamam onainşallah bir an önce çıkar da rahatlar kuzun
bol bol nane limon iç,iyi gelir
siyah beyaz halı da güzel olur
hem daha ucuz,ne güzel:)ilerde çocuklar büyüyünce beyaz halı alırsın inşallah
Afiyet olsunmenün güzel :)
Merhabalar
Sabah yürüyüşe gitmedim,ama bugün yürüyeceğim :)
Sabah:1 kk peynir,2 haşlanmış yumurta,6 zeytin,1 armut
Galiba bende karatay'a uygun besleneceğim...sadece acıktığımda yemek istiyorum...
Ara:1 bardak süt..
Öğlen:yumurta salatası yapacağım herhalde...ve lahana salatası...
Sonra görüşürüz kızlar...
Sevgi ablacığım,bugün daha iyisin inşallah :)dualarım seninle ablacığım![]()