canim aslinda bu hafta cogumuz kilo verememisiz, hepimize iyi bir ceza lazim, ben gecen hafta verdimde ne oldu birazini hemen aldim bile, motivasyonumda düstü , su aralar diyet yapmayi bile istemiyorum, ne olacak bu halimiz bilemiyorum :26:
menün gayet güzel canim, ben bu menüleri uygulasam süper olurdu, evde kalipda kendimle ilgilenemiyorumki, gecmis olsun, salgin var dikkat et kendine, mevsim gecisiya hastaliklar kol geziyor,
adacayini bende dumustum ama hic icemedim, cok agir bir tadi var ablacigim, ama maden suyu iyyiymis, aklima yazdim, daha önce duymamistim, nezleye iyi geldigini, denemekde fayda var
Arkadaslar hepinize mutlu haftasonlari diliyorum, bu aksam gene dügün var, yarinda camimizin kermes var gene lahmacun, ispanakli , peynirli gözleme yapip satacagiz, gelde diyet yap, ne zaman diyete baslasam inat yapar gibi bu tür seyler cikiyor, haftasonu gene vahim benim icin :18: havada sogudu iyice , umarim yarin hastalanmam, bütün gün disarda lahmacun yapacagiz, bakalim siki giyinmeli
Serap urfada kebablari götürür simdi, seside cikmiyor, görünmemis hic, ne yapiyorsun serap, adana urfa kebabmi, ciger kebabmi ? hangisini yiyorsun suan itiraf et bakalim, ve geldikten sonra hepimizi bir hizaya cek bakalim, bizi toparlasan toparlasan bir sen toparlarsin bekliyoruz canim öpüyorum, yarin giremeyebilirim beni merak etmeyin , görüsmek üzere