Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerGurbetcim o grubu biliyorum. Ben ekmeksiz yapamıyorum. Bir süre sonra ekmek gordugumde dayanamiyorum. Yoksa bence en lezzetli diyet tarzı Karatay
Gulfurencim listeler cok guzel, ne kadar surecek ?
Dallidacim afiyet olsun. Bence dengeli ogunler saglikli beslenmenin butununu olusturuyor. Ogunlerin ne kadar dengeli oyle degil mi? Her besin grubundan var .
Afiyet olsunBu sabah:
Su
Kahvaltim:
Menemen (2 yumurtadan)
1,5 dl. Beyaz peynir
Cay
Sağ ol SerapcimGecmis olsun canim.
Yuruyusun guzel olmus![]()
Afiyet olsunBugun surekli disarida oldugumdan yemek duzenli llmadi. Simdi de esimin yegenine geldim. Ev sahibi ne ikram ederse artik:))
Bugun:
Ara:
5 findik
5 badem
1avuc leblebi
Aksam:
Kiymali sebze yemegi
Yumurtali kofte
Ayran
Yürüdüm geldimtam 1 saat 45 dakika
Akşam yemeği olarak sadece 1 kepçe çorba ve 1 bardak ayran içeceğim...sabah süt içince,galiba balık dokundu,midem çok bulanıyor
Ara : 1 bardak süt,1 elma
Herkese mutlu bir akşam dilerim![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun ben de o hataya düştüm..
Serap sabah ekmek yememişsin..
Bugün protein gününden sonra eşim 91.2 kg yani 300 gramı ger aldı..Ben de 56.1 kg 100 gramı geri aldım..
Bugün salata günüydü ve ben zorlandım..Bir bardak süt içtim ve iki ısırık çikolata yedim..![]()
Yine de olsun kaldığım yerden devam..Bakalım yarın nasıl olcak?5 ve 6 günlerin yerini değiştirdim..Pazar günü çocuklarla kahvaltı yapalım istiyorum..
Sabah:köy kahvaltisi
1 adet koy biberi
3-4 ceri domates
1 salatalık
3-4 dal maydanoz
Bir haşlanmış yumurta
Iki tatlı kaşığı light lor peyniri
Öğle:Kabak lazanya
2 orta boy kabak
100 gr yagsiz kiyma
Bir tutam maydanoz
Bir adet küçük kuru soğan
Bir tatlı kaşığı tuzsuz salca karabiber
Yapilisi:küp küp dogradiginiz sogani kiymayla kavurun. Karabiber ve salcayi ekleyin. Biraz karistirip içine ince kıyılmış maydanozu ekleyin ve ocaktan alin.
1 kabagi uzunlamasina kesip küçük bir cam firin kabinin icine dizin kiymali harci uzerine yayin. Diger kabagida ayni sekilde kestikten sonra harcin uzerini kapatacak şekilde yerlestirin. 175 derece isitilmis firinda pisirin.
Ara:Murdum erigi kompostosu
2-3 adet murdum erigi
Kup kup kesilmiş zencefil
Yapilisi:Zencefili bir litre suda 2-3 dk kaynatip suzun
Daha sonra içine erikleri atip biraz kaynatin.
Akşam:Yoğurtlu semizotu
Yarim demet semizotu
Bir adet domates
Bir adet kurusogan
Karabiber
İki çorba kaşığı light yohurt üzeri icin
Yapılışı:Küp küp dogradiginiz sogani yagsiz tencerede soteleyin. Domatesleride küp dograyip bir tutam karabiberle soganlarin uzerine ilave edin. Ayiklanmis semizotunu ekleyerek 15 dk pişirin. Servis tabağına alip üzerine iki kaşık light yoğurt ekleyin.
Ara:Yasemin cayi
Yapılışi:Bir tutam yasemini bir lt sicak suyun içine atin.5 dk demledikten sonra suzerek icin. Yasemin cayi diyet sirasindaki stresin azalmasina yardimci olur. Ayrica enerjiyi artirip yag yakimini hızlandırır. Eklem agrilarini azaltir soğuk algınlığina iyi gelir.
Bazı sebzeleri değiştiriyorum.Evde ne varsa ona göre ayarlıyorum..![]()
Sağ ol Serapcimevet,oğlanla birlikte yürüdük :) şimdide burnu akıyor
Afiyet olsunbende çorbanı yanında 2 yk yeşil fasulye yedim :)
İstanbul'da hava güzel herhalde :) Bingöl'de kar yağmış,bu soğuk hava oradan gelmiş galiba![]()
Geçmiş olsun ben de o hataya düştüm..
Serap sabah ekmek yememişsin..
Bugün protein gününden sonra eşim 91.2 kg yani 300 gramı ger aldı..Ben de 56.1 kg 100 gramı geri aldım..
Bugün salata günüydü ve ben zorlandım..Bir bardak süt içtim ve iki ısırık çikolata yedim..![]()
Yine de olsun kaldığım yerden devam..Bakalım yarın nasıl olcak?5 ve 6 günlerin yerini değiştirdim..Pazar günü çocuklarla kahvaltı yapalım istiyorum..
Sabah:köy kahvaltisi
1 adet koy biberi
3-4 ceri domates
1 salatalık
3-4 dal maydanoz
Bir haşlanmış yumurta
Iki tatlı kaşığı light lor peyniri
Öğle:Kabak lazanya
2 orta boy kabak
100 gr yagsiz kiyma
Bir tutam maydanoz
Bir adet küçük kuru soğan
Bir tatlı kaşığı tuzsuz salca karabiber
Yapilisi:küp küp dogradiginiz sogani kiymayla kavurun. Karabiber ve salcayi ekleyin. Biraz karistirip içine ince kıyılmış maydanozu ekleyin ve ocaktan alin.
1 kabagi uzunlamasina kesip küçük bir cam firin kabinin icine dizin kiymali harci uzerine yayin. Diger kabagida ayni sekilde kestikten sonra harcin uzerini kapatacak şekilde yerlestirin. 175 derece isitilmis firinda pisirin.
Ara:Murdum erigi kompostosu
2-3 adet murdum erigi
Kup kup kesilmiş zencefil
Yapilisi:Zencefili bir litre suda 2-3 dk kaynatip suzun
Daha sonra içine erikleri atip biraz kaynatin.
Akşam:Yoğurtlu semizotu
Yarim demet semizotu
Bir adet domates
Bir adet kurusogan
Karabiber
İki çorba kaşığı light yohurt üzeri icin
Yapılışı:Küp küp dogradiginiz sogani yagsiz tencerede soteleyin. Domatesleride küp dograyip bir tutam karabiberle soganlarin uzerine ilave edin. Ayiklanmis semizotunu ekleyerek 15 dk pişirin. Servis tabağına alip üzerine iki kaşık light yoğurt ekleyin.
Ara:Yasemin cayi
Yapılışi:Bir tutam yasemini bir lt sicak suyun içine atin.5 dk demledikten sonra suzerek icin. Yasemin cayi diyet sirasindaki stresin azalmasina yardimci olur. Ayrica enerjiyi artirip yag yakimini hızlandırır. Eklem agrilarini azaltir soğuk algınlığina iyi gelir.
Ara öğünüm:1 sütlü nes...
Akşam:1 kase paça çorbası(1 kepçe suyundan alacağım,3 köfte kadar etinden),salata,ayran...
Ara:1 bardak süt..
1 saat yürüdüm
-------------------
Yarın görüşürüz inşallahkendinize iyi bakın
![]()