Bu hafta gene gidilecek yerlere gidiyor gurbet dün sabah bir yere ,aksam baska bir yere gittik, bugün kahvaltiya bana geldi arkadaslar, yarin da gene kahvaltida bir arkadasa ev görmeye gidecegiz, cuma sabahi camide ders var , cumarteside oglumun okulunda program var , türkler ve almanlar toplanacak ve herkes evden birseyler yapip getirecek ,bir nevi kültürel bir etkinlik olacak ayni gün aksam dügüne davetliyiz ( gidermiyiz bilmiyorum ama ) pazara kadar bir haftayi doldurduk msallah, bazen oturuyorum evde , hic sesim cikmiyor, bazende bir baslayinca 3-4 gün geziyoruz, yani anlayacaginiz ben gene baslayamadim diyete, zaten böyle diye diye kis bitecek ve bahar gelecek , yalniz bir sey farkettim su aralar kimi görsem kilo aldigindan sikayetci
serapcim gecmis olsun canim yeni gördüm hastaymissin, zannederim atlattin, gözün aydin kardesin sendeyymis, negüzel benim en cok kiskandigim seyler , aileleriyle birlikte olanlar, malesef gurbeti yasayanlar bilir ancak...
Dallidacim masallah, cok iyisin ,iradelisin, yarin doktor ne diyecek, kilo verdinmi, ve yeni liste verecekmi bende cok merak ediyorum
Gülfurencim merhaba sende pek görükmüyorsun artik, dedigin bayanin ismini bile duymamistim, serabin dedigi gibi listesini yazsan bizde bir bakardik, nasil bir listeymis![]()
Teşekkür ederim Gurbetçim. Evet daha iyiyim artık. Sağ ol... Küçük kız kardeşim geldi bu kez. Eşim yine seyahatte, yalnız bırakmadı sağ olsun

Gurbetçim, yemek yemeyi sevmek, lezzet düşkünü olmak başka bir şey. Ben de senin gibiyim, görünce yemek isterim. Hele bir de "bir şey olmaz ye" diyen olursa hemen başlarım yemeye... Ama arada dolabımı karıştırıp 38 beden elbiselerimi görünce, vitrinlerde incecik mankenlerin giydiklerine bakınca fikrim değişiyor. Ta ki lezzetli bir yemek görünceye kadar. Sonra bu kez de yiyeyim yarın yemem diyorum. Ama olmuyor işte. Yemeye başlıyorum, sonra hep yemek istiyorum.... O yüzden kafamızda netleştirmeli, kesin kararlar almalı ve bu kararlardan asla vazgeçmemeliyiz. Dallida gibi... Allah yardımcımız olsun. İnşaallah bu kararı tez zamanda alıp uygulamaya geçiriririz..